Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
DEJV00 napsal:Jeste sem to teda radsi nezkousel ale...co se stane kdyz train.exe premistim ze slozky MSTS nekam jinam a necham nainstalovat ciste nejnovejsi verzi MSTS Bin aby mi fungovala???
Anebo kdybych ten train.exe nakopiroval z orig. CD MSTS ,tak mi to na to pujde nainstalovat???
Díky![]()
Martens napsal:DEJV00 napsal:Jeste sem to teda radsi nezkousel ale...co se stane kdyz train.exe premistim ze slozky MSTS nekam jinam a necham nainstalovat ciste nejnovejsi verzi MSTS Bin aby mi fungovala???
Anebo kdybych ten train.exe nakopiroval z orig. CD MSTS ,tak mi to na to pujde nainstalovat???
Díky![]()
Nenainstaluje se Ti, a to z tohoto důvodu, že :
Instalace MSTS Bin potřebuje jako výchozí verzi 1.4, která není na CD, ale je ke stažení ze stránek Microsoftu. Proto nelze train.exe přemístit jinam (nutnost existence train.exe) nebo nahradit z CD (nutnost existence verze 1.4)
JCM01 napsal:Mam otazocku..Ak ma bin 1.6 mozem v masinach preskakovat zo stanovista na stanoviste?Alebo to zavisi od konkretneho trainsetu?
A este mozno taka blba otazocka ale kde najdem ten help ku bin-u?
131 má snad jen jedno stanoviště ne? Pokud vím tak je to 2dílná lokomotivaJCM01 napsal:Takze ak by som chcel aby trebars 131 mala pohlady z oboch stanovist tak to musim zohnat,stiahnut,vytvorit....... ?
Tak stlač F9, přejdi do druhé lokomotivy a jsi tamJCM01 napsal:Samozrejme ze ma len jedno stanoviste ale vyskasaj si v msts vybrat druhu cast dvojicky.Proste ta hodi nie na stanoviste druhej sekcie ale na druhu stranu kde stanoviste ani nie je...
JCM01 napsal:Samozrejme ze ma len jedno stanoviste ale vyskasaj si v msts vybrat druhu cast dvojicky.Proste ta hodi nie na stanoviste druhej sekcie ale na druhu stranu kde stanoviste ani nie je...
Martens napsal:JCM01 napsal:Samozrejme ze ma len jedno stanoviste ale vyskasaj si v msts vybrat druhu cast dvojicky.Proste ta hodi nie na stanoviste druhej sekcie ale na druhu stranu kde stanoviste ani nie je...
Tady je jeden problém :
1)131 nemá vlastní cab, ale jenom vypůjčený od 362/3,kde se to chová správně....proto ta špatná funkčnost.
Řešení :
Musel byl se upravit cvf soubor speciálně pro 131 s použitím textur od 362/3 do doby,než se udělá origoš cab na 131 a to pro oba díly zvlášť(nelze použít pravidlo rv) .... je potřeba si ale uvědomit, že nejde o jednu loko a tudíž nebude fungovat přecházení pomocí klávesy 1, ale musí se použít postup pro přechod na jinou loko - a navíc každý díl mašiny osadit jiným cvf
Mondeo napsal:Martens napsal:JCM01 napsal:Samozrejme ze ma len jedno stanoviste ale vyskasaj si v msts vybrat druhu cast dvojicky.Proste ta hodi nie na stanoviste druhej sekcie ale na druhu stranu kde stanoviste ani nie je...
Tady je jeden problém :
1)131 nemá vlastní cab, ale jenom vypůjčený od 362/3,kde se to chová správně....proto ta špatná funkčnost.
Řešení :
Musel byl se upravit cvf soubor speciálně pro 131 s použitím textur od 362/3 do doby,než se udělá origoš cab na 131 a to pro oba díly zvlášť(nelze použít pravidlo rv) .... je potřeba si ale uvědomit, že nejde o jednu loko a tudíž nebude fungovat přecházení pomocí klávesy 1, ale musí se použít postup pro přechod na jinou loko - a navíc každý díl mašiny osadit jiným cvf
A nešlo by to udělat stejně jako u elektrických jednotek ? Nevím, jenom se ptám.
Napíšu Ti tohle, nemáš-li Bin, tak MSTS odinstaluj nebo jezdi volnou jízdu, chceš-li víc, tak tam dej Binpegaus napsal:Ahoj Vsichni mam dotaz na vec ktera mi srotuje uz delsi dobu v hlave jsem neverici tomas a nemuzu se odhodlat k instalaci binu ja vim kazdej rekne kdo ho ma ze je to pohoda ale ja si to nemyslim nemohl by me nekdo premluvit nebo presvedcit a zaroven poradit neni mi treba jasne ani jsem se to nedocetl ktery mam instalovat co k jeho chodu potrebuji,jake vybaveni v trainu jestli mam stahnou verzi 1.6 nebo 1.7 nebo jakou pokud jsem zacatecnik s binem nekdy si rikam ze jsem asi velkej magor tolik let pouzim MSTS a k takove prkotine nemam odvahu.Diky vsem za radu, S pozdravem: Pegaus.
JCM01 napsal:Stale sa nemozem dostat na druhe stanoviste trebars 362.168.Ked stlacim jednotku na stanovisti tak sa nic nedeje..