Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Keď tu začne každý nový užívateľ zverejnovať svoje úspechy pri inštalovaní tratí a vozidiel, tak to by sme pomaly mali založiť zodpovedajúcu rubriku, napr. "Úspechy a screeny".![]()
Lord napsal:No vidíš Churchille, vždyť mi dva vlastně děláme to samý, já sem do fóra taky dřív cpal screenshoty, ale rovnou s doprovodným textem a teď už mám na to pro jistotu svůj web a říkám tomu recenze...Prostě taková MSTS evoluce...
![]()
Churchill napsal:Lord:
tak tobě opravdu "konkurovat" nehodlám![]()
Miran:
Ty jsi zahodil ty krásné české tratě?? ..............chybu jsi udělal.
Není pravda, že takové lidi nemáme rádi. Naopak, na takových lidech se učíme, jak vylepšit instalace trati i aktualizací, atd.pardal napsal:Ostaní Msťáci jsem jeden z těch,které nemáte rádi-nic moc o železnici nevím,ale začíná se mi líbit,chci si hrát,ale nemám na to trpělivost,chci,aby mi to fungovalo,ale nevím,co dělám špatně já,můj PC nebo MsTS..
O sjednocení nelze hovořit. Ty rozdílné Globaly mají totiž i jiné funkční vlastnost krom samotných odlišných textur.Churchill napsal:Takže jsem spokojený, ale kritiku si neodpustím. Najde se někdo, kdo bude schopen sjednotit skupinky, které si hrají na svém písečku a vymýšlí různá BP, X, Y, atd? (a to jsem se ještě nedostal k bin1.4, 1.5, 1.6 - to asi bude také hezký "pocuc", viďte?)
Ten soubor tam máš v trati, akorát že je pod jiným jménem - konflikt diakritiky - přehlasované O.Churchill napsal:Nainstaloval jsem si trať Pobla. (tuším, že španělská) Vše pěkně funguje, pouze na začátku to po mě chce "model" Forli.s, který hledá v Global / Shapes. Já ho nemám, a netuším, kde ho hledat. Ani ho nepotřebuji - hra se v pohodě obejde bez něj. Ale ta protivná hláška ......
Tudíž se obracím na vás. Jestli někdo máte soubor Forli.s , prosím o zaslání na email. Děkuji.
bob57_cz napsal:Ten soubor tam máš v trati, akorát že je pod jiným jménem - konflikt diakritiky - přehlasované O.Churchill napsal:Nainstaloval jsem si trať Pobla. (tuším, že španělská) Vše pěkně funguje, pouze na začátku to po mě chce "model" Forli.s, který hledá v Global / Shapes. Já ho nemám, a netuším, kde ho hledat. Ani ho nepotřebuji - hra se v pohodě obejde bez něj. Ale ta protivná hláška ......
Tudíž se obracím na vás. Jestli někdo máte soubor Forli.s , prosím o zaslání na email. Děkuji.
Stačí udělat jeho kopii se správným jménem.
( A ještě douška - nejprve se objekty hledají v trati, pokud tam nejsou tak v Global a pokud nejsou nalezeny ani tam , tak to hlásí chybu v Globalu, přestože je to chyba trati. )