Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Původní kontrolka na 150 i 350 ukazovala dosažení bezodporových/tzv. hospodárných stupňů a ne jízdu na odporech.Dráčik napsal:Tá kontrolka už signalizuje možnosť urobiť "skok" na najvyšší možný stupeň v závyslosti na rýchlosti a prúdoch (MIREL). Jazdu na odporových stupňoch už neukazuje.
Môže byť, to som bol ešte malý had.bob57_cz napsal:Původní kontrolka na 150 i 350 ukazovala dosažení bezodporových/tzv. hospodárných stupňů a ne jízdu na odporech.Dráčik napsal:Tá kontrolka už signalizuje možnosť urobiť "skok" na najvyšší možný stupeň v závyslosti na rýchlosti a prúdoch (MIREL). Jazdu na odporových stupňoch už neukazuje.
Pavlík napsal:Zdravím. Po nainstalování MSTS BINU 1.6.1 a pak updatetr161.exe od Zbyňka nelze jet s ZSSK 350 volnou jizdu. Ať udělám jakýkoliv consists, tak v Trainstore je sice vidět lokomotiva, ale políčko, kde by měla být uvedena vlaková souprava je prázdné. Co dělám špatně?
Čouda napsal:Když už se tu o tom mluví. Co je to to zjednodušené řízení?
Pavlík napsal:Není tomu tak, je tam zadaný správný .s soubor.
A je tu ještě jeden problém. S touto lokomotivou se nelze rozjet. Mám výkon na 100% a lokomotiva mi stále stojí. Používám zjednodušené řízení.
Pavlíku, ptáš se na stejnou otázku ve dvou vláknech.Pavlík napsal:Podívej se na nastavení v MSTS na první záložku. Je to řízení vlaku pomocí několika málo kláves.Čouda napsal:Když už se tu o tom mluví. Co je to to zjednodušené řízení?
Na 151 určitě, pro 150 je potřeba změnit pár parametrů - V a Ft .fíííííra napsal:Mam takovej dotaz, mohl by se použít vyladěný eng 350 na ceske 150 ci 151? Podle trakcní charakteristiky by se to mohlo ..... :?:
bob57_cz napsal:Na 151 určitě, pro 150 je potřeba změnit pár parametrů - V a Ft .
klimi napsal:nedá se nějak upravit to aby akcelerační páka nejela tak dlouho třeba ze sta na nulu to jede po jednom?
A to ti nestačí? Vlak se nerozjíždí na 100%. Nad 17% už prokluzuje.klimi napsal:nedaři se mi s 350 vubec rozjet,vzdycky kdž dám regulátor do patnácti tak jede ale jakmile dám víc tak už nezbírá co s tím?
Musíš počkat, až začne trakční proud při rozjíždění klesat podle charakteristiky a pak jej můžeš dorovnávat přidáváním dalších stupínků.klimi napsal:nedaři se mi s 350 vubec rozjet,vzdycky kdž dám regulátor do patnácti tak jede ale jakmile dám víc tak už nezbírá co s tím?
bob57_cz napsal:Musíš počkat, až začne trakční proud při rozjíždění klesat podle charakteristiky a pak jej můžeš dorovnávat přidáváním dalších stupínků.klimi napsal:nedaři se mi s 350 vubec rozjet,vzdycky kdž dám regulátor do patnácti tak jede ale jakmile dám víc tak už nezbírá co s tím?
Pokud to přeženeš, tak vlevo bliká kontrolka skluzů a mašina netáhne, protáčí kola na místě, pokud to v aktivitě přetáhneš ještě více, tak zasáhnou nadproudy. Po zásahu nadproudové ochrany musíš zkrokovat do 0, cvaknout reverzem a poté můžeš znovu do výkonu. Totéž vybavení ochran platí pro zásah monitoru překročení rychlosti. Je to náhradní řešení. Při navázání na reset VZ by se monitory víceméně odbouraly a ztratily význam. Takže jako v reálu - plynulý rozjezd po stupínkách.
To je snad správně , ne ? Sypáním písku se zvyšuje koeficient adhese, od toho ty mašiny ten písek mají. Správný postup ale není nasypat písek pod klouzající osu - napřed se má snížit výkon/tažná síla, až se chytí, tak začít sypat a poté můžeš naložit větší sílu. To už jsem tu ale někde taky rozebíral ( včetně kombinace s použitím přídavné brzdy ).Zdeněk Itterheim napsal:Bobe, zkusil jsem při prokluzu sypat písek, blikací kontrolka přestala blikat a spokojeně jsem hulákal stupeň za stupněm, ale ne až na proudovku, maximálně jsem tam nandal asi přibližně 2x900 A.