MSTS očima Trainzáka (a naopak?)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Churchill napsal:
Ostatně kdyby jsi se podíval na web http://www.train-sim.cz na stránku trati 310, tak tam máš ty balíky odděleně všechny -trať i s update, samostatně zvuky a samostatně i ten zmiňovaný Global.......
Určitě nemusíš. Stačí pořádně číst. Opavu Olomouc stahneš celou včetně Globalu, Sound a update zadarmo. Je fakt free.
No to je tak, když jeden neproleze celou stránku. :eek: Už to tam vidím.
Tož se omlouvám.

Spokojenost nade vše - užij si tu štreku ve zdraví ;-)

Naposled editoval moderátor:
Tak takhle to vypadalo na konci 30-tých let na železnici v ČSR (loko524 + vagony z 1930 od Pikku).
8d27fc471439549ad3e894d2574ecd36.jpg

Churchill napsal:
Tak takhle to vypadalo na konci 30-tých let na železnici v ČSR (loko524 + vagony z 1930 od Pikku).
Nezabudni nacvakať screeny na Trainzfórum ... aby zas mali na čo hundrať a nadávať

:D :D :D
No, na TRS tahle historie není. Tam velmi sůrne chybí rychlíkové vagony z první republiky. A párovky jsou tam z ČSR také pouze dvě.

... ale dám sem ještě historii z TRS:
ec118d062e58da1607fd527773329219.jpg

Podívej se na stránky Jardy Skůry, tenhle úžasný motorák má v preview, a jak znám Jardu, je to jen otázka několika málo měsíců a svezeme se v MSTS se Sousedíkem taky :ole:

A ještě k těm parním loko - stáhni si update kouře pro parní loko, ten defaultní z MSTS je vážně strašný (projdi si zahraniční stránky, ten kouř dělal nějaký Ital, ke stažení jsou téměř všude, myslím že i na thetrain.de)

Keby si tam mal slovensky pantak bolo by to cosi lepsie
A ešte lepšie by bolo urobiť screen na hotovej časti trate.
:) :)
Neměl jsem ji celou projetou. To je někde na začátku výjezdu.
Ale musím říci, že MsTS mě tedy chytlo a už se poohlížím po zahraničí :D (troufalej, že?)
zaujali mě italské stránky http://www.trenomania.it
Tam to vypadá móóóóc pěkně.

Martens napsal:
Jenom takový malý dotaz -myslíš, že se mohly ty vozy potkat i v reále? Není tu časový paradox?
Proč by neměly? První série vozů Ce se začala vyrábět v roce 1939. M 234.0 je z roku 1932. Ty rybáky odpovídají provedením a rozmístěním nápisu období do roku 1957, kdy se přeznačily na Be a nápisy byly žluté a navíc trochu jiné.

Jacek napsal:
Martens napsal:
Jenom takový malý dotaz -myslíš, že se mohly ty vozy potkat i v reále? Není tu časový paradox?
Proč by neměly? První série vozů Ce se začala vyrábět v roce 1939. M 234.0 je z roku 1932. Ty rybáky odpovídají provedením a rozmístěním nápisu období do roku 1957, kdy se přeznačily na Be a nápisy byly žluté a navíc trochu jiné.
Já se jenom ptal.....

Churchill napsal:
Trať se zvláštním názvem: Ztracená

2afcb701e68362fee2551b4e0f0933b3.jpg

Ony ty tratě jsou 2 od stejného autora a tam se ty Taxovy motory a Pikkovy páry docela hodí......čas se tam zastavil.....

tam se ty Taxovy motory a Pikkovy páry docela hodí......čas se tam zastavil.....
Přesně tak. ještě se mi líbí ta Opava/Olomouc. To jsou tratě pro historii, jak dělané.
No a trať Vw2, tam je parádní stoupání, prakticky celou cestu., a např. M264 tam na 100 procentní výkon jede 27-30km/h. Má co dělat.

Churchill napsal:
Přesně tak. ještě se mi líbí ta Opava/Olomouc. To jsou tratě pro historii, jak dělané.
No a trať Vw2, tam je parádní stoupání, prakticky celou cestu., a např. M264 tam na 100 procentní výkon jede 27-30km/h. Má co dělat.
Len daj pozor, aby si neuvaril motor alebo nezapiekol ložiská a piesty

Back
Nahoře