Projekt MSTS Bin - Archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
No mne MSTS nabehne v pohode, ale editor mi pada. A ako som nainstaloval novy bin, tak mi to vzdy pred spustenim vyhadzuje tabulku s textom napr: "MSTS allocated 293MB of memory"... Nevie prosim niekto preco mi to vypisuje? Este som sa s tym nestretol. Po odkliknuti tejto tabulky sa ale MSTS normalne spusti...

Pánové jen taková malá připomínka. Napište k příspěvku o funkčnosti posledního patche taky konfiguraci a to i v případě že vám patch jede. Mohlo by to Džordžovi pomoci při hledání zakopanýho psa.
Příklad: Athlon 64 3000+, MSI K8T Neo, 1 GB RAM, MX 440 64 MB, WXP SP2 CZ.

Tak to abych s tou instalací ještě počkal co? Ještě štěstí, že jsem si to tady přečetl než jsem to naistaloval.

Matýsek napsal:
Tak to abych s tou instalací ještě počkal co? Ještě štěstí, že jsem si to tady přečetl než jsem to naistaloval.

Nainstaluj, pokud ti to padne tak odinstaluješ a nainstaluješ ten starší. A nezapomeň sem napsat jak to dopadlo. Čím víc nás bude, tím líp se Džordžovi bude hledat chyba. Před instalací nezapomeň ten starší odinstalovat.

No ja som to skusal na notebooku ASUS A6JE AP-015: Intel Core 2 Duo, 2 x 1660 MHz, 1024 Ram DDR2, ATI Mobility Radeon X1450 128MB, WXP SP2...

Ako som uz vyssie napisal, samotny simulator mi ide, ale AE padá a vznikol mi tam mensi problem s tou spominanou hláškou pred spustenim... :(

Tak nevím. Odinstaloval jsem novou verzi, stáhl ji pro jistotu znovu (již s doplněným manuálem, kde se hovoří o správném názvu podadresáře pro osvětlenou noční verzi kabiny, tj. CabLight), nainstaloval znovu a stále to nemohu spustit. Pokud podadresář CabLight nepoužiju vůbec, tak to nespustím také. Nebo musí CabLight být ve všech loko s caby? To jsem nezkoušel - stejně do něj vlastně nemám co dát (nebo tam stačí dát denní textury a ty si MSTS nyní nějak upraví sám ???). Ale podle dosavadní logiky v MSTS Bin nebyl adresář Night v cabech povinný a chodilo to (samozřejmě pak bez možnosti přepnutí na noční kabinu) - tudíž bych stejnou logiku očekával i s CabLight.
Nevím, jestli něco nedělám špatně, ale vzhledem k tomu, že v nové verzi je nějak upravena alokace paměti podle dostupné paměti PC, nemůže být nějaká zrada spíš tady ?
Moje konfigurace: Pentium 4 1800, deska ASUS P4S333, pamět 756MB, grafická karta ATI Radeon 8500 64 MB, Win98SE (podotýkám, že s pamětí jinak problémy nemám, protože ji mám SW nastavenou pro ty Win98SE).

Mně to taky nefunguje - notebook ACER, Intel Pentium M (1,7 GHz), RAM 1 GB, grafika ATI X1300, 512 MB, WIN XP Home + SP2

Tak konfigurace: MB ASUS P5B DeLuxe, CPU Core 2 Duo E6400 (2, 13GHz, 2MB, 1066MHz), RAM 2x512MB DDRII 800 A-DATA, VGA ASUS EN7600GT SILENT/2DHT/ 256MB DDR3, GF7600GT. A stále nechodí...

Nechápu, zase mi to funguje a to mám k Džoržovi nejblíž. Nezkoušel jsem editor. Jedna chyba tam přesto je. Když jedu přes rovnoběžku a uložím, po načtení ihned jedu,bez pauznuté hry.

Tak jsem to naistaloval a při spuštění mi to napíše MSTS allocated 82 MB of memory a když jsem to zkoušel znova tak to napsalo 132 MB. Po odkliknutí to jde normálně. Editor jsem nezkoušel. Mam XP Profesionál a SP2 CZ.

Vyhovuje sa Ppoollll-ovej žiadosti - mažem v zmysle dohody admina a moderátorov fóra a v súlade so želaním väčšiny. Tax

Jiří - no comment. Moderátoři smažte prosím ten jeho žvást. - Díky Taxi.

