CD Bpjo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alorovec
  • Datum začátku Datum začátku
U PKP_412Z a PKP_UAS se není čeho chytnout. V jiných readme mívají návod, jak heslo rozlousknout. Např: instalator chroniony hasłem:
wiersz 18 (osiemnasty), 7 (siódmy) ciąg znaków tego pliku readme. Ale jinak mám ty PKP_412Z stáhnuté z dřívějška...

E499_2002 napsal:
Na the.train.de jsem viděl nějaký set Bpjoček, ale s Německými popisy, i když mají více barevných provedení, jako Coca Cola, ale ta je fakt na
Jsou to velice pěkné modely, moje staré skiny byly dělány právě na tyto modely. Ke stažení se kdysi daly najít na http://ts-eastrail.de/ a bylo toho okolo 30 mb včetně originálních zvuků (doppelstockwagen). Autor však zřejmě začal spolupracovat s German Railroads a všechny jimi použité free downloady zrušil :salut:

Naposled editoval moderátor:
Já to beru, líbí se mi taky, ale ta Coca Cola se prostě nehodí. A ještě na takový posvátný vozy, jako Bpjo(aspoň pro mě)

Chlapi zdravím. Jak jsem psal ČD i ČSD variantu mám a taky ji používám v akt. pro 2 kolejku (nostalgie z čundrů OV hln Frenštát p/R.) Rád pošlu, jak už jsem výše psal. Ale furt sháním tu řadu ČSD bez křídel u znaku. Dan

Ahoj Dane,

bohužel skin jednotky ve verzi ČSD bez "křídel" podle mého soudu neexistuje. A pokud ano, určitě nebyl u F.Havla a ani nebyl veřejný. Mám archiv modelů a skinů už od prvopočátků českých modelů pro MSTS a stejně tak "off-line" katalog F.Havla a nikde jsem tebou požadovaný skin nenašel. U F.Havla byl skin ČSD na model v.1.0 "s křídly" a dále pak dva skiny na model v.2.0 ČSD s "křídly" a jeden ČD bez "křídel".

Honza

Ahoj Honzo. No, já byl přesvědčen, že to balo u Havla. To si už fakt nejsem jistý. Ale už je mám slíbené. Tak čekám, až dojedou e-mailem. :D
Dan

Sorry ale tohle je vlakno na zelená patra a ne na modrá a to snad dojde každému že výrokem patráky myslím ty zelené...

Akorát, že chce BPJO, nikoliv BMO nebo BMTO. Tak jako tak budou mít admini (hlavně z Brejlobáry) radost...

Zdravím, ČSD Bpjo a ČD Btjo nikde, proto zde píšu, že je k mým aktivitám rozesílám e-majlem. Ale nesedím na mejlu pořád, takže to někdy trvá, zrovna dmes jsem je někoumu posílal (ČD Btjo).:D
Dan

Ahoj!

Chtěl bych se zeptat jestli je naskinovaná v současné době historická jednotka Btjo - dle informací by měli být dokonce dvě.

Čouda napsal:
Ahoj!
Chtěl bych se zeptat jestli je naskinovaná v současné době historická jednotka Btjo - dle informací by měli být dokonce dvě.

Ano, jsou dva repainty Bpjo z různých období provozu plus ČD verse. Německý autor modelu ovšem zakázal veřejné release a přikázal stahnout downloady z Havlova webu, kde byla tato patra zveřejněna. Musí se najít nějaký čs.modelář, který model zelených pater vytvoří, jinak máme smůlu. Ono modelů těchto patrových vozů je v MsTS dost, ale buď jsou Payware, nebo neodpovídají čs.provedení, nebo jsou neskutečně šeredné.

Back
Nahoře