CD Bpjo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alorovec
  • Datum začátku Datum začátku
A

Alorovec

Host
Nevite nekdo kde najit CD popripade i CSD Bpjo??? Videl sem ji na nejakym screenu...........dekuju

Bpjo

Kdyztak jestli by mi ji mohl nekdo poslat mailem

Naposled editoval moderátor:
Bpjo

Diky, CSD uz mi poslali dokonce dva lidi , Jeste kdyby tak byla ta CD

Dobrý den, chtěl bych požádat, zda by mi nemohl někdo poslat na e-mail vozy ČD Btjo. ČSD Bpjo vozy mám taky ještě od Havla, ale ty ČD jsem taky nikde nesehnal. Předem dík. Dan

Dan J. napsal:
Dobrý den, chtěl bych požádat, zda by mi nemohl někdo poslat na e-mail vozy ČD Btjo. ČSD Bpjo vozy mám taky ještě od Havla, ale ty ČD jsem taky nikde nesehnal. Předem dík. Dan

Rád bych ti to poslal,ale nevím kdo je autorem modelu a zda-li mám svolení volně šířit tento model. Já jsem tento model jednou dostal od jednoho zde z diskuzního fora rovněž emailem,ale už si nevybavuji v paměti,kdo to byl. :?

Jiří Maxa napsal:
Rád bych ti to poslal,ale nevím kdo je autorem modelu a zda-li mám svolení volně šířit tento model. Já jsem tento model jednou dostal od jednoho zde z diskuzního fora rovněž emailem,ale už si nevybavuji v paměti,kdo to byl. :?

Zasielanie e-mailom pokial nie je hromadne nie je volnym sirenim.

JOHNZ napsal:
Jiří Maxa napsal:

Zasielanie e-mailom pokial nie je hromadne nie je volnym sirenim.

Tak to mne nenapadlo. Kdokoliv mne tedy požádá o zaslání emailu,rád vyhovím.

Mohl bych se přifařit a požádat o verzi ČD

Kodl napsal:
Pánové, prosím o vyřizování této korespondence pomocí mailu nebo SZ (viz. pravidla), bo tu za chvíli bude 200 požadavků za zaslání.

Díky

Martens napsal:
Kodl napsal:
Pánové, prosím o vyřizování této korespondence pomocí mailu nebo SZ (viz. pravidla), bo tu za chvíli bude 200 požadavků za zaslání.

Díky
Ono jde oto že člověk když něco schání tak se ptá pokuď možno co největšího počtu lidí najednoů.Skuste schánět něco očem nevíte kdo to má a uvidíte kolik to zabere času a usilí.

Kodl napsal:
Martens napsal:
Kodl napsal:

Díky
Ono jde oto že člověk když něco schání tak se ptá pokuď možno co největšího počtu lidí najednoů.Skuste schánět něco očem nevíte kdo to má a uvidíte kolik to zabere času a usilí.
Nemám nic proti tomu, že tady Jiří nabídnul Bpjo k zaslání....
nemám nic proto tomu, když se zeptáš, jestli to někdo nemá.....

ale nevidím nejmenší důvod, abys tady veřejně exchiboval výkřikem já ho chci, já taky, já tak.....od toho jsou SZ a maily.......

Takže pro nechápavé ještě jednou - požadavky na zaslání ČSD Bpjo posílejte Jiřímu Maxovi buĎ mailem nebo SZ.......další podobné výkřiky a komentáře odsud budu odstraňovat .....

Dan J.

Chlapi zdravím, nešlo by, vyvěsit tyhle vozy někde na web :?: Nevím, kdo je jejich autorem, ale je škoda, že nikde nejsou volně ke stažení. Myslím si, že na našich tratích odvedly tyto vagóny kus poctivé práce. S pozdravem Dan :D

Re: Dan J.

Dan J. napsal:
Chlapi zdravím, nešlo by, vyvěsit tyhle vozy někde na web :?: Nevím, kdo je jejich autorem, ale je škoda, že nikde nejsou volně ke stažení. Myslím si, že na našich tratích odvedly tyto vagóny kus poctivé práce. S pozdravem Dan :D
Nie, nešlo, nikto nemá súhlas od autora.

Back
Nahoře