IceMcLaren napsal:
Ivan.ps napsal:
Choď do depa za prednostom. Ak berú ľudí, tak od teba bude chcieť asi životopis, žiadosť a maturitné vysvedčenie. Potom ťa on pošle za železničnou lekárkou a ona ťa potom pošle na jednotlivé vyšetrenia. Kým to všetko povybavuješ, tak sa dosť nabeháš. Ja som bol 3x v BA na vlastné náklady a to som ešte ani nevedel, či ma vezmú.
Vdaka za radu Ivan, takze budem musiet ist do Bratislavy. Neva aspon sa preveziem
Tak dnes jsem byl na té vstupní prohlídce a mam pro tebe dobrou a špatnou zprávu

ta dobrá je, že brýle můžeš mít. Ptal jsem se jak to s brýlemi je a doktorka mi odpověděla, že dříve strojvedoucí brýle mít nesměl, ale nyní fíra brýle mít může, bohužel mi neřekla, do kolika dioptrií. Ta špatná je, že nesmíš mít vysoký tlak

samozřejmě vysoký tlak jsme měl já

ale když nahlédla do karty od mého lékaře, tak odpověděla, že je vše v pořádku a řekla mi že jsme přizpůsobilý, nyní musím akorát navštívit ušního lékaře a zajít za svým doktorem a párkrát změřit tlak, jinak je to v pořádku

Takže snad jsem tě nyní uklidnil. Já měl tu stejnou otázku s brýlemi tak měsíc zpátky a nikdo mi neodpověděl. Tak ty snad už můžeš být o něco klidnější

Kontrolují: sluch, cukr, zrak a ptají se na nemoci, které jsi měl (operace) a také na nemoce, které mají případně tvý rodiče. To je zhruba všechno

Můžu ti říct, že jsem se opravdu bál, ale mám docela prima doktorku

. Celá proghlídka trvá 15 min, ale to čekání asi hodinu a pul