Aktivity DH

Vince Black napsal:
Mohu se zeptat jak zmíněné aktivity DH_R972 a DH_Os 14610/14613 stáhnout? Odkaz vede na jakousi stránku eDisk (http://muj2.edisk.cz/stahnout-soubor/64928/DH_Os14610_14613_BP77_Bin1.7.rar_25.56kB.html) a tam je pouze odkaz na soubor v editačním okně, stejně jako html kód a kód pro diskusní fórum. Co s tím? Zlatý odkaz na .apk nebo .rar soubor! :(
A co ti vadí?Sjeď dolu na stránku a tam máš odpočítávání.Po odpočítávání zadáš kód a už "downloaduješ".

Naposled editoval moderátor:
No žádný odpočet nenaběhl. ale taky dosud nenaběhla celá stránka. Tak uvidíme až to doběhne. Od doby, kdy jsem napsal svůj příspěvek, jsem se zatím dostal na "úchvatných" 38%, a to i po několikanásobném opětovném načtení :eek:

Vince Black napsal:
No žádný odpočet nenaběhl. ale taky dosud nenaběhla celá stránka. Tak uvidíme až to doběhne. Od doby, kdy jsem napsal svůj příspěvek, jsem se zatím dostal na "úchvatných" 38%, a to i po několikanásobném opětovném načtení :eek:
Já jsem to teď zkoušel a stránka mě naběhla hned a po odpočítání jsem mohl stahovat. Nevím jak je možný ,že ti to nejde naběhnout.

Zdravím,
zájemcům,kterým nelze /z pro mě nepochopitelných příčin/ stáhnout aktivity z "e-Disku",rád pomohu jejich zasláním na e-mail.Snad Vás ale nebudou stovky.To bych se potom z toho asi ... :lol:

David

PS. Aktivity odeslány Vince Blackovi e-mailem v 10:10 hod.Snad se budou líbit. :wink:

Boby napsal:
1. eDisk není jakási stránka
2. Funguje naprosto korektně.

ad 1. O eDisku jsem v životě neslyšel, a to pracuji jako programátor, navíc jsem předplatitelem časopisů jako Chip a PC World, takže si myslím, že přece jen trochu v obraze jsem. Ale nic ve zlém, nechci příznivce podobných služeb urazit :) Jen jsem se podivoval nad složitostí stažení, když se tu běžně dají stáhnout soubory apk nebo jsou tu odkazy na domovské stránky autorů, kde stačí kliknout na apk, zip či rar soubor a je to.

ad 2. Používám Win Xp a prohlížeč Maxthon. Všechny stránky nabíhají v pořádku, až na tuto, kde se dostanu max. na 38% načtení stránky, takže korektně asi nepracuje 8)

Ale neřešme to, je spousta jiných aktivit ...

Nie som programátor ani čitateľ PC časopisov, ale so sťahovaním z edisku som nikdy nemal problém. Problém bol ale s nahratím súborov na edisk, to sa mi podarilo iba raz aj to bol malý súbor...

David Hájek napsal:
Zdravím,
zájemcům,kterým nelze /z pro mě nepochopitelných příčin/ stáhnout aktivity z "e-Disku",rád pomohu jejich zasláním na e-mail.Snad Vás ale nebudou stovky.To bych se potom z toho asi ... :lol:

David

PS. Aktivity odeslány Vince Blackovi e-mailem v 10:10 hod.Snad se budou líbit. :wink:

Děkuji, Davide, těším se.

Zdravím,
na mé stránce je k dispozici aktivita Os 4767.Jejím cílem je tentokrát představit nový skin stroje 363 039-9,který je k dispozici na stránce Jardy Skůry.
Pravda,aktivitu jsem "spíchl" horkou jehlou během dnešního odpoledne a večera,ale snad se bude líbit. :lol:
Jen dodávám,že aktivita je véééélmi pohodová a tak od ní nečekejte žádné "vzrůšo".Ostatně,i v reálu se toho většinou na mašině až tak moc neděje. :D

David

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/msts/os4767_a.jpg [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/msts/os4767_d.jpg

Zdravím,
vzhledem k tomu,že včera začalo sněžit už i v Bohumíně / :lol: /,chytla mě jakási zimní melancholická nálada,díky níž dnes vznikla má další "rychlokvaška" :)
Jde o aktivitu "Os 15063" a povezete v ní osobní vlak v úseku Ústí nad Orlicí - Letohrad.Aktivitu spolu s přiloženým SJŘ naleznete na mé stránce.
Přeji pohodové zvládnutí zimních nástrah.A to nejen na trati č.024. :D

David

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/msts/os15063_a.jpg [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/msts/os15063_b.jpg

Zdravím,
na mé /a vlastně i Poisonově :D /stránce je k dispozici nová aktivita "Premiera",která byla šita na míru novým modelům strojů 150/151/350,které jsou již k dispozici na stránkách Jardy Skůry.
Za pomoc při tvorbě aktivity děkuji Poisonovi a Tommymu66.

David

Zdravím
a tímto dávám na vědomí,že stránka s mými aktivitami dnešním dnem končí provoz. :cry: Nicméně,veškeré mé aktivity vzal pod svá ochranná křídla Poison,takže kdybych se k tvorbě nějaké další aktivity vrátil,naleznete ji na Poisonových stránkách http://tkanlokopage.ic.cz/.
Poisonovi tímto také děkuji za ochotu a čas věnovaný úpravým mých starších aktivit.

David

Dotaz z návštěvní knihy na mém webu.
Dobrý deň.
Prosím Vás stiahol som si aktivitu Os 5905 cez Vysočinu a mám jednu otázku. Príchod do Čáslavi je 10:10. Na vchodovom návestidle pred Čáslavou mi stále svieti červená.
Čakám tam už 15 minút a stále nič.Už je 10:25 a stále stojím pred stanicou Bude to nejaká chyba u mňa alebo tam treba ešte nejaký čas vyčkať?
Ďakujem

poison napsal:
Dotaz z návštěvní knihy na mém webu.
Dobrý deň.
Prosím Vás stiahol som si aktivitu Os 5905 cez Vysočinu a mám jednu otázku. Príchod do Čáslavi je 10:10. Na vchodovom návestidle pred Čáslavou mi stále svieti červená.
Čakám tam už 15 minút a stále nič.Už je 10:25 a stále stojím pred stanicou Bude to nejaká chyba u mňa alebo tam treba ešte nejaký čas vyčkať?
Ďakujem

Zdravím,
vzhledem k tomu,že místy je jízdní řád osobního vlaku Os 5905 docela "volný" a do některých stanic se dalo přijet i s 90-ti sekundovými náskoky,bylo třeba v některých stanicích blokovat vjezdová návěstidla Servisem 2.Tak je tomu i v Čáslavi.V každém případě se ale nemá u onoho vjezdu stát déle jak 4 minuty.Pro jistotu jsem úsek Kutná Hora - Čáslav dnes projel třikrát a volno mi vždy "naskočilo" v 10:09:25 hod.
Určitě by bylo dobré dodat,že aktivita byla tvořena na BINu 1.7.0819.Jakou verzi používáte Vy ?

David

Omlouvám se za mystifikaci na mém webu,opravil jsem u aktivity Os 5905 údaj o verzi Bin,ale nevěřím,že ten problém byl způsoben Binem.Dnes zveřejněnou aktivitu Os 4944 jsem osobně testoval na uvedené verzi Bin bez potíží.

Ahoj Davide.
Obě aktivity jsem projel bez sebemenších problémů a to pod Bin MSTSPatch1.7.081920. Obě aktivity nádherný relax. Jen k jedné bych měl takovou malou připomínku a to k osobáku z Brna hln. do Tíšnova. V Brně jsem "vylezl" z lokomotivy, že se půjdu kouknout na tu 850 s Balm-kou u nástupiště a ona mě zmizla před xichtem.:D:D No nic, co mám co opouštět svůj stroj v pracovní době.:twisted: Nicméně já bych ji buďto nechal normálně odjet a nebo bych ji podržel na VB o něco déle. Ale to je úplná drobnost.
S pozdravem Dan.

Zdravím,
opětovně po aktualizaci BP82 jsem si stáhl Vaší aktivitu PREMIERA a train store mi hlásí že chybí soubor 1300392s.ENG. Nevím jak je to možné, protože v BP81 to normálně fungovalo. Stáhl jsem si teda loko 130 039, ale tento soubor tam není. Mohl byste mě prosím říct, kde bych ho mohl sehnat nebo mě ho poslat? Děkuji za odpověď

Ferda napsal:
Zdravím,
opětovně po aktualizaci BP82 jsem si stáhl Vaší aktivitu PREMIERA a train store mi hlásí že chybí soubor 1300392s.ENG. Nevím jak je to možné, protože v BP81 to normálně fungovalo. Stáhl jsem si teda loko 130 039, ale tento soubor tam není. Mohl byste mě prosím říct, kde bych ho mohl sehnat nebo mě ho poslat? Děkuji za odpověď
Ahoj Ferdo, narazil jsem na podobný problém. Je způsoben tím, že engy končící ps nebo 2s označující lokomotivy s předním nebo oběma zdviženými sběrači byly při některé z aktualizací TBP vypuštěny. V současné době je tedy asi odnikud nestáhneš. Já to vyřešil tak, že jsem si v Train Storu přečetl, v kterém consistu se chybějící eng vyskytuje, pak jsem si na disku otevřel složku Train simulator/trains/consists, tam jsem si našel soubor s příslušným consistem, otevřel v programu Poznámkový blok a to 2s u lokomotivy tam vymazal. Když to takhle uděláš, poběží ti to bez problémů a jediný rozdíl bude v tom, že mašina 130 039 bude mít zdvižený jen zadní sběrač, což se snad dá rozdýchat.

Děkuji za radu, ja to vyzkouším:-) Teda ještě dodám, stáhl jsem si včera ze sinusu celý balík tech hrbatejch a tento soubor tam byl, takže train store hlásil vše v pořádku. Ale zase když jsem to spustil tak se začala "nastavovat simulace..." a najednou černá obrazovka a pozvánka k billovi... Myslíš, že to pořád může souviset s tou hrbatou nebo je problém ještě jinde?

Ferda napsal:
Děkuji za radu, ja to vyzkouším:-) Teda ještě dodám, stáhl jsem si včera ze sinusu celý balík tech hrbatejch a tento soubor tam byl, takže train store hlásil vše v pořádku. Ale zase když jsem to spustil tak se začala "nastavovat simulace..." a najednou černá obrazovka a pozvánka k billovi... Myslíš, že to pořád může souviset s tou hrbatou nebo je problém ještě jinde?

Promiň, zapomněl jsem, že na sinusu není TBP 7, ale tuším 3, takže tam ty staré engy ještě jsou. Když už ho tam máš, tak problém asi bude někde jinde než v hrbaté. Ale nevím kde. OMLOUVÁM SE DAVIDOVI HÁJKOVI, že jsem mu zasáhl do vlákna.

Back
Nahoře