Modely parních lokomotiv ČSD

Páni -

Naposled editoval moderátor:
duuso napsal:
Páni -

Jasně že je to jen repaint

Pikku napsal:
duuso napsal:
Páni -

Jasně že je to jen repaint
A v tom případě kde se tam vzal ten nápis DEPO PLZEŇ?

No ja viem že to je repaint, ale je to pekná robota nie ?
Mimochodom albík je repaint, ale tá nová Pikkova mašina je novostavba nie ?

duuso napsal:
Je tam FreightAnim a chtělo by upravit tex na uších

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vrbam.ic.cz/msts/screeny/498014.jpg
Na té 014 je toho víc co potřebuje upravit
- odstranit dálkový světlomet
- odstranit rudou hvězdu na dýmnici

duuso napsal:

Jestli myslíš 414.2 tak to je samozřejmě novostavba a ještě před tím, než se se mnou beze slov rozloučil můj PC tak jsem přepracoval tendr a dodělal další versi 414.207 s dvěma parojemy.

S úpravami albatrosů se počítá podle nálady časem.

Pikku, tie 414.2 - to sú "Prachárny" ? Minule som niečo podobné študoval, len si to asi pletiem.

duuso napsal:
Pikku, tie 414.2 - to sú "Prachárny" ? Minule som niečo podobné študoval, len si to asi pletiem.

Nikoliv, prachárny byly 414.4, 414.2 byly označovány jako "malé stosedmdesátky", 414.0 byly přezdívány "zeměplaz". Ona 414.2 je poměrně neznámá lokomotiva, jediný důvod proč jsem ji do MSTS modeloval je ten fakt, že na ní topil táta. Jo, a taky proto, že se spousta dílů dá použít na jiné československé parní lokomotivy starší konstrukce 8)

Chtěl bych poprosit znalé,kde se dají sehnat hodnoty brzdných vah v režimu P a G lokomotiv,teď bych nutně potřeboval u poválečných par kvůli reálnému nastavení brzd v engu.Díky všem za ochotu. :wink:

Ještě bych potřeboval zjistit údaje o 375.0 máme krásné skiny od Pikka a bylo by škoda je nevyužít.K této loko se moc hodí rychlíkové vagony z 30tých let,které taky stvořil Pikku.A máme soupravu na historické jízdy...

Tak, počítám, že do týdne bude další release čs. parní legendy - a můžete hádat, která to bude :wink:

Tak zatím ani jeden :) 414.2 měla být na řadě, ale nejsou ještě nadefinované sms soubory, takže release musí chvilku počkat. Sáhl jsem do archivu pro jednu známou tendrovku, bezesporu legendu na kolejích :wink:

Back
Nahoře