ES 499.0001
Cestující
Díval jsem se na ten konsist, je tam max. velocity ale je to v úplně jiném formátu než jste napsal vy. Např 350 + EC 171 = ( 44.44444 0.30457 ), žadné km/h..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ES 499.0001 napsal:Díval jsem se na ten konsist, je tam max. velocity ale je to v úplně jiném formátu než jste napsal vy. Např 350 + EC 171 = ( 44.44444 0.30457 ), žadné km/h..
Miran napsal:ES 499.0001 napsal:Díval jsem se na ten konsist, je tam max. velocity ale je to v úplně jiném formátu než jste napsal vy. Např 350 + EC 171 = ( 44.44444 0.30457 ), žadné km/h..
Kdybys dával pozor a něco víc o MSTS věděl, tak budeš vědět i to, že tento údaj je v m/s nikoliv v km/h (1 m/s = 3,6 km/h)
Přepíše. Nebudeš mít přístupná některá novější okna s volbami. Ppoollllova čeština je čistý překlad originálu s opravou nějakých chybiček, Džordž běhové knihovny.dll rozšířil o další položky.Zbyněk Šemora napsal:Ještě mne zajímá do třetice. Máš v instalaci BIN české prostředí. Co se stane, když nainstaluji nejprve do MSTS Bin1.6 a potom Češtinu do MSTS od Ppoolllla. Nepřepíše se něco jinak?
(je to případ mého DVD, čeština je jako volitelná instalace)
( Stačí jeden dotaz, nemusí se na to zakládat nové vlákno.)Mopii napsal:Ahoj, poradíte prosím, jak ovládat dveře? Díky![]()
Mopii napsal:Ahoj, poradíte prosím, jak ovládat dveře? Díky![]()
bob57_cz napsal:( Stačí jeden dotaz, nemusí se na to zakládat nové vlákno.)Mopii napsal:Ahoj, poradíte prosím, jak ovládat dveře? Díky![]()
Překvapivě právě stejně, jak je napsáno přímo v manuálu ! ( Nebo snad tomu manuálu nevěříš ? ! )
Manual_cz.doc :
Nezávislé otevírání dveří
Na každém voze nyní můžete definovat 6 dveří. Dveře se mohou skládat z libovolného množství animovaných nodů, které musí být seskupeny a pojmenovány: DOOR_A, DOOR_B, DOOR_C pro dveře na pravé straně vozu a DOOR_D, DOOR_E, DOOR_F pro dveře na levé straně vozu. Distribuce obsahuje jednoduchý model vozu se 3 různými dveřmi na obou stranách vozu.
Animace se nastavuje v souboru common.iom (txt) funkcemi:
io_map ( PAD_7 "ToggleDoor_R" ALL_UP CTRL_DOWN )
io_map ( PAD_9 "ToggleDoor_L" ALL_UP CTRL_DOWN )
Funkční klávesy můžete jednoduše předefinovat.
Pokud to není srozumitelné tak je to Ctrl+num7/9
.
Mopii napsal:Děkuji za odpověď. Vlákno jsem vytvořil omylem a ihned smazal a napsal to sem. Takže jej mohli viděl jen ti, kteří mají zapnuto RSS.
Já to v manuálu nenašel a ani teď to tam nevidím. Jinak bych to sem nenapsal. Nejsem ten, který se ptá na každou blbost.
Takhle zradit dráhy. Škoda. Myslíš, že po riskantní dálnici hrůzy do večera do Prahy dorazíš? Naštěstí je slezina i v neděli.Džordž napsal:Konečně obnovená síť, takže Zbyňku čtu co píšeš. Bohužel Tě asi malinko zklamu, protože, pokud se něco nezmění mám naplánovanou jízdu do Prahy autem s T.
Ale editaci terénu jsem zkoušel, bez nějakého problému. Samozřejmě na všecky problémy se budu snažit podívat přímo na slezině.
Zbyňku:Zbyněk Šemora napsal:Pokud pracuji v editoru MSTS a chci kliknout na nějakou ikonu na ploše monitoru, označí se mi větší počet nebo kliknutí nefunguje a pomůže jen pravé tlačítko/otevřít někdy ani to ne. Kliknutí myší do textu označí celé odstavce najednou. Po ukončení MSTS se nic nezmění a je nutné PC restartovat. Dnes jsem na tímto problémem dost šílel a přemýšlím MSTS BIN odinstalovat. Takhle nic nepostavím. Jenomže bez výměny Trainsetu editor nespustím.
Stejný problém mám na Hrabovce, ať šoupu s otočným bodem, jak chci, pořád tam svítí nula, pomůže jenom přeskok na stanovištěZdeněk Itterheim napsal:Já se potýkal s Act. Editorem a zkoušel jsem, přelejzat ze 1. stanoviště na druhé viz jak to popisoval Kank na str. 17 a ještě Miran tam cosi prohodil ohledně otočných bodů. S přeskakování ze stanoviště sem tam aby na TM byla ta správná rychlost funguje, ale je to levou za pravym co se týká otočáků tak jsem s ním mohl šoupat sem tam a výsledek byl stále stejný, možná je ten úsek pro reverz krátký (Bubeneč 1 kolej u budovy), nebo něco dělám blbě.