Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Jenomže já nechci řešit, aby těch několik minut než se uráčí otevřít setup, hrála písnička. Já chci, aby po kliknutí na "instalace trati" se setup aktivoval okamžitě, alespoň stejně rychle, jako když kliknutím otevřu složku setup a kliknu na setup, což odpovídá času asi 2 sekundy.JOHNZ napsal:Zbyněk: Ja mám za to, že prehliadač by mal zobraziť správu o tom, čo si želáš poriešiť so súborom ... no a potom by to už malo byť jasné ...
Nyní to píšu obecně na všechny. Je s podivem, kolik lidí se zde bilo v prsa, že jsou PC odborníci, mnozí profici, ale řešení klasické instalace na patřičné úrovni neumí asi nikdo. (sice jsem se konkrétně téměř nikoho neptal, ale jak Churchil píše, že se na DVD díval pohledem profesionální deformace (možná nejen on), už jsem mohl mít řešení na stole)
Problém je, když v odkazu na stránce htm dám velký soubor, tak se projeví tato velká časová prodleva.
Pokud to v htm jinak nejde, tak menu udělat v něčem jiném. Nebo nejprve otevřít malý startovací soubor, který následně spustí setup a bylo by vše vyřešeno.