Mikasi
Cestující
Mikasi napsal:soubory T444.0101
Aha, tak vidím, že se to už řešilo ve vlákně zvuky vlaků, takže OK, počkám na změnu těch sms. Není spěch...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mikasi napsal:soubory T444.0101
Šnek napsal:Asi to nepatří až tak do tadytoho vlákna, ale zeptám se, ve volné jízdě má Bardotka zvuk perfektní......
Souhlasím i já to měl také stejný,takže jse aktivitu před Krnovem vzdal. Jak to píšeš nehoukala i při jízdě výběhem motor jel naplno,venku pro jistotu nebylo slyšet vůbec nic. Původně jsem si taky myslel,že to bude zatížením ovšem ouha ani za Skrochovicema kde je to v pořádku se to nezlepšilo.![]()
Určitě to bude tím, jen jsem myslel, že když hru uložím a znova načtu, bude vše v pořádku.bastard napsal:To je tím jak píše Jacek!
Šnek napsal:Určitě to bude tím, jen jsem myslel, že když hru uložím a znova načtu, bude vše v pořádku.bastard napsal:To je tím jak píše Jacek!
![]()
Bohužel, toto je nevyřešeno a dělá to tak každá lokomotiva.bastard napsal:Šnek napsal:Určitě to bude tím, jen jsem myslel, že když hru uložím a znova načtu, bude vše v pořádku.bastard napsal:To je tím jak píše Jacek!
![]()
Jo je to tím,já jsem to taky zkusil uložit a nic se nezlepšilo.Lokomotiva má monotoní zvuk,při jaké koliv změně rychlosti a u ''bardotky'' to jde dost poznat,když je jako traffic.
Čouda napsal:A jsme zase u toho, kdyby se nevymejšlely nereálný číčoviny, tak není žádnej problém...
Čouda napsal:No ale já myslím to věčný přelejzání z taktoru na tramvaj a opačně..
Jenže Čoudo, to je relativní, hele pokud se to udělá citlivě a napřiklad se přeleze v depu, tak je to ok. Jinak přestupy samotné jsou ok, MSTS dělá bordel ve zvucích, po přejití do traffic a ne loose conu. Ale teda mně osobně jede vše ok, jen když se mi napojí traffic, tak když se rozjedu, automaticky zahouká, ale tím mi usnadňuje práci a fyzicky zahoukat nelze, tedy kromě zvuků v kabině, tam to běží ok, vyzkoušeno na páře v chystaném balíku pro trať 310. Ale taky si myslím, že bude mít na toto vliv i verze MSTS bin, ale tvrdit to nemohu, používám stabilní verzi dle doporučení a chování novějších jsem jaksi už zapoměl. Ale ještě jeden postřeh bych měl, mám jednu aktivitu z roku 1960, kde mi na prdel vlaku taženého párou najede Hektor, coby postrk. Všechno běží na 100%, sranda ale je, že když jej odvěsím a pokračuji v aktivitě a hodím pohled na konec vlaku a kamerou se vzdálím, slyším vzdálené bublání dieselu, jako by mne tato mašina následovala až do Opavy, což je kravina, poněvač jakmile se traffic na mne napojí, stavá se z něj po odvěšení automaticky loose consist.Čouda napsal:No ale já myslím to věčný přelejzání z taktoru na tramvaj a opačně..
Ahoj.Ronoath napsal:Jako uživatel Vist to mám jasné: Když lezu z mašiny do mašiny a měním trakci, následuje pád do widlí. Takže většina aktivit, kde se přechází, je pro mě nehratelná...
Když se reinstaluje MSTS BIN, tak se to srovná a už to nepadá. Otestováno na mé aktivitě Topírna noc ve Vistách, kde se přechází nezčetněkrát. Ale je to také závislé na natočení mašin. Například při najetí 163 na 731 v Kutné Hoře to padalo vždy, tak jsem v zadání aktivity LC s lokomotivou 731 otočil a už vše šlape bez problému.Ronoath napsal:Jako uživatel Vist to mám jasné: Když lezu z mašiny do mašiny a měním trakci, následuje pád do widlí. Takže většina aktivit, kde se přechází, je pro mě nehratelná...
Snad se mi podaří rozchodit MSTS pod Linuxem![]()