Zvuky Jacek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
dem:
proč si to tedy nenapsal už v době, kdy b57 prosazoval svoje řešení?
Jinak myslím, že to co popisuješ je právě nastaveno v sms s názvy ES499.0xxx, ventilátor se tam vypíná po nějaké nastavené době. Akorát, že tam cvaká ten rychloměr a mezikontroler. Spíš to vypadá, že nastavení Dráčika odpovídá současným 350 a sms od b57 stavu před rekonstrukcí, ale to jde opravdu mimo mně.

Jacek: Ja som kedysi robil tie zvuky pre súčastný stav. Moc sa mi nezdá, že by som tam nechal cvakanie rýchlomera a už vôbec nie cvakanie medzikontroléra. Ale už to nechám na Teba.

Dráčik:
No právě že hlavní slovo měl tenkrát b57, který tvrdil opak a nakonec všechno skončilo hádkami. Takže asi by bylo nejednodušší prohodit příslušné sekce sms souborů

Jacek to je práve ono. B57 zdrhol od železnice k metru (ak sa dobre pamätám) pred dávnymi časmi, keď všetko bolo lepšie, hviezdy červenšie, aminokyseliny iba ľavotočivé a tak... (no, možno nie až tak dávno). :-D O vymoženostiach, ktoré na gorily priniesli dve modernizácie na prelome tisícročí, asi vôbec netušil. (Ale za to všetko vždy vedel najlepšie ;)

Stáhnul jsem zvuky ale vůbec nevím jak mám udělat a hlavně kde to mám udělat aby ty řádky byli shodné
TrainBrakesControllerMaxSystemPressure ( 73 )
EngineBrakesControllerMaxSystemPressure ( 73 )

a samozřejmě kompresor běží neustále dokola. Prosím o radu díky

Tie riadky sú v engu. Ale povedal by som, že budú rovnaké, mne sa kompresor stále aj tak spúšťa dookola :D
Stačí urobiť len SAVE/LOAD a šlape to normálne ;)

3michal napsal:
Tie riadky sú v engu. Ale povedal by som, že budú rovnaké, mne sa kompresor stále aj tak spúšťa dookola :D
Stačí urobiť len SAVE/LOAD a šlape to normálne ;)

Pokud by jste četly pozorně readme tak hned víte v čem je chyba.
Citace z readme od Jacka.

Je-li při startu hry zabržděná průběžná brzda, počkejte než kompresor doplní hlavní vzduchojem na provozní
tlak. Teprve pak můžete odbrzdit. Pokud odbrzdíte dřív, zvuk kompresoru se nedá vypnout. Při dalším
odbrždění už toto nehrozí.

Armin,
ta rada se týká jen nevyladěných vozidel, dnes už jsou to převážně jen staré nebo zahraniční modely. Takže většinou netřeba nic upravovat.

3michal
kompresor se Ti spouští dokola kvůli jiné věci, kdyby byly výše uvedené hodnoty jinak, nepomůže SAVE/LOAD. Viz http://www.msts.jacek-modely.cz/paginy/navody/kompresor.htm

Jacek napsal:
Armin,
ta rada se týká jen nevyladěných vozidel, dnes už jsou to převážně jen staré nebo zahraniční modely. Takže většinou netřeba nic upravovat.

3michal
kompresor se Ti spouští dokola kvůli jiné věci, kdyby byly výše uvedené hodnoty jinak, nepomůže SAVE/LOAD. Viz http://www.msts.jacek-modely.cz/paginy/navody/kompresor.htm
Díky moc za tu radu kompresor už se mi neopakuje:oops:

Naposled editoval moderátor:
Dobrý večer,
doufám, že nedostanu pohlavek za to, že si nenajdu odpověď na problém, který mám vysvětlený někde o pár stránek zpět. Problém mám se zvuky na 854 od Vrbama. Nainstuluju normálně zvuky, ale při zapnutí hry už mi to hází hlášky, že zvuky nejsou. Když ale projedu postupně common.snd, tak tam ty zvuky prostě jsou. Myslím si, že jsou ty zvuky nainstalované ve špatné složce a já bych poprosil o radu co s tím mám udělat, aby vše šlapalo tak jak má

Předem děkuji za radu

Dobrý večer,
tak zlí určitě nebudeme.
Problém je to u 854 častý, jestli máte zvuky ve složce common.snd, budete muset otevřít všechny *eng a wag soubory, najít řetězec "../../ZVUKY/loko_motor/" a zaměnit za ../../common.snd/sndMlok"

Jacek napsal:
Dobrý večer,
tak zlí určitě nebudeme.
Problém je to u 854 častý, jestli máte zvuky ve složce common.snd, budete muset otevřít všechny *eng a wag soubory, najít řetězec "../../ZVUKY/loko_motor/" a zaměnit za ../../common.snd/sndMlok"

Anebo si zvuky nakopírujte do "../../ZVUKY/loko_motor/". Sice budete mít na disku duplicity (což při velikostech dnešních HDD zas tak nevadí), ale je doporučeno do Engu a Vagů nevrtat. Obzvláště začátečníkům.

Tak jsem tedy vyzkoušel tu druhou metodu jak vysvětlil Pavlík, protože tvá metoda Jacku by byla bezpředmětná, protože zvuky už ve složce sndMlok byly. Každopádně zvuky fungují a chtěl bych vám oboum moc poděkovat za pomoc a ochotu.

Ramon Juan napsal:
Tak jsem tedy vyzkoušel tu druhou metodu jak vysvětlil Pavlík, protože tvá metoda Jacku by byla bezpředmětná, protože zvuky už ve složce sndMlok byly. Každopádně zvuky fungují a chtěl bych vám oboum moc poděkovat za pomoc a ochotu.

Zvuky tam byt mohli, ale nemuseli tam byt vsetky ktore treba, mne sa to uz niekolkokrat stalo. Preto si vzdy ked mi nejde nejaky zvuk pozriem dany sms. subor ci mam vsetky potrebne zvuky.

Hojky lidičky , mám dotaz,od Jacka jsem si stáhnul balík pro elektrické lokomotivy, po spuštění a zmáčnutí Houkačky ,, mezerník, na řadě 363 se mě ozvalo něco jiného něž zvuk z řady 363 a nejen na této řadě
Jsem jediný? Pokud se to zde řešile tak se omlouvám.

Zde si můžete stáhnout onen zvuk a poslechnout si ho.
http://uloz.to/2227042/horn.wav

Cha, cha, cha :D:D:D!!!
To byl právě ten malý testík. Takže všichni, kdo houkají jako Policie, nemají autorizované