Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:Páni -
Pozn. moderátora: Dušan, to bude najskôr skin na Pikkovu 498.022 - nemyslím si, že by sa jednalo o novostavbu. Tax
Jasně že je to jen repaint
Je tam FreightAnim a chtělo by upravit tex na ušíchduuso napsal:No ja viem že to je repaint, ale je to pekná robota nie ?
Mimochodom albík je repaint, ale tá nová Pikkova mašina je novostavba nie ?
duuso napsal:No ja viem že to je repaint, ale je to pekná robota nie ?
Mimochodom albík je repaint, ale tá nová Pikkova mašina je novostavba nie ?
duuso napsal:Pikku, tie 414.2 - to sú "Prachárny" ? Minule som niečo podobné študoval, len si to asi pletiem.
Něco malinkoPetr Novák napsal:Chtěl bych poprosit znalé,kde se dají sehnat hodnoty brzdných vah v režimu P a G lokomotiv,teď bych nutně potřeboval u poválečných par kvůli reálnému nastavení brzd v engu.Díky všem za ochotu.![]()
Díky za ochotu,něci podobného jsem potřeboval.bob57_cz napsal:Něco malinkoPetr Novák napsal:Chtěl bych poprosit znalé,kde se dají sehnat hodnoty brzdných vah v režimu P a G lokomotiv,teď bych nutně potřeboval u poválečných par kvůli reálnému nastavení brzd v engu.Díky všem za ochotu.![]()
ftp://trainuser:trainuser@ftp.train-sim.cz/Bob57/rozumy/D21.html