Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Túto trať upravil človiečik, čo si hovorí Básnik do domácej fikcie Križany - Borová a môžeš si ju stiahnuť tu: http://www.tunel.wz.cz/index.php?odkaz=kborovaChurchill napsal:... No a trať Vw2, tam je parádní stoupání, prakticky celou cestu., a např. M264 tam na 100 procentní výkon jede 27-30km/h. Má co dělat.
Churchill napsal:Tak než jsem šel na šichtu, tak jsem si to ještě zkopíroval do routes (prostě jsem nemohl čekat do zítra), a po spuštění vyběhlo "milion" poruchových hlášení. Tož jsme udělali to, co se vždy dělá jako poslední - přečetli si návod![]()
A jelikož alespoň malinko umíme cizojazyčně (německy), tak jsme spustili bat soubor a ................ paráda. Ono to funguje.
takže zítra po šichtě (a spánku) tu trať "provětrám", až se bude ze mě a z PC kouřit.![]()
Buď rád, že se v MSTS našel....třeba v něm objevíme zaníceného stavitele ČSD tratí v historickém kabátě......aby se už nekřičelo, že není kde jezdit s párama a historikými motory.....Boby napsal:to churchill
Hele to sen fakt budeš info o všech tratích, které se ti podaří zprovoznit?
A k tomu ještě pro jistotu screeny.
Churchill napsal:Boby:
Mě když něco vadí, tak tam nelezu, a pokud je to v TV, tak přepnu program a nebo použiji kouzelné tlačítko off/on
![]()
(... ale asi bych se měl nad sebou zamyslet a trochu zvážnit. Přece jenom k tomu věku.....)
A to já se nenechámPikku napsal:Churchill napsal:Boby:
Mě když něco vadí, tak tam nelezu, a pokud je to v TV, tak přepnu program a nebo použiji kouzelné tlačítko off/on
![]()
(... ale asi bych se měl nad sebou zamyslet a trochu zvážnit. Přece jenom k tomu věku.....)
Nenech se otrávit, tvoje příspěvky čtu pokaždé rád, jsou takové optimistické. Jsem rád, že se ti daří postupně zprovoznit další a dlaší trati, nakonec zjistíš že to je zábavnější než Trainz a až zjistíš o kolik tu máme víc historických vozidel ... Jak říkám, nenech se otrávit.
Churchill napsal:T434 a osobní vozy z r. 1950. No, není to paráda?:
nebulus napsal:Keď tu začne každý nový užívateľ zverejnovať svoje úspechy pri inštalovaní tratí a vozidiel, tak to by sme pomaly mali založiť zodpovedajúcu rubriku, napr. "Úspechy a screeny".![]()
Pokud příspěvek bude mít nějakou vypovídací hodnotu tak se klidně ozvi.Churchill napsal:... no dobře nó, tak já už vám nic neřeknu.![]()
![]()