Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
fíííííra napsal:Podle tohp co sem vypozoroval se světlo v kabině rozsvěcí klávesou L, ale nic se nerozsvítí, je tato funkce v patchi vůbec obsažena?
train.msts napsal:fíííííra napsal:Podle tohp co sem vypozoroval se světlo v kabině rozsvěcí klávesou L, ale nic se nerozsvítí, je tato funkce v patchi vůbec obsažena?
Přečti si návod a zjistíš, kterou kombinací klaves se světlo dá rozsvítit a kdy se dá zhasnout. Dále se ještě dozvíš co musíš udělat, aby se rozsvítilo. V návodě je to všechno jasně popsáno.
fíííííra napsal:train.msts napsal:fíííííra napsal:Podle tohp co sem vypozoroval se světlo v kabině rozsvěcí klávesou L, ale nic se nerozsvítí, je tato funkce v patchi vůbec obsažena?
Přečti si návod a zjistíš, kterou kombinací klaves se světlo dá rozsvítit a kdy se dá zhasnout. Dále se ještě dozvíš co musíš udělat, aby se rozsvítilo. V návodě je to všechno jasně popsáno.
Tak to jo, takže mě to ted nepude, protoze nemam ty textury kabiny s osvetlenim
Problém bude tak jako již dříve někde v některém "bezpečnostním" update MS. Já ty sr.... , které co je složité opravit raději zakážou nepoužívám a proto mi asi vše běží. Některý update musí modifikovat jádro systému a volané funkce mi vrací nesmysly.Miran napsal:...zkoušel jen tak narychlo nainstalovat na volný HDD co jsem vytáhl z šuplíku WXP Pro SP2 EN, a tam nebyl problém i s tou předchozí verzí,....
Tak jsem stáhnul opravu a ta hláška se tam objevuje pořád. Jinak mi jde dobře.Džordž napsal:Opraveno, stahujte znovu
Matýsek napsal:Tak jsem stáhnul opravu a ta hláška se tam objevuje pořád. Jinak mi jde dobře.Džordž napsal:Opraveno, stahujte znovu
Džordž napsal:Upravte si i signální světla, v MyRoute najdete texturu SigLight.ace, kterou nahraďte originální ve vaší trati. (pro B-P ji musíte přejmenovat na SigLightN.ace). Pokud používáte mipmaping na vaší GK přispěje to k viditelnosti světel na větší vzdálenost.
Jiří napsal:Džordž napsal:Upravte si i signální světla, v MyRoute najdete texturu SigLight.ace, kterou nahraďte originální ve vaší trati. (pro B-P ji musíte přejmenovat na SigLightN.ace). Pokud používáte mipmaping na vaší GK přispěje to k viditelnosti světel na větší vzdálenost.
No jo,ale jak to mám udělat,když v trati BP v adresáři textures je již ace soubor pod názvem SigLightN.ace. To mám nechat přepsat ten soubor ? Nebo musím v adresáři Breclav-Praha vytvořit složku My Route a v ní pak složku Textures\SigLight.ace ? :idea:
Jiří napsal:Džordž napsal:Upravte si i signální světla, v MyRoute najdete texturu SigLight.ace, kterou nahraďte originální ve vaší trati. (pro B-P ji musíte přejmenovat na SigLightN.ace). Pokud používáte mipmaping na vaší GK přispěje to k viditelnosti světel na větší vzdálenost.
No jo,ale jak to mám udělat,když v trati BP v adresáři textures je již ace soubor pod názvem SigLightN.ace. To mám nechat přepsat ten soubor ? Nebo musím v adresáři Breclav-Praha vytvořit složku My Route a v ní pak složku Textures\SigLight.ace ? :idea: