Jacek
Průvodčí
Díky za upozornění, připravím aktualizaciBigfoot napsal:Dovolím si oznámiť že aj v balíku pre zvuky vozidiel 749-776 chýba súbor: x_776_kompresor.wav alebo v niektorých SMS súboroch prevyšuje napr. 721eng.sms , 776eng.sms
Bigfoot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky za upozornění, připravím aktualizaciBigfoot napsal:Dovolím si oznámiť že aj v balíku pre zvuky vozidiel 749-776 chýba súbor: x_776_kompresor.wav alebo v niektorých SMS súboroch prevyšuje napr. 721eng.sms , 776eng.sms
Bigfoot
MSTS si musí připravit místo, kam všechny zvuky uloží před tím, než je může použít . Nedostatečný prostor (alokace paměti) v lepším případě způsobí, že se zvuk nemá kam nahrát a proto ty chybové hlášky, v horším případě MSTS spadne bez jakéhokoliv varování.
V souboru /GLOBAL/soundcfg.dat v poslední sekci Scalability 5 navyšte hodnoty SoundSystem na:
SoundSystem ( 5, 300, 200, 31457280 )
Druhé číslo je velikost zásobníku pro zvuky na jednom čtverci. mohl bych to pochopitelně ošetřit softwarově, ale bylo by to natvrdo a před takovou změnou by to chtělo odzkoušet.
Ahoj Jacku, Tak toto ihned vyzkouším. Jinak tu aktivitu co jsi hrál jsem vytvářel zrovna já a mě to jelo bez sebenších problémů se všemi zvuky. Je ale pravda, že zvuk parničky jsem měl nasměrované na Pikkův skin Úzké.Jacek napsal:Ještě se vrátím k vypadávání vnějších zvuků:
Pustil jsem si na trati JZD misi "dj_jzd_pracovni den_1_dil". Při startu hry jsou ve stanici 2 trafficy a 3 Loose consisty. Zátěž pro PC nic moc. Ale - lokomotiva hráče bez vnějších zvuků. Po odkliktnutí jakékoli hlášky černá obrazovka a volání Billovi. Po okamžitém kliknutí jen někdy, při prodlevě vždycky.
Ve vláknu o binu psal Džord toto:
MSTS si musí připravit místo, kam všechny zvuky uloží před tím, než je může použít . Nedostatečný prostor (alokace paměti) v lepším případě způsobí, že se zvuk nemá kam nahrát a proto ty chybové hlášky, v horším případě MSTS spadne bez jakéhokoliv varování.
V souboru /GLOBAL/soundcfg.dat v poslední sekci Scalability 5 navyšte hodnoty SoundSystem na:
SoundSystem ( 5, 300, 200, 31457280 )
Druhé číslo je velikost zásobníku pro zvuky na jednom čtverci. mohl bych to pochopitelně ošetřit softwarově, ale bylo by to natvrdo a před takovou změnou by to chtělo odzkoušet.
S druhým číslem změněným na 300 se nestalo nic. Nakonec jsem hodnotu změnil na 800. A hle, po načtení mise má lokomotiva vnější zvuky a hlavně, žádný pád po odkliknutí hlášek se nekonal.
Takže zřejmě čím vyšší hodnota, tím lépe. Ale asi s ohledem na RAM.
Já jsem si to nastavil i pro další úrovně shodně ( nezávislé na "šoupátku" ) a velikost mem na 50MBDan J. napsal:...
Heuréka!!!!! Tak toto je rada za milión.Škoda, že nebydlíš někde poblíž za tuto radu bych tě ihned pozval na . Ani nevíš jak mě to sr..lo, že mi zvuky nešly a ony teď šlapou jako hodinky.
S pozdravem Dan.
Dan J. napsal:Přeji hezký den.
Mám maly problém, stáhnul jsem si lokomotivu ČD 750.285-9 a zvuky jsem si přesměroval na: ZVUKY/loko_diesel/750eng a 750cab. Zvuky mi jedou všehcny kromě jednoho a to houkačky v kabině (mezerník). Venku lokomotiva houká normálně. Mám stáhlé všechny Jackovy zvuky, tedy alespoň doufám.Nevíte někdo, kde je zakopaný pes, co bych měl popřípadě zkontrolovat:?:
Předem dík za radu. Dan