A
Alorovec
Host
Nevite nekdo kde najit CD popripade i CSD Bpjo??? Videl sem ji na nejakym screenu...........dekuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dan J. napsal:Dobrý den, chtěl bych požádat, zda by mi nemohl někdo poslat na e-mail vozy ČD Btjo. ČSD Bpjo vozy mám taky ještě od Havla, ale ty ČD jsem taky nikde nesehnal. Předem dík. Dan
Jiří Maxa napsal:Rád bych ti to poslal,ale nevím kdo je autorem modelu a zda-li mám svolení volně šířit tento model. Já jsem tento model jednou dostal od jednoho zde z diskuzního fora rovněž emailem,ale už si nevybavuji v paměti,kdo to byl. :?
JOHNZ napsal:Jiří Maxa napsal:Rád bych ti to poslal,ale nevím kdo je autorem modelu a zda-li mám svolení volně šířit tento model. Já jsem tento model jednou dostal od jednoho zde z diskuzního fora rovněž emailem,ale už si nevybavuji v paměti,kdo to byl. :?
Zasielanie e-mailom pokial nie je hromadne nie je volnym sirenim.
Pánové, prosím o vyřizování této korespondence pomocí mailu nebo SZ (viz. pravidla), bo tu za chvíli bude 200 požadavků za zaslání.Kodl napsal:Mohl bych se přifařit a požádat o verzi ČD
Ono jde oto že člověk když něco schání tak se ptá pokuď možno co největšího počtu lidí najednoů.Skuste schánět něco očem nevíte kdo to má a uvidíte kolik to zabere času a usilí.Martens napsal:Pánové, prosím o vyřizování této korespondence pomocí mailu nebo SZ (viz. pravidla), bo tu za chvíli bude 200 požadavků za zaslání.Kodl napsal:Mohl bych se přifařit a požádat o verzi ČD
Díky
Nemám nic proti tomu, že tady Jiří nabídnul Bpjo k zaslání....Kodl napsal:Ono jde oto že člověk když něco schání tak se ptá pokuď možno co největšího počtu lidí najednoů.Skuste schánět něco očem nevíte kdo to má a uvidíte kolik to zabere času a usilí.Martens napsal:Pánové, prosím o vyřizování této korespondence pomocí mailu nebo SZ (viz. pravidla), bo tu za chvíli bude 200 požadavků za zaslání.Kodl napsal:Mohl bych se přifařit a požádat o verzi ČD
Díky
Nie, nešlo, nikto nemá súhlas od autora.Dan J. napsal:Chlapi zdravím, nešlo by, vyvěsit tyhle vozy někde na web :?: Nevím, kdo je jejich autorem, ale je škoda, že nikde nejsou volně ke stažení. Myslím si, že na našich tratích odvedly tyto vagóny kus poctivé práce. S pozdravem Dan![]()
Davidus napsal:Zdravím. Mohl by mi, prosím, někdo tyto vagonky poslat na mail? Díky předem.
Přístě použij SZ, bylo to řešeno v pár přizpěvcívh před tebou....Davidus napsal:Zdravím. Mohl by mi, prosím, někdo tyto vagonky poslat na mail? Díky předem.