Aktivity 754 067

LuděkD napsal:
T napsal:
Neočekávejte žádné mimořádnosti??No jen co jsem to nastartoval nestačil jsem se divit co to jsou v Klatovech za šílence-myslím tím obsluhu nádraží.
Vlak k nástupišti pro cestující přistaví tak,že pouze lokomotiva a první vůz jsou pod zastřešením,nástup do ostatních vozů je v husté vánici mimo vlašťovky a do dvou posledních vozů i bez nástupiště.

Odjezd v 6:17 je realizován s požehnáním výpravčího,nicméně proti stůj a u odjezdového klacku si počkáte cca 4 minuty,než se doplazí protijedoucí náklad,což způsobí,že JŘ asi nedodržíte,alespoň ne v příští stanici.

A perlou tam je jedna figurka cestujícího.Je to,žena a na to,že je brzy ráno a navíc
To, že nestojí vlak pod celým zastřešeným nástupištěm vím, ale už se mi to nechtělo opravovat, nýbrž bych musel editovat znovu celý jízdní řád. A editoval jsem ho už tolikrát, že bych na to neměl ani trpělivost, neb mi celá tato aktivita dala zabrat, než jsem našel fungující řešení.A projel jsi tu trasu už celou?
Ludku, máš špatně dělaný consisty...Třeba u 242... Vůbec to nemáš podle trainsetu BP

Vasek napsal:
Ludku, máš špatně dělaný consisty...Třeba u 242... Vůbec to nemáš podle trainsetu BP
Bohužel mi v době, kdy jsem aktivitu tvořil moc nešel internet, takže jsem update trainsetu nemohl stáhnout. :cry:

LuděkD napsal:
T napsal:
Neočekávejte žádné mimořádnosti??No jen co jsem to nastartoval nestačil jsem se divit co to jsou v Klatovech za šílence-myslím tím obsluhu nádraží.
Vlak k nástupišti pro cestující přistaví tak,že pouze lokomotiva a první vůz jsou pod zastřešením,nástup do ostatních vozů je v husté vánici mimo vlašťovky a do dvou posledních vozů i bez nástupiště.

Odjezd v 6:17 je realizován s požehnáním výpravčího,nicméně proti stůj a u odjezdového klacku si počkáte cca 4 minuty,než se doplazí protijedoucí náklad,což způsobí,že JŘ asi nedodržíte,alespoň ne v příští stanici.

A perlou tam je jedna figurka cestujícího.Je to,žena a na to,že je brzy ráno a navíc
To, že nestojí vlak pod celým zastřešeným nástupištěm vím, ale už se mi to nechtělo opravovat, nýbrž bych musel editovat znovu celý jízdní řád. A editoval jsem ho už tolikrát, že bych na to neměl ani trpělivost, neb mi celá tato aktivita dala zabrat, než jsem našel fungující řešení.A projel jsi tu trasu už celou?

Kdybys jen trochu uvažoval, tak si ze souboru act uložíš tu část, kde je uložen JŘ, opravíš pouze to, kde je to potřeba a zbytek do souboru act nakopíruješ. Práce na pět minut.....
Ukázka kde je v act uložen JŘ (aktivita BP Hurvínek):

..............
Player_Service_Definition ( zs_03_Hurvinek
Player_Traffic_Definition ( 29700 Startovní čas act
ArrivalTime ( 30180 ) 1 stn příjezd
DepartTime ( 30180 ) 1 stn odjezd
SkipCount ( 0 ) číslo zastávky -1
DistanceDownPath ( 1019.06 ) vzdálenost 1 stn od začátku trasy
PlatformStartID ( 1702 ) id nástupiště 1 stn
ArrivalTime ( 30420 ) 2 stn příjezd
DepartTime ( 30720 ) 2 stn odjezd
SkipCount ( 1 ) číslo zastávky -1
DistanceDownPath ( 4099.24 ) vzdálenost 2 stn od začátku trasy
PlatformStartID ( 4690 ) id nástupiště 2 stn
ArrivalTime ( 30900 ) 3 stn příjezd
DepartTime ( 31080 ) 3 stn odjezd
SkipCount ( 2 ) číslo zastávky -1
DistanceDownPath ( 6116.81 ) vzdálenost 3 stn od začátku trasy
PlatformStartID ( 11763 ) id nástupiště 3 stn
............
............
Časy příjezdů a odjezů jsou uvedeny v sekundách počítaných od půlnoci.

Ke stažení další aktivita. Jedná se o jízdu spěšného vlaku. Více podrobností a nějaké obrázky z aktivity na mých stránkách.

Vasek napsal:
Moc jsem nepochopil, jak špatně dělané consisty. Consisty si každý pojmenovává sám, ne? A řazení toho vlaku taky?
Kdyby mi to někdo vysvětlil, co je tímhle míněno?
Chci se pustit do tvorby další aktivity, tak bych nerad udělal v tomhle chybu.

LuděkD napsal:
Vasek napsal:
Moc jsem nepochopil, jak špatně dělané consisty. Consisty si každý pojmenovává sám, ne? A řazení toho vlaku taky?
Kdyby mi to někdo vysvětlil, co je tímhle míněno?
Chci se pustit do tvorby další aktivity, tak bych nerad udělal v tomhle chybu.
Básník tím chtěl zřejmě říct, že máš s aktivitě zřejmě vozidlo nebo více vozidel, které jsou v jiném adresáři nebo jinak pojmenované, než jak je pravidlo v trainsetu BP.... prostě sis zavedl svůj standart značení a pak si potenciální zájemce o Tvou aktivitu nejdříve absolvuje "ondatru" s úpravou consistů....už chňápeš?

Já jen doplním, že se ani nemusí jednat o nový standart značení. Stačí, když si člověk trainset BP neaktualizuje.

Udělal jsem aktivitu pro trať ŽSR 130. Jedná se o první aktivitu pro tuto trať. Kdybyste měli nějaké problémy s aktivitou, pište sem, nebo do návštěvní knihy na mých stránkách.

Další aktivita. Tentokrát pro trať Luhačovice. Stáhnout si ji můžete (jako obvykle 8) ) na mých stránkách.

LuděkD napsal:
Udělal jsem aktivitu pro trať ŽSR 130. Jedná se o první aktivitu pro tuto trať. Kdybyste měli nějaké problémy s aktivitou, pište sem, nebo do návštěvní knihy na mých stránkách.

Zdravím. Najskôr som nechcel reagovať ale nedalo mi to. Začal som hrať aktivitu k trati 130 ale úprimne ma hneď aj prešla chuť na to, aby som ju dohral. Dosť ma zarazilo na začiatku aktivity, že v Nových Zámkoch sa vedľa mojej laminátky prirúti ďalší vlak v čele s Peršingom 163. Ako môžte postaviť vedľa seba lokomotívy radu 240 a 163? Keby tam bola Princezná 263, tak to pochopím, ale v NZ nikdy nebude Peršing 163. A ešte k tomu ten traffic mizne rovno pred očami ešte pred odchodom zo stanice NZ.

Neberte to ako buzeráciu, ale snažte sa to prosím troška upraviť podľa réalu. Keď už lokomotívy pre trať 130, tak hlavne 210, 240, 263, na rýchlikoch 242 a 350 a na posunoch 742 a 721. S pozdravom: Ivan.ps

Ivan.ps napsal:
Zdravím. Najskôr som nechcel reagovať ale nedalo mi to. Začal som hrať aktivitu k trati 130 ale úprimne ma hneď aj prešla chuť na to, aby som ju dohral. Dosť ma zarazilo na začiatku aktivity, že v Nových Zámkoch sa vedľa mojej laminátky prirúti ďalší vlak v čele s Peršingom 163. Ako môžte postaviť vedľa seba lokomotívy radu 240 a 163? Keby tam bola Princezná 263, tak to pochopím, ale v NZ nikdy nebude Peršing 163. A ešte k tomu ten traffic mizne rovno pred očami ešte pred odchodom zo stanice NZ.

Neberte to ako buzeráciu, ale snažte sa to prosím troška upraviť podľa réalu. Keď už lokomotívy pre trať 130, tak hlavne 210, 240, 263, na rýchlikoch 242 a 350 a na posunoch 742 a 721. S pozdravom: Ivan.ps
Aktivitu upravím podle reálu. Nevěděl jsem, že nemůže být vedle sebe 240 a 163. Za chybu se tedy omlouvám a budu se snažit aktivitu, co nejdříve upravit.
K tomu zmizení: Který vlak přesně zmizí?

Honza napsal:
Luďku, a tušíš alespoň trošku, proč vedle sebe nemůžou být loko 240 a 163?
Myslím, že 240 je na střídavou trakci a 163 na stejnosměrnou trakci. Ale na to jsem při tvorbě aktivity moc nemyslel. Prostě jsem tam dal 240 a 163 a bylo. :D Ale jak říkám, co nejdříve to spravím.

Nová aktivita pro trať Luhačovice Sp 1730. Doporučuji uložit před Veselím nad Moravou. Ve Veselí také vyčkejte celý čas nástupu a výstupu cestujícíh.

Můžou jet dvě 842, nebo 754 za sebou? Myslím to tak, když se jedna pokazí, tak že jedou dvě. Nebo se musí ta jedna odpojit a musí jet jen jedna? Chci udělat takovou aktivitu, tak proto se ptám tady.

LuděkD napsal:
Můžou jet dvě 842, nebo 754 za sebou? Myslím to tak, když se jedna pokazí, tak že jedou dvě. Nebo se musí ta jedna odpojit a musí jet jen jedna? Chci udělat takovou aktivitu, tak proto se ptám tady.
Dvě 754 určitě ano, u 842 nevím, ale řekl bych že taky ano, kdyžtak ať mě někdo opraví.

I 842 může táhnout neschopnou 842, popř. i s vozy, ale nesmíš překročit normativ hmotnosti pro danou řadu a daný úsek (v extrému s ohledem na výkon kompresoru i počet náprav celého vlaku - 36).

RE: Aktivity LUDĚK

Tak jsem po dlouhé době zprovoznil svoje stránky a vytvořil aktivitu. Aktivita je ke stažení na www.zelweb.ic.cz.
Byl bych rád, kdybyste mi sem pak napsali hodnocení aktivity.

Back
Nahoře