Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj! Já jsem si to nasměroval na zvuky 414 a mám pokoj.Dan J. napsal:Hezký večer.
Prosím o radu. Stáhnul jsem si dneska konečně 310-ky od Pikka a po spuštění mi jede vče kromě jakýhkoliv zvujů. Jak venkovních, tak vnitřních. V Read Me je, že to má být směrované na 380-ku, ale i tak mi to nejede. Určo bude chyba mezi klávesnicí a židlí, ale otázke je, kde je ta spropadená chyba. Už jsem skusil hodit zvuky z 380 i do samotné složky Sound u lokomotiv, ale i tak výsledek nulový. Prosím poraďte.
S pozdravem Dan.
Engin je skutečně původní italský, byl to požadavek autora. Ale nebojte se, zsr určitě časem tuhle parničku naladí tak dobře, jako ostatní. Enginy pak vyjdou samostatně nebo rovnou se zbrusu novým modelem.Petr Novák napsal:... Co se týče nastavení engu,to už Pikku napsal na svých stránkách.Kotel je však výkonem nastavený skoro na úroveň moderních poválečných lokomotiv.Vím,že jsem v tomhle směru černá ovce,tak jenom říkám,co jsem vyčetl z nastavení engu.

AlesB napsal:do stejného adresáře,resp. složky jako model lokomotivy