Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Bob_57 naštěstí odpověděl, ale mě už z Vás lidi picne. Copak je problém napsat plné jméno lokomotivy? 162 je minimálně 10 variant a která má blbě nastavený monitor???? Je pravda, že původní skiny měly engy každý pes jiná ves. 363 na 140, 362 na 120km/h a vše jsem poctivě opravoval. Ale je možné, že něco přehlédnu nebo máte model z jiných stránek.alcapone napsal:Mám otázečku, novej bin upravil maximálku mašin, protože jedu se 162, která snad má maximálku 140 km/h, protože při 125 se aktivuje záchranka. Nic jsem s engem nedělal. Tak jak to Zbyněk nabízí, tak to používám. Bin 1,7
Takže laskavě nepiště "jak to Zbyněk nabízí" Není v mých silách, abych detailně prošel tisíce engů. Já opravoval jen to, co bilo do očí a bylo nutné nastavit. Pokud někdo najde překlep nebo další závažnou chybu, tak to lze napsat v klidnějším tónu. Rád opravím a zařadím do příští aktualizace TBP.
Johnz: Zrovna u Tvých skinů jsem opravoval maximální rychlosti u 362 (363), už nevím které, ale psal jsem Ti to konkrétně hned po zařazení do BP v soukromém emailu. (ale je fakt, že tenkrát jsem neopravil monitory, což je napraveno v update, jak psal BOB_57)