Jinak s Džordžem byla na slezině řeč i o úpravách alokace paměti. A výsledek byl že paměť bude alokovaná v určitém poměru k dostupné fyzické paměti každého konkrétního stroje. Takže jde o to najít jen ten správný poměr.

Po nainstalování binu spustím hru i AE, ale až po odkliknutí hlášky o paměti.

Athlon 2000+; RAM 512 233Mhz, Asus VIA KT600, Leadtek NVidia GeForce FX 5700 a WinXP SP2 a trať 321

Matýsek napsal:
Tak jsem to naistaloval a při spuštění mi to napíše MSTS allocated 82 MB of memory a když jsem to zkoušel znova tak to napsalo 132 MB. Po odkliknutí to jde normálně. Editor jsem nezkoušel. Mam XP Profesionál a SP2 CZ.

Alcapone napsal:
Po nainstalování binu spustím hru i AE, ale až po odkliknutí hlášky o paměti.

Jo, jo. Toto iste to robi aj mne...

Tak jsem Bin aktivoval i na svém zázračném notebooku a stejný výsledek. Ani editor, ani hra.
Opět winXp pro, SP2 a všechny záplaty. Konfigurace úplně jiná než PC. Ale u obou je použita grafika ATI Radeon (X1900 a 9700)

Napadlo mně jestli náhodou program nerozlišuje podle jména. Například je tam zakódováno Semora, tomu to nepojede na žádném počítači. Alcapone, tomu to pojede...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Já chtěl hlavně otestovat, jak se srovnala pomalu jedoucí vozidla v aktivitách.

Tak jsem nahodil nový BIN a hle funguje vše ( hra i editor ) akorát před spuštěním píše hlášku o paměti.
Takže už jsme dva, nebo nás je už víc???

Opraveno, stahujte znovu

Jinak okamžitá velikost alokace záleží kolik ji má zrovna Windows k dispozici. Stačí, když si po nějaké akci uloží do swapru a nabídne vám jí mnohem víc. Záleží co jste zrovna dělali a co máte ještě na pozadí spuštěné. Velikost vypisovaná nemusí být nutně pokaždé stejná

Já chtěl hlavně otestovat, jak se srovnala pomalu jedoucí vozidla v aktivitách.

No právě jsem se na to chtěl po nainstalování binu podívat, ale než jsem dojel do konce hry a mezitím dělal na kuchyni, tak je večer a já jsem utahanej, podívám se na to asi v pondělí, možná i za chvilku, ale muším si dát pauzu, bolej mě očička. Nainstaloval jsem čisté MSTS bez tratí, nainstaloval trať 321, nainstaloval trainset a update na 1,4, poté bin, spustím hru a selhalo vytvoření kabiny, já vůl zapoměl instalovat úpravu trainsetu od Zbiňka. Tak nainstalovat a hurá jedu, po 7. hodinách jsem dojel, sepsanej list poznámek, tak hurá do AE, ten se po odkliknutí paměti spustil a já mohl pracovat, pár změn a zatím bez pádu, ale po chvilce jsem na to vejral, co mám dělat, no nic tak jsem si dal véču a u filmu 3:15 zemřeš se na to vrhnu, ať je do nového roku aktivita venku.

A předem řikám jestli trvá Zbyňkova aktivita něco přes 10 hodin, no potěš, mě to po 5. hodinách přestalo bavit, a to se jede bez mimořádnosti, prostě v ČT zařadíš a vyřadíš v Tatrách, zatím.

Tak jsem nainstaloval nový Bin a na sestavě AMD Athlon 64 3800+, 1024 MB RAM, MSI K8N Neo2 Platinum, NVIDIA GeForce FX 5900XT (128 MB), WIN XP + SP2 jede jak editor, tak hra. Narazil jsem jen na jeden problém - jel jsem volnou jízdu z Č. Třebové směr Choceň. V Dlouhé Třebové terén nezmizel, dal jsem dal save a poté hned load. Jenže MSTS vyhodil hlášku o chybě při načítání terénu. Po vypnutí MSTS a načténí té samé uložené hry to ale jelo bez problémů...
A kouknětě na lehce upravený vzhled světel na vozidlech....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře