Tak nevím. Odinstaloval jsem novou verzi, stáhl ji pro jistotu znovu (již s doplněným manuálem, kde se hovoří o správném názvu podadresáře pro osvětlenou noční verzi kabiny, tj. CabLight), nainstaloval znovu a stále to nemohu spustit. Pokud podadresář CabLight nepoužiju vůbec, tak to nespustím také. Nebo musí CabLight být ve všech loko s caby? To jsem nezkoušel - stejně do něj vlastně nemám co dát (nebo tam stačí dát denní textury a ty si MSTS nyní nějak upraví sám ???). Ale podle dosavadní logiky v MSTS Bin nebyl adresář Night v cabech povinný a chodilo to (samozřejmě pak bez možnosti přepnutí na noční kabinu) - tudíž bych stejnou logiku očekával i s CabLight.
Nevím, jestli něco nedělám špatně, ale vzhledem k tomu, že v nové verzi je nějak upravena alokace paměti podle dostupné paměti PC, nemůže být nějaká zrada spíš tady ?
Moje konfigurace: Pentium 4 1800, deska ASUS P4S333, pamět 756MB, grafická karta ATI Radeon 8500 64 MB, Win98SE (podotýkám, že s pamětí jinak problémy nemám, protože ji mám SW nastavenou pro ty Win98SE).