Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Robo napsal:Ak bude mať niekto záujem o úpravu spiahla albatrosa na 80 cm bez toho, aby to sekalo, uverejním to tu. 8)
To vieš, ľudia sú všelijakí ... načo by si dali tú námahu čítať readme a riadiť sa podľa toho, keď si nedajú ani tú námahu, aby po sebe prečítali, čo napíšu ?Pikku napsal:Robo napsal:Ak bude mať niekto záujem o úpravu spiahla albatrosa na 80 cm bez toho, aby to sekalo, uverejním to tu. 8)
Prosil bych lépe číst soubor readme. Nejsem proti různým modifikacím a úpravám, i když s jimi nejsem nadšen. Ovšem musí mít vše určitý řád. Byl bych rád, kdyby veškeré možné updaty byly soustředěny na jedny stránky, a to na stránky Pilow Inc. (odkaz je pod příspěvkem)
Robo napsal:áno, všetko funguje korektne. Dobre si pozri, ktorý parameter v engu (couping) je navyše v štandardnom nastavení na 80 cm.
Ono je pravidlo - ak je model nesymetrický, zvlášť para a jej tender, nestačí len obyčajné prekopírovanie spriahla a zásah do sd, ale aj zásah do spriahla samotného - viď moje zaslané hodnoty.
Túto úpravu som dosadil aj do 475.001 a sekanice tiež prešli.
Ukaž mi jediný model, který bude absolutně symetrický.Robo napsal:V tom prípade sa naser na Shape Wiever. Však sa spýtaj Honzu, aké hodnoty dosadzoval do sd.
No mne sa ideálne symetrický model doteraz ešte nepodaril ... vždy to o nejakú desatinu ale aj o celý mm dva utečie. Ale kukni si väčšinu vagónov ( ak nie všetky ) Ondru Janiša, tie sú tomu veľmi blízko ... našťastie na slezine mi prezradil, ako na to, len to ešte overiť v praxi.bob57_cz napsal:Ukaž mi jediný model, který bude absolutně symetrický.
Právěže tam vždy nějaká asymetrie musí být. Jde jen o to, kolik desetinných míst tolerovat jako symetrický a co je už nesymetrický. Absolutně jsou nesymetrické naprosto všechny, v určité toleranci zaokrouhlování jsou však symetrické.Tax napsal:No mne sa ideálne symetrický model doteraz ešte nepodaril ... vždy to o nejakú desatinu ale aj o celý mm dva utečie. Ale kukni si väčšinu vagónov ( ak nie všetky ) Ondru Janiša, tie sú tomu veľmi blízko ... našťastie na slezine mi prezradil, ako na to, len to ešte overiť v praxi.bob57_cz napsal:Ukaž mi jediný model, který bude absolutně symetrický.
Čo sa týka dĺžky, tam nejakých 5 - 10 mm nehrá žiadnu významnú úlohu, U šírky to už môže byť veľa, ale 3 mm sú nepostrehnuteľné.bob57_cz napsal:... Jde jen o to, kolik desetinných míst tolerovat jako symetrický a co je už nesymetrický. Absolutně jsou nesymetrické naprosto všechny, v určité toleranci zaokrouhlování jsou však symetrické.
Ppoollll napsal:... V případě parních lokomotiv spojovaných s tendrem může být určitá nesymetrie vlastního modelu v ose Z přímo nutná. Je to totiž dáno tím jak například stěny kabiny přesahují až přes tendr a ten je naopak do kabiny vnořen...