MSTS očima Trainzáka (a naopak?)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
JOHNZ napsal:
Zbyněk: Ja mám za to, že prehliadač by mal zobraziť správu o tom, čo si želáš poriešiť so súborom ... no a potom by to už malo byť jasné ...
Jenomže já nechci řešit, aby těch několik minut než se uráčí otevřít setup, hrála písnička. Já chci, aby po kliknutí na "instalace trati" se setup aktivoval okamžitě, alespoň stejně rychle, jako když kliknutím otevřu složku setup a kliknu na setup, což odpovídá času asi 2 sekundy.
Nyní to píšu obecně na všechny. Je s podivem, kolik lidí se zde bilo v prsa, že jsou PC odborníci, mnozí profici, ale řešení klasické instalace na patřičné úrovni neumí asi nikdo. (sice jsem se konkrétně téměř nikoho neptal, ale jak Churchil píše, že se na DVD díval pohledem profesionální deformace (možná nejen on), už jsem mohl mít řešení na stole)
Problém je, když v odkazu na stránce htm dám velký soubor, tak se projeví tato velká časová prodleva.
Pokud to v htm jinak nejde, tak menu udělat v něčem jiném. Nebo nejprve otevřít malý startovací soubor, který následně spustí setup a bylo by vše vyřešeno.

Nebo nejprve otevřít malý startovací soubor, který následně spustí setup a bylo by vše vyřešeno.
Však jo:
A nebo setup oddělit od ostatního a autorun dát na ten setup, který by spustil zbytek, tak jak to je teď.

Jinak já jsem ten "setup" pochopil. Že se má spouštět jako první. :wink:

Jenomže po vložení DVD není možné ihned spouštět setup, protože je nutné se dostat do menu DVD. Já nechci problém obcházet, ale jej řešit. Stejným způsobem nemohu z menu spustit například film.

Tak na úvodní obrazovku napíšeš, co uživatele čeká po spuštění setup.exe, ty ostatní spouštěcí procedury tam vypsané nebudou, ale normálně na sebe budou navazovat programově, tak jak tomu je doposud.
U filmu je to trochu jiné. Tam to spouští první VOB. To bude vždycky zvlášť.

Už dlouho jsme neprovokovali svými sreeny (furt jenom žvaníme :D ), tak zde je M234 s vozem Ringhofer1930 kousek za Blanskem (ze Zbyňkovi mapy):

ee5e09277a413b99b629f9a52babf79e.jpg

Naposled editoval moderátor:
A kde jsou koleje????
Proto jsem doporučil nastavit kvalitu zobrazování naplno. Jinak například některé budovy využívající LOD se mohou zobrazit velmi divně.
Také jsem se těšil na obrázky Pikkových Albatrosů (jak táhnou Slovenskou Strelu) To jsem jako kluk zažil. Cestoval jsem Strelou do Prahy, ale mimořádně se jelo odklonem přes ČT. Odpojili S499 a na soupravu najela Šlechtična.

Zbyněk Šemora napsal:
A kde jsou koleje????
Proto jsem doporučil nastavit kvalitu zobrazování naplno. Jinak například některé budovy využívající LOD se mohou zobrazit velmi divně.
Také jsem se těšil na obrázky Pikkových Albatrosů (jak táhnou Slovenskou Strelu) To jsem jako kluk zažil. Cestoval jsem Strelou do Prahy, ale mimořádně se jelo odklonem přes ČT. Odpojili S499 a na soupravu najela Šlechtična.

A na co se těším já? Až bude aktivita Ostravan s Kyklopem a budete míjet cestou rychlíky s bobinami, možná v Olomouci traffic křižování s ušatou ....

Albatros vyjíždí z Bratislavy, s vozy Ringhofer1930:

02d2085f182f268b6e001533ae881082.jpg

Proto jsem doporučil nastavit kvalitu zobrazování naplno.
Nemám úplně naplno, protože po odejetí FX5900 do "věčných lovišť", používám náhradní FX5500, a tam je jistý problém. Takž některá nastavení na 3, některá na 2.
Ale koleje jsou vidět - ono potom záleží na úhlu, z kterého je pohled a na kvalitě foto po převodu z BMP na JPG.

Elektrická souprava, která byla vyráběna v 60-tých letech a která je označována za "nadčasovou". Ona vlastně předstihla svojí dobu.

0d827e073c72c51cde7197bf78ebe9fa.jpg

Elektrická lokomotiva, která je "zvláštní" svojí reklamou na karoserii, a to tím, že pro její krásu (té reklamy) byla prodloužena smlouva a tuto duhovou energii je možno i nadále na našich drahách spatřit.

1696fc2534092a75109ecae8f582658c.jpg

Na jaké trati se tato lokomotiva nejčastěji nasazuje? Kde ji lze spatřit?
Tu s tou reklamou Duhové energie.

ČD 169

Churchill napsal:
Elektrická lokomotiva ČD169

ČD 169?Nechci být detailista,ale tahle lokomotiva v reálu nikdy ČD nepatřila.Poslední vlastník před uvažovanou reko na 380 byla ČMKS.

Re: ČD 169

T napsal:
Churchill napsal:

ČD 169?Nechci být detailista,ale tahle lokomotiva v reálu nikdy ČD nepatřila.Poslední vlastník před uvažovanou reko na 380 byla ČMKS.
Tu aspoň vidíš, jak nezmyselne sú pooznačované lokomotívy od autorov a úpravcov trainsetu. Rada 169 jazdila jeden času v skúšobnej prevádzke u ČSD, ako to bolo s ČD momentálne netuším. Predpokladám, že Churchil použil označenie, aké našiel v Conbuilderi alebo Consists editore.

Re: ČD 169

Tax napsal:
T napsal:
Churchill napsal:

Tu aspoň vidíš, jak nezmyselne sú pooznačované lokomotívy od autorov a úpravcov trainsetu. Rada 169 jazdila jeden času v skúšobnej prevádzke u ČSD, ako to bolo s ČD momentálne netuším. Predpokladám, že Churchil použil označenie, aké našiel v Conbuilderi alebo Consists editore.
Ano, toto označení se mi objeví po spuštění v TrainStore. Pánové, já nejsem strojvedoucí, ani jiný zaměstnanec ČD, či jiné dopravy. Jsem plně odkázán na to, co napíší "harcovníci" drah, či jiné osoby, prohlašující se za věrohodné znalce.

Churchill napsal:
Elektrická lokomotiva, která je "zvláštní" svojí reklamou na karoserii, a to tím, že pro její krásu (té reklamy) byla prodloužena smlouva a tuto duhovou energii je možno i nadále na našich drahách spatřit.

1696fc2534092a75109ecae8f582658c.jpg
Duhovka pořád jezdí ? Já myslel že duhovku už opatřily standartním nátěrem lokomotiv 151.

Back
Nahoře