Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
už jsem na to přišel ono se ta verze 1.57 mela deaktivovat uz mi to jdeAlesB napsal:a máš poslední aktuální verzi TRAINSETU, který vydal Z.Šemora ? Pokud ano a máš nainstalovaný Bin 1.6, tak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat. Zkontroluj si ve složce TRAINSET/Common.Cab/Cabxxx, jestli tam máš soubory xxx.cvf a xxx_rv.cvf.Pokud ano, mělo by to fungovat
ad 2) Tohle není věc MSTS Bin, ale toho, kdo ladil eng a dal tam pískováníVasek napsal:Zdravím,
1. Džordži-co si myslíš o té automatice?
2. Proč máme v SMTS pískování u 471,když v reále není ?
Vasek napsal:Zdravím,
1. Džordži-co si myslíš o té automatice?
2. Proč máme v SMTS pískování u 471,když v reále není ?
klimi napsal:ahoj,chci se zeptat jak se dá využít nová funkce binu,a to je to ze muzu preskocit do uplne jine loko,jak toho docílit.
Musíš tu starou odinstalovat.čmeliak napsal:nevedel by mi niekto poradit please? pri instalacii BIN 1.61 mi vypise train.exe neodpovídá předchozí verzi a nelze jej akualizovat pritom predchadzajuce verzie ( BIN 1.60 ) mi sli v pohode...
Tak nainstaluj patch 1.4 a přeinstaluj novým, pak to půjdečmeliak napsal:to som urobil a nič
http://www.volny.cz/j_vansa/cz/cz.html - ve žlutém rámečkučmeliak napsal:a mohol by si mi prosim ta napisat nanho odkaz dik.