Pikku
Pomocník strojvedoucího
Spíš se nauč modelovat, ať tu konečně ty 100% modely máme.Čouda napsal:... Pikku nechceš abych ti dělal betatestera? ... ať je ta radost 100% ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Spíš se nauč modelovat, ať tu konečně ty 100% modely máme.Čouda napsal:... Pikku nechceš abych ti dělal betatestera? ... ať je ta radost 100% ;D
Honza napsal:.. svoji potřebou super dokonalosti otrávil každého modeláře hned v "prvním kole" ... ;o)))
Mě svého času dělal betatestera Nebulus a dostával jsem podobné kapky jako rozdáváš Ty. Nejprve mi posílal fotky a videa a aby dílo bylo dokonáno, začal modelovat a tak vznikaly originály od Kútů do Bratislavy. Takže tudy vede cesta, že Pikuovi budeš precizně modelovat určité díly do lokomotiv. Samozřejmě s rozumnými polygony.Čouda napsal:Pikku nechceš abych ti dělal betatestera? Já vím, že modeluješ pro radost, ale ať je ta radost 100% ;D
Jo, to myslimPikku napsal:Hynďa napsal:... chybička, která je podle mě podstatnější. Tohle je detail, kterej bych moc neřešil.
Chybičkou myslíš ten vepředu o půl metru kratší rám?
Čouda napsal:Dane určitě měla, ale v tom případku bys mohl rozdělit aktivitu na dvě části...
Dan J. napsal:Ahoj, to nepude, poněvač jde jen o trať 310 a to by se muselo dělit tak po 10 minutách 1. dílu.
Ahoj Taxi, pravda, asi by to fakt byla fantasmagorie, já jen narychlo chtěl provětrat nový stroj v MSTS. Nicméně jsem si myslel, že na sklonku ukončení provozu tedle mašinky by mohla tahat i nákladní vlak.Tax napsal:Dane, na 310-ku chceš dať mikádo na vojenský transport ??? Myslím, že tam nechodilo ani s osobákmiVôbec mikádo bola mašina na rýchliky a nie ťahanie plošiňákov s haklami a V3S.
Tam by patrila tak 534.0 a keď nechceš otáčať mašinu, tak 524.1 za predpokladu, že sa tam vyskytovali.
Dane, mikáda byla až do konce provozu nasazována na prestižní výkony, rychlíky a spěšné vlaky, popřípadě poštovní rakety. Pokud chceš provětrat černé mikádo z konce provozu, zkus třeba rychlík Děčín - Praha na přípřeži s černým albatrosemDan J. napsal:Ahoj Taxi, pravda, asi by to fakt byla fantasmagorie, já jen narychlo chtěl provětrat nový stroj v MSTS. Nicméně jsem si myslel, že na sklonku ukončení provozu tedle mašinky by mohla tahat i nákladní vlak.Tax napsal:Dane, na 310-ku chceš dať mikádo na vojenský transport ??? Myslím, že tam nechodilo ani s osobákmiVôbec mikádo bola mašina na rýchliky a nie ťahanie plošiňákov s haklami a V3S.
Tam by patrila tak 534.0 a keď nechceš otáčať mašinu, tak 524.1 za predpokladu, že sa tam vyskytovali.Tak jdu radši dodělávat 3. díl manipuláku pro DVK a mikádo prožrnu po trati později s nějakým rychlíkem.
![]()