Zvuky Jacek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
ahoj, prosímtě asi nějaká chybička, neboť mi nejde stáhnout soubor zvuky_loko_elektr_wav.exe :o) předem díky moc za reup či nový link

Asi to nepatří až tak do tadytoho vlákna, ale zeptám se, ve volné jízdě má Bardotka zvuk perfektní, při jedné z posledních aktivit od Midrafona jak se zapřáhne na zvl. R v Opavě do Olomouce mi Bardotka nehouká, nepíská zvuk je na prd. Zkoušel jsem dojet do volné krajiny, kde není takové zatížení od dalších vlaků, uložil jsem to , načetl znova, ale zvuky pořád na prd.
Podotýkám, že soubor soundcfg. dat mám upravený podle Zbyňka, v nastavení MSTS zvuky naplno.

Tuto misi jsem nezkoušel, ale nebude to přelézáním z elektriky do dieslu? Pokud se hráč připojí navíc na traffic a pak přeleze, má zvuky trafficu

Šnek napsal:
Asi to nepatří až tak do tadytoho vlákna, ale zeptám se, ve volné jízdě má Bardotka zvuk perfektní......

Souhlasím i já to měl také stejný,takže jse aktivitu před Krnovem vzdal. Jak to píšeš nehoukala i při jízdě výběhem motor jel naplno,venku pro jistotu nebylo slyšet vůbec nic. Původně jsem si taky myslel,že to bude zatížením ovšem ouha ani za Skrochovicema kde je to v pořádku se to nezlepšilo. :cry:

Asi bych se možná měl k tomuto vyjádřit, ale dělá to pokaždé, když se loko napojí na vlak hráče a potom do ní přelezete.
A to jak u diesela, tak i u elektriky. Bohužel, nic a nikdo to zatím neprolomil.
Prostě to tak je.

Šnek napsal:
bastard napsal:
To je tím jak píše Jacek!
Určitě to bude tím, jen jsem myslel, že když hru uložím a znova načtu, bude vše v pořádku.
:(

Jo je to tím,já jsem to taky zkusil uložit a nic se nezlepšilo.Lokomotiva má monotoní zvuk,při jaké koliv změně rychlosti a u ''bardotky'' to jde dost poznat,když je jako traffic.

bastard napsal:
Šnek napsal:
bastard napsal:
To je tím jak píše Jacek!
Určitě to bude tím, jen jsem myslel, že když hru uložím a znova načtu, bude vše v pořádku.
:(

Jo je to tím,já jsem to taky zkusil uložit a nic se nezlepšilo.Lokomotiva má monotoní zvuk,při jaké koliv změně rychlosti a u ''bardotky'' to jde dost poznat,když je jako traffic.
Bohužel, toto je nevyřešeno a dělá to tak každá lokomotiva.

Pánové, nesmíte dělat tak komplikované mise. Je pak škoda když to je vlastně už od začátku nehratelné (neposlouchatelné).

A jsme zase u toho, kdyby se nevymejšlely nereálný číčoviny, tak není žádnej problém...

Čouda napsal:
A jsme zase u toho, kdyby se nevymejšlely nereálný číčoviny, tak není žádnej problém...

:Dhezky řečeno,ale mně to schválili ti, co jezdí v reálu a žádná připomínka nebyla.
A mně to na stanovišti jde normálně.

Čouda napsal:
No ale já myslím to věčný přelejzání z taktoru na tramvaj a opačně..
Jenže Čoudo, to je relativní, hele pokud se to udělá citlivě a napřiklad se přeleze v depu, tak je to ok. Jinak přestupy samotné jsou ok, MSTS dělá bordel ve zvucích, po přejití do traffic a ne loose conu. Ale teda mně osobně jede vše ok, jen když se mi napojí traffic, tak když se rozjedu, automaticky zahouká, ale tím mi usnadňuje práci a fyzicky zahoukat nelze, tedy kromě zvuků v kabině, tam to běží ok, vyzkoušeno na páře v chystaném balíku pro trať 310. Ale taky si myslím, že bude mít na toto vliv i verze MSTS bin, ale tvrdit to nemohu, používám stabilní verzi dle doporučení a chování novějších jsem jaksi už zapoměl. Ale ještě jeden postřeh bych měl, mám jednu aktivitu z roku 1960, kde mi na prdel vlaku taženého párou najede Hektor, coby postrk. Všechno běží na 100%, sranda ale je, že když jej odvěsím a pokračuji v aktivitě a hodím pohled na konec vlaku a kamerou se vzdálím, slyším vzdálené bublání dieselu, jako by mne tato mašina následovala až do Opavy, což je kravina, poněvač jakmile se traffic na mne napojí, stavá se z něj po odvěšení automaticky loose consist.
Dan

Tak já si to tak udělal a pokud to někomu vadí, je to jeho problém.
[/quote]
Stát se to může, jen by to v praxi probíhalo vše o trochu déle.
Námět určitě dobrej.;)
Co se týče zvuků, s tím bohužel nic neuděláme. Zvuky v kabině jsou u mě taky OK.

Jako uživatel Vist to mám jasné: Když lezu z mašiny do mašiny a měním trakci, následuje pád do widlí. Takže většina aktivit, kde se přechází, je pro mě nehratelná...

Snad se mi podaří rozchodit MSTS pod Linuxem:P

Ronoath napsal:
Jako uživatel Vist to mám jasné: Když lezu z mašiny do mašiny a měním trakci, následuje pád do widlí. Takže většina aktivit, kde se přechází, je pro mě nehratelná...
Ahoj.
Win Wusta stojí úplmě za... Tento systém neměl vůbec spatřit světlo světa.:D Pořiď si Win7 a MSTS ti bude chodit jedna radost. Já měl kdysi obavy přejíz Win XP Profesional a nakonec jsem zjistil že je to nebe a dudy. Tak stabilní MSTS s tak vysokým FPS i v např. zaplněné Břeclavi vozy jsem v životě neměl.
Dan

Ronoath napsal:

Snad se mi podaří rozchodit MSTS pod Linuxem:P
Když se reinstaluje MSTS BIN, tak se to srovná a už to nepadá. Otestováno na mé aktivitě Topírna noc ve Vistách, kde se přechází nezčetněkrát. Ale je to také závislé na natočení mašin. Například při najetí 163 na 731 v Kutné Hoře to padalo vždy, tak jsem v zadání aktivity LC s lokomotivou 731 otočil a už vše šlape bez problému.

Back
Nahoře