Zbyněk mi parádně nahrál týkající se SAVE v aktivitách.
Mám pro Džordže otázku, je nějak možné,omezit v MSTS BIN ukládání v aktivitách ? Ještě před týdnem jsem byl pro úplné zrušení možnosti ukládat aktivity,ale teď vím,že pokud je ta aktivita šíleně dlouhá,tak to asi nebude pravé ořechové. Zkrátka,jestli se dá nastavit nějaké omezení. Tedy,uživatel si nebude moci jen tak kdykoliv uložit aktivitu jak se mu namane,ale jen po určitém čase. Já bych osobně nastavil limit 15 minut, to znamená,že aktivita by šla ukládat jen v 15 minutových intervalech,dřív by to zkrátka nešlo.
Příklad. Aktivita by začala v 8.00 hodin, ale uživatel by třeba aktivitu uložil v 8:20 hodin,jenže pak by musel uložit aktivitu až v 8:35 hodin, ale kdyby uživatel uložil aktivitu dejme tomu 8:45 hodin místo v 8:35 hodin,tak by to taky šlo,zkrátka minimální interval pro uložení aktivity 15 minut.
Jinak bych byl pro zrušení uložení aktivity,pokud vlak stojí ve stanici,vím,co to dělá za neplechu,sám jsem to zkoušel. Dojel jsem do stanice příklad v 15:35 měl jsem tři minuty stát,jenže po znovunačtení,už rovnou bylo odpískáno a já jsem musel vyrazit,takže rozhodně bych se přikláněl zrušit uložit aktivitu,pokud vlak stojí,jedině,pokud vlak je v pohybu.