Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já se s tímto souborem setkal v nějaké jiné trati s tím "O", proto jsem psal o něm. Ale jinak je to stejný problém.Churchill napsal:Bylo tam: forlŹ.s a forlŹ.sd![]()
Po opravě již funkční bez chybové hlášky.![]()

Churchill napsal:Tak mi dnes přišlo DVD s tratí od Zbyňka. Po nainstalování jsem si ještě musel doinstalovat TrainStore, jinak bych to startoval hóóóódně dlouho, ale to nevadí. Po úspěšném rozjetí z Č. Třebové směrem na Prahu, po počátečním:, nastalo:
. proč?
U žádné naší i zahraniční trati toto neznám. Zobrazování textur mám na 100 procent, viditelnost jsem si snížil na 1km.
Projel jsem to několikrát. Chybu vidím v programu, kde se přiřazují textury. Pravidelně se toto stane za Dlouhou Třebovou. A přechod je náhlý. Už z dálky je vidět bílá čára, jak pravítko a pak je vše v loji.
Opět jeden, který ze zásady nečte návody.Churchill napsal:Tak mi dnes přišlo DVD s tratí od Zbyňka. Po nainstalování jsem si ještě musel doinstalovat TrainStore, jinak bych to startoval hóóóódně dlouho, ale to nevadí. Po úspěšném rozjetí z Č. Třebové směrem na Prahu, po počátečním:, nastalo:
. proč? Tož se podívejte sami:
U žádné naší i zahraniční trati toto neznám. Zobrazování textur mám na 100 procent, viditelnost jsem si snížil na 1km.
Projel jsem to několikrát. Chybu vidím v programu, kde se přiřazují textury. Pravidelně se toto stane za Dlouhou Třebovou. A přechod je náhlý. Už z dálky je vidět bílá čára, jak pravítko a pak je vše v loji.
Tak to by mě nenapadlo ani v tom nejšílenějším snu. (pokud tu původní hru programoval někdo od Microsoftu, tož už se nedivím - celkem se divím tomu, že nevybíhá hláška "došlo k zásadní výjimce", u které vždy rostu). To jsem měl doposud celkem "kliku".Bug MSTS, neboli kritická rovnoběžka. Pokud trať vede přes 10, 20, 30, 40, 50, 60.... rovnoběžku tak, při jízdě na sever zmizí textury.
To bych možná i přehlédl, nebo tomu nevěnoval pozornost, jako velmi "povedenému" humoru.Opět jeden, který ze zásady nečte návody.
Je to psáno v bodu 9. Cituji:
9. MSTS má vlastnost, kdy po projetí každé desáté rovnoběžky (poledníku), v jednom směru zmizí textury terénu.
LuděkD napsal:Tak jsem si pročítal tohle fórum a jsou zde i příznivci TRS, což samozřejmě (podle mě) vůbec nevadí. Srovnávat MSTS a TRS jde, každá skrývá osobní kouzlo. Pár srovnání jsem zde uvedl:
MSTS: realističtější, zvuky
TRSreálnosti zatím nejde mluvit, zvuky jsou oproti MSTS hrozné (hlavně, když vlak jede), detailnější (po kabině se lze rozhlížet, volný pohyb po krajině)
Samozřejmě srovnávání je to velmi orientační, neb MSTS má své roky a TRS je novější, má více možností.
Myslím ,že jsou zde takoví, kteří TRS hráli, hrají a jsou jejími příznivci.
Na tom není nic špatného. Jaký na to máte názor Vy?
... a platí to i tom, že kterou potkáš první, ta je nej?U mňa platí to,že kt. hru mám prvú, tú považujem za lepšiu. Prvý bol MSTS, tak TRS považujem za somarinu.
Je vidět, že W.S.Churchilla vůbec neznáš a i historie je ti zřejmě vzdálená. W.CH. se vždy ozval, nikdy si nenechal s*át na palici, nikdy se nenechal urážet.Již někdy v pondělí jsem si tady posteskl, že chudák Winston, taková ostuda jeho jménu. To byl jiný kádr a když již používáš jeho jméno, tak pouvažuj.....
Churchill napsal:Do Zbyňkovo trati "Blava-Praha" jsem doinstaloval historické motoráky M264 a 234 a 242 + doinstalace vozů "Rybák". Upravil cab830 tak, aby fungoval jak pro cd830, tak i pro M264/234 a zde přikládám screen, kde M264 s Rybáky vyjíždí z HK do Pardubic
Ale já se přeci nechci hádat. To jen někteří mi to slovíčko pořád cpou do úst.ok1dnh napsal:To Churchill: To máš tak, ti profesionálně deformovaní (mezi něž ve svém oboru také patřím) mají jednu nevýhodu. Jedou ve svém zaběhlém stylu a dokáže je zaskočit případně vesele přehlédnou něco, co by ve svém názoru na věc neudělali, i když je to funkční.
No a ohledně pana Churchilla to nebylo myšleno, že by ti někdo sral na hlavu, pouze že by pan Winston nepublikoval tak školácké chyby či přehlédnutí jako ty, ovšem to jsi udělal právě díky té deformaci viz výše. Toť vše. Nemá cenu se hádat, jen jsem konstatoval, že u tebe byl či je problém kolem MSTS kam jsi se podíval. Já je nevidím, ale to bude asi zaviněno tou negramotností (u mne opravdu silná nadsázka, v životě jsem nekoupil PC jako kompletní celek ať co se týká hardware, tak i software).
Již se nevzrušuj, rád se s tebou potkám na setkání v sobotu a bez jakýchkoliv emocí. Prostě jako s člověkem praštěným stejnou cihlou, jako jsem já.
Karel
Tak to jsme na tom úplně stejně. PC zásadně nekupuji, vždy si je stavím. Minulý týden jsem dostavěl další PC, teď dětem k vánocům.(u mne opravdu silná nadsázka, v životě jsem nekoupil PC jako kompletní celek ať co se týká hardware, tak i software).
To jo, ale u tohoto případu to hlásí chyby na řádku 60. U mě to byly řádky 300 a výše. Tak já nevím.Aby to dokázal a nemusel dělat instalaci znova, odinstaloval MSTS BIN. Tím jen dokázal, že to je důvod hlášek.