MSTS očima Trainzáka (a naopak?)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Tak než jsem šel na šichtu, tak jsem si to ještě zkopíroval do routes (prostě jsem nemohl čekat do zítra), a po spuštění vyběhlo "milion" poruchových hlášení. Tož jsme udělali to, co se vždy dělá jako poslední - přečetli si návod :D
A jelikož alespoň malinko umíme cizojazyčně (německy), tak jsme spustili bat soubor a ................ paráda. Ono to funguje.
takže zítra po šichtě (a spánku) tu trať "provětrám", až se bude ze mě a z PC kouřit. :D

Churchill napsal:
Tak než jsem šel na šichtu, tak jsem si to ještě zkopíroval do routes (prostě jsem nemohl čekat do zítra), a po spuštění vyběhlo "milion" poruchových hlášení. Tož jsme udělali to, co se vždy dělá jako poslední - přečetli si návod :D
A jelikož alespoň malinko umíme cizojazyčně (německy), tak jsme spustili bat soubor a ................ paráda. Ono to funguje.
takže zítra po šichtě (a spánku) tu trať "provětrám", až se bude ze mě a z PC kouřit. :D

Ale stejně je to jiné "žrádlo", prohánět skutečné stroje po skutečných tratích, že?........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to churchill
Hele to sem fakt budeš info o všech tratích, které se ti podaří zprovoznit?
A k tomu ještě pro jistotu screeny.

Boby napsal:
to churchill
Hele to sen fakt budeš info o všech tratích, které se ti podaří zprovoznit?
A k tomu ještě pro jistotu screeny.
Buď rád, že se v MSTS našel....třeba v něm objevíme zaníceného stavitele ČSD tratí v historickém kabátě......aby se už nekřičelo, že není kde jezdit s párama a historikými motory.....

Boby:
:) Mě když něco vadí, tak tam nelezu, a pokud je to v TV, tak přepnu program a nebo použiji kouzelné tlačítko off/on :D
(... ale asi bych se měl nad sebou zamyslet a trochu zvážnit. Přece jenom k tomu věku..... :) )

Churchill napsal:
Boby:
:) Mě když něco vadí, tak tam nelezu, a pokud je to v TV, tak přepnu program a nebo použiji kouzelné tlačítko off/on :D
(... ale asi bych se měl nad sebou zamyslet a trochu zvážnit. Přece jenom k tomu věku..... :) )

Nenech se otrávit, tvoje příspěvky čtu pokaždé rád, jsou takové optimistické. Jsem rád, že se ti daří postupně zprovoznit další a dlaší trati, nakonec zjistíš že to je zábavnější než Trainz a až zjistíš o kolik tu máme víc historických vozidel ... Jak říkám, nenech se otrávit.

Pikku napsal:
Churchill napsal:
Boby:

Nenech se otrávit, tvoje příspěvky čtu pokaždé rád, jsou takové optimistické. Jsem rád, že se ti daří postupně zprovoznit další a dlaší trati, nakonec zjistíš že to je zábavnější než Trainz a až zjistíš o kolik tu máme víc historických vozidel ... Jak říkám, nenech se otrávit.
A to já se nenechám :) . Už z podstaty mého charakteru. Já jsem taková veselá kopa. :D
Faktem tedy je, že u MsTS teď trávím veškerý čas a opravdu mě to chytlo. A můžete za to ty a TAX. Protože jsem "obdivovatelem" první republiky a opravdu "fachmanské" techniky, která se u nás v té době produkovala. Dnešní moderna a "bekelitismus" mě fakt vůbec neoslovují. Už když jsem hodně dávno kdysi dělal na dráze u sdělovačky, tak na Liberecku se ještě používaly předválečné telefony Prchal-Erikson a Siemens-Halske a jezdily parní Štokry. Kdo to znáte a porovnáte s dnešním bakelitovým "uměním", tak mi dáte za pravdu, že co se týče propracovanosti a "fachmanského" umění, je to neporovnatelné.
Ale to někdo pochopí, někdo ne. Někomu se líbí dnešní moderna, někomu ne.
A jinak si myslím, že obrázky které sem dávám, to trochu oživí a určitě nikomu neublíží. :wink:

... a aby se neřeklo, tak jsme si vyzkoušeli také "modernu", tu na ČD nejmodernější. ČD380:

47a7450caef64d8a6ec9b9ff52205598.jpg

Naposled editoval moderátor:
Churchill napsal:
T434 a osobní vozy z r. 1950. No, není to paráda?:

A co si takhle založit své stránky na webu, a tam dávat screeny z tratí, které se ti povedlo nainstalovat, a my všichni tam budeme chodit a do tvé knihy návštěv psát: "Jůůů, Huráááá, a další pochvalné výkřiky? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Keď tu začne každý nový užívateľ zverejnovať svoje úspechy pri inštalovaní tratí a vozidiel, tak to by sme pomaly mali založiť zodpovedajúcu rubriku, napr. "Úspechy a screeny". :D

nebulus napsal:
Keď tu začne každý nový užívateľ zverejnovať svoje úspechy pri inštalovaní tratí a vozidiel, tak to by sme pomaly mali založiť zodpovedajúcu rubriku, napr. "Úspechy a screeny". :D

To není špatný nápad :idea: :)

Naposled editoval moderátor:
Churchill napsal:
... no dobře nó, tak já už vám nic neřeknu. :cry:
:P
Pokud příspěvek bude mít nějakou vypovídací hodnotu tak se klidně ozvi.
Jinak mě vrtalo hlavou odkud Tě vlastně znám. Už vím TV Freak. Akorát mě zmátl ten Churchill. Už taky nejsem nejmladší a život beru s humorem jako Ty. :P :P :P

Back
Nahoře