MSTS BIN - začiatočnícke otázky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku

klimi

Signalista
Ahoj,mám trat BP i s kompletni trainsetem lae msts bin mi nefunguje.Třeba řídík lokomotivu 163 a chci klavesou 1 přejít na druhé stanoviště ale nejde to.Co s tím?

a máš poslední aktuální verzi TRAINSETU, který vydal Z.Šemora ? Pokud ano a máš nainstalovaný Bin 1.6, tak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat. Zkontroluj si ve složce TRAINSET/Common.Cab/Cabxxx, jestli tam máš soubory xxx.cvf a xxx_rv.cvf.Pokud ano, mělo by to fungovat

AlesB napsal:
a máš poslední aktuální verzi TRAINSETU, který vydal Z.Šemora ? Pokud ano a máš nainstalovaný Bin 1.6, tak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat. Zkontroluj si ve složce TRAINSET/Common.Cab/Cabxxx, jestli tam máš soubory xxx.cvf a xxx_rv.cvf.Pokud ano, mělo by to fungovat
už jsem na to přišel ono se ta verze 1.57 mela deaktivovat uz mi to jde

Zdravím,
1. Džordži-co si myslíš o té automatice?
2. Proč máme v SMTS pískování u 471,když v reále není ?

Vasek napsal:
Zdravím,
ad 2) Tohle není věc MSTS Bin, ale toho, kdo ladil eng a dal tam pískování

Vasek napsal:
Zdravím,

Z engu si vyhoď toto - Sanding ( 0 1 0 )

ahoj,chci se zeptat jak se dá využít nová funkce binu,a to je to ze muzu preskocit do uplne jine loko,jak toho docílit.

klimi napsal:
ahoj,chci se zeptat jak se dá využít nová funkce binu,a to je to ze muzu preskocit do uplne jine loko,jak toho docílit.

F9, vybrat příslušné vozidlo, "1" skok do loko "5" skok do vozu.

2121

nevedel by mi niekto poradit please? pri instalacii BIN 1.61 mi vypise train.exe neodpovídá předchozí verzi a nelze jej akualizovat pritom predchadzajuce verzie ( BIN 1.60 ) mi sli v pohode...

Re: 2121

čmeliak napsal:
nevedel by mi niekto poradit please? pri instalacii BIN 1.61 mi vypise train.exe neodpovídá předchozí verzi a nelze jej akualizovat pritom predchadzajuce verzie ( BIN 1.60 ) mi sli v pohode...
Musíš tu starou odinstalovat.

Tak si z Džordžových stránok stiahni Patch MsTS 1.4 (originál) a nainštaluj ho ... potom to pôjde ...

Tak do tohoto vlákna prosím píšte všetky príspevky, kde vám nejde niečo, čo ostatným ide a budeme sa to tu snažiť nejako poriešiť ...

zkontroluj cestu k souboru s kabinou, kterou máš napsanou v .engu dané lokomotivy. např. Cabview ( ..//..//Common.Cab//cab751//751.cvf ) a tato cesta musí být platná. Pokud není, tak Ti napíše tuto hlášku. Druhá možnost je, zkontrolovat samotný .cvf soubor ( umístěn ve složce s kabinou), jestli je tam správně zadaná cesta k .ace souborům. Opět totožné jako výše, ale místo "751.cvf" tam bude název např. "Front.ace".
Toto samozřejmě platí pouze v případě, že kabina pro danou loko je umístěna samostatně ve složce "common.cab"

Back
Nahoře