Zdravím,
tak jsem si dnes ještě pod verzí BINu 1.57 poupravoval /zaktualizoval/ Trainset BP,podle něj pak opravil chyby v mých consistech a s chutí se pustil do instalace BINu 1.61.Vzhledem k tomu,že občas tvořím nějakou tu aktivitu,nejvíce mne zajímalo "chování" editoru aktivit a hlavně ověření si tvrzení,že BIN 1.61 dělá problémy v souvislosti se Servisem 2.
Spustil jsem si tedy editor aktivit a načetl rozpracovanou aktivitu v úseku Brno hl.n. - Česká Třebová.Vše probíhalo bez problémů až do chvíle,kdy jsem zjistil,že veškeré nadefinované trafficy se Servisem 1 svou trasu velmi rychle projedou a zmizí.Ovšem pozor,Servisy 2 se v editoru chovaly přesně tak,jak měly !!! Nakonec jsem si spustil MSTS a vydal se na cestu do Blanska.Servis 2 blokující odjezdové návěstidlo v Brně byl v pořádku,to stejné i Servis 2 v Adamově.Ovšem trafficy se Servisem 1 se neobjevily nikde,kde měly.Potvrdilo se tedy to,co bylo zřejmé v editoru aktivit.I když má traffic se Servisem 1 nadefinovánu delší trasu a výkon na 1%,svůj úsek traffic projede velmi rychle a vlastně zbytečně tak zatěžuje MSTS.Vzhledem k tomu,že byla ukončena podpora verze 1.57 /u této verze bylo se Servisy vše v pořádku/,začínám zvažovat,zda má smysl tvořit další aktivity.Tedy alespoň do doby,než se tento problém vyřeší.Rozhodně ale Džordžovi děkuji za jinak vynikající práci a věřím,že se mu podaří z MSTS dostat ono doposud "skryté" maximum.
Zdraví
David