Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdeněk Itterheim napsal:Již po 3-tí jsem se vrátil k binu MSTSPatch1.6.122319.zip a říkám si zlatý bin MSTSPatch1.6.102213.zip. Musím napsat obdobné řádky co zde již někdo výše napsal - ohledně nestability.
Chyby:
- nelze načíst vozidlo
- nelze načíst objekt
- několikrát pád při startování aktivity
- pád act. během jízdy, po změně binu se toto neděje
Proč si bin alokuje paměť vždy jinou, i když mám spuštěn jen MSTS samo mimo zákl. podporu wydlí. Předělal jsem sevisy2, a vyzkoušet act. může tak akorát v editoru.
Nemela by tam svitit jen zluta :?: Vzdyt uz je tam konec a sturc.Robo napsal:Ja práveže na tom nevidím nič zlé.
Mam staženou poslední verzi kabiny a když jsem zkoušel tam dát kabinu co máš ke stažení, tak mi to zjistilo, že mám novější.Zbyněk Šemora napsal:Matýsku, ty máš muzeum, respektive pravěk. Takhle byly namalovány původně všechny opakovače, protože tenkrát autoři nevěděli, že na omezené rychlosti návěstidlem se jezdí na mezikruží. Stáhni si aktuální kabinu. Binem to určitě není.
Různá velikost alokované paměti může být způsobena swapem. Záleží na okamžitém stavu volné paměti, kolik si bin alokuje. Pokud je swap vypnutý nebo je RAM dostatečně veliká, pohybuje se rozdíl alokace v malých mezích. Pokud je RAM menší a je potřeba využívat swap, budou i rozdíly znatelnější.Zdeněk Itterheim napsal:Proč si bin alokuje paměť vždy jinou, i když mám spuštěn jen MSTS samo mimo zákl. podporu wydlí.
Zjistila mi to FBI , mám stažený udape ze 30.10 a tam je to novější než když dám stáhnout samostatný cab od Zbyňka z TBP. Tak nevím proč to tak ukazuje ,když Zbyněk psal ,že tam má být mezikruží.JOHNZ napsal:Matýsek: A kto/čo ti to zistilo? Total Commander? Organy Policajneho zboru? SIS? Sukromny detektiv?
To mas akurat novsie timestampy na suboroch, co sa ti tam dali pri rozbalovani ...
Aktuální Trainset si vzal na starosti Karel a je zveřejněný na msts.sinus. (já mu pošlu, on doplní) S update vozidel na serveru u Mariana nestíhám, takže ne vše je tam aktuální. (staré opakovače mi někdo omylem poslal, proto se v jednu chvíli vyskytovali v TBP) Z těchto důvodů nové updaty řeším vydáním celých balíků (1 a 2 update trainset), kde se doplní všechna nová vozidla a všechny změny ve vozidlech starších. Takto uživatel má jistotu, že mu nic nového neuniklo.Matýsek napsal:Zjistila mi to FBI , mám stažený udape ze 30.10 a tam je to novější než když dám stáhnout samostatný cab od Zbyňka z TBP. Tak nevím proč to tak ukazuje ,když Zbyněk psal ,že tam má být mezikruží.JOHNZ napsal:Matýsek: A kto/čo ti to zistilo? Total Commander? Organy Policajneho zboru? SIS? Sukromny detektiv?
To mas akurat novsie timestampy na suboroch, co sa ti tam dali pri rozbalovani ...
Vrbam napsal:Nemela by tam svitit jen zluta :?: Vzdyt uz je tam konec a sturc.Robo napsal:Ja práveže na tom nevidím nič zlé.
Při opakované výstraze by mělo svítit červené na opakovači, ale protože by to po projetí návěstidla jakožto definovaného v msts vyhodnotilo jako projetí stůj, tak je tam nejbližší návěst povolující jízdu, což je kompromis.Zbyněk Šemora napsal:Ohledně rychlostí, také je mi divné proč do Masaryčky je mezikruží. Nalinkováno tam mám jen opakovací výstrahu. Tyto vazby snad vysvětlí JP. Buď se to má nalinkovat jinak nebo je to jen kompromis, ale tato diskuze už opravdu patří do jiného vlákna a to o návěstidlech (jestli takové vlákno je).
Takovou návěst na opakovači totiž nikdy neuvidíš.....Robo napsal:Ja práveže na tom nevidím nič zlé.
Tak jsem stáhl ten cab ze sinusu a již mi to ukazuje správně to mezikruží.Zbyněk Šemora napsal:Aktuální Trainset si vzal na starosti Karel a je zveřejněný na msts.sinus. (já mu pošlu, on doplní)
Zdeněk Itterheim napsal:Již po 3-tí jsem se vrátil k binu MSTSPatch1.6.122319.zip a říkám si zlatý bin MSTSPatch1.6.102213.zip. Musím napsat obdobné řádky co zde již někdo výše napsal - ohledně nestability.
Chyby:
- nelze načíst vozidlo
- nelze načíst objekt
U mě je taky nový bin celkem nestabilní.Tonik napsal:Zdeněk Itterheim napsal:Již po 3-tí jsem se vrátil k binu MSTSPatch1.6.122319.zip a říkám si zlatý bin MSTSPatch1.6.102213.zip. Musím napsat obdobné řádky co zde již někdo výše napsal - ohledně nestability.
Chyby:
- nelze načíst vozidlo
- nelze načíst objekt
Musím se připojit ke Zdeňkovi a ostatním,BIN1.6.122319,je u mě taky nestabilní,padá to,1.6.102213. fungoval dobře......
Mám nainstalovaný bin XP.Skype,icq a podobné věci vypínám hned po zapnutí počítače,zrovna jsem si chtěl zajed aktivitu R 421 start byl velice dlouhý a jakmile jsem se trochu rozjel msts zamrzl a po chvilce mě to poslalo k billovi.Miran napsal:Hoši, hoši,
tohle nevypadá na problém nového Binu, ale asi váš. Máte vůbec nainstalovanou správnou verzi? Stáhněte si poslední Bin od Džordže, jsou tam 2 verze: pro XP a W9x. Taky se podívejte co všechno vám pod systémem ještě běží za aplikace (Skype a další skryté automaticky spouštěné aplikace). Je potřeba je bez milosti před startem MSTS ukončit aby nezacláněly v paměti a nežraly procesorový čas. Já tyhle problémy neznám. A to jedu na staré MX440 64MB v rozlišení 1280 x 1024 32 bit s plnými detaily bez stínů. A ještě něco: MSTS s novým Binem doporučuji spouštět jako první aplikaci hned po startu systému, kdy není volná paměť systému fragmentovaná a Bin si může vzít celou požadovanou paměť v jednom bloku. Má to dokonce i velký vliv na FPS. A těm občasným pádům se lze ubránit tak, že spustíte aktivitu, po několika vteřinách ji ukončíte a spustíte ji znovu.