Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jacek napsal:Pánové, je tam opravdu menší číslo než je počet streamů. Zvyšte si v sms souboru počet Streams o 1 a bude to dobré, na web to dám později.
Martens
pokud je to číslo menší, MSTS zařve "příliš mnoho zvukových stop" nebo "too many streams" a celý sms se nenačte. Řádek streams je v záhlaví souboru. S soundcfg.dat nebo s binem to opravdu nemá nic společného.
Takže zřejmě čím vyšší hodnota, tím lépe. Ale asi s ohledem na RAM. Já jsem použil hodnotu 800 při své RAM 1600 MB. Co znamená poslední číslo, to nevím, ale může být taky větší.MSTS si musí připravit místo, kam všechny zvuky uloží před tím, než je může použít . Nedostatečný prostor (alokace paměti) v lepším případě způsobí, že se zvuk nemá kam nahrát a proto ty chybové hlášky, v horším případě MSTS spadne bez jakéhokoliv varování. V souboru /GLOBAL/soundcfg.dat v poslední sekci Scalability 5 navyšte hodnoty SoundSystem na: SoundSystem ( 5, 300, 200, 31457280 ) Druhé číslo je velikost zásobníku pro zvuky na jednom čtverci. mohl bych to pochopitelně ošetřit softwarově, ale bylo by to natvrdo a před takovou změnou by to chtělo odzkoušet.
Zbyněk:Zbyněk Šemora napsal:Tady je základní problém, Jacek je motorář a párař. Píše, že elektriky nezná a vše dělá podle nahrávek co má od svých dodavatelů.
Zase jsme se nepochopili, opravdu už nevím, kolikrát to mám psát. Proč vznikl balík, co bylo měněno, co zůstalo, atd. to mám podrobně rozepsané na stránkách. Nebudu pořád dokola dokazovat, že např. 451, 471 a všechny x6y jsou beze změn. Balík je však další, samostatná verze, ne žádná nadstavba původního. Pokud to smícháte a ještě do toho přidáte wav od dalších autorů, jak se pak máme domluvit? V balíku je polovina wav původních, polovina nových, některé s původními názvy, další s jinými. Navíc i ty původní wav s původními názvy mají menší hlasitosti, atd…. Prostě jestli máme něco ladit, musíte bezpodmínečně smazat celou složku se zvuky a nainstalovat to co mám na stránkách.Zbyněk Šemora napsal:Jinak předpokládám, že každá wav nahrávka má své originální jméno a tudíž pokud smíchám například wav v sndelok od Dejva a Jacka, tak se nic nemůže přepsat. Jacek mi říkal, že Dejvovy zvuky neměnil jen přidal zvuky nové, takže pokud zkopíruji vše dohromady, tak nic nepokazím. Pro výsledný zvuk jsou právě klíč ty SMS soubory. Pokud chcete Jackovy, stáhněte si jeho chování a bude Vám hrát bez chyb jeho nastavení. Pak můžete porovnávat a psát připomínky.
No buď klidný Čoudo, Tebe se nebudu ptát co má jak býtČouda napsal:Jacek má i diesely mimo reál. Mi neříkejte že na čmeláku skoro neslyšíte motor.
Trakčáky to je Jackův hlavní problém. Neodpovídají otáčky a hlasitost - jsou moc hlasitý.
To Zbyněk: neříkej, že Jacek je motorář, když mu ty zvuky nesedí. Teď jde o to, jestli to je jeho PC nebo to prostě dělá špatně.
P.S. na nový PC se mu skládat nebudu, protože vy se mi taky nesložíte na nový stroj, aby se mi líp skinovalo.
Jacek napsal:začnu ke zvukům postupně přidávat ukázky.