T
Tom Kanka
Host
Ahoj,Miran napsal:Možná někdy v budoucnu.....
tak to je jiná káva!
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,Miran napsal:Možná někdy v budoucnu.....
Ahoj Davide ... daj sem link na jeho výtvory.David Hájek napsal:Zdravím,
je to několik minut,co mi od Piotra Sobolewa z Polska dorazil e-mail s nabídkou úpravy jeho modelu polského "Bpjo" na českou verzi.Do úprav by se pustil,ale mám se zde veřejně optat,zda by někdo vytvořil textury pro uvedený vůz /vozy/ ČSD/ČD.
Kdyby byl zájem,dejte mi vědět na e-mail davca@iol.cz .
David
Dan J. napsal:... já jsem stáhnul polské Bipa, a ty se mi docela líbí, hlavně proto, že jsou dobře "jeté" stejně jako naše co jezdívaly mezi OV hln a Frenštátem pod radhoštěm.
http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/fcc84bafe046e5c18b1eba85d7b98eee.JPG
...
Tax napsal:Dan J. napsal:... já jsem stáhnul polské Bipa, a ty se mi docela líbí, hlavně proto, že jsou dobře "jeté" stejně jako naše co jezdívaly mezi OV hln a Frenštátem pod radhoštěm.
http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/fcc84bafe046e5c18b1eba85d7b98eee.JPG
...
Bohužiaľ, práve tento typ nezodpovedá tomu, čo sa používal u ČSD, takže po preskinovaní by vznikla dobrá haluz. Takže sú dve možnosti - buď autor upraví koncové vozy do tvaru, v akom sa používali u ČSD, alebo počkáme na nový domáci model ... uvidíme, čo z toho bude skôr.
Tax napsal:Čo som naposledy videl polské modely, to bolo skôr na zaplakanie - dokonca mám pocit, že súdruh si pomohol časťou Radových textúr ... No každopádne výsledok bol povážlivý ...
PS: Jak kukám, jedná sa o toho istého autora ...
heme napsal:... Nemyslím si, že tato kritika na autora modelu je na místě. Autor je dobrý modelář, žádné malované textury, používá LODs, snaží se ušetřit polygony, ale na druhou stranu to nijak nekazí dojem. Nesouhlasím s Tebou Taxi!
Jasně, a jedná se o dva různé autoryTax napsal:...
Ja som sa nevyjadroval o Bpjo v podaní polského autora, napísal som o Amee, Bmee a WLABmee ZSSK - proste neboli podľa mojej chuti a jak prišli na harddisk, tak z neho aj odišli ... Že použil časti Radových textúr na ne je viac než zrejmé ...
Pikku napsal:Jasně, a jedná se o dva různé autory![]()
psob napsal:
Ahoj Davide. Já už je objevil a použil v aktivitě s historickým osobákem OV HLN - Žilina, kdy jsem je nechal přijet do Čadce ze Zwarduně s plskou parní lokomotivou. Je u Blackwolfa, ale momentálně asi nefunkční pod novým ubdate 321.David Hájek napsal:Zdravím,
kdo by chtěl shlédnout podobu textur pro modely vozů PKP Bipa /autor "Tabore"/,může si model stáhnout s Piotrových stránek.
Model naleznete v sekci "download > wagony osobowe" .
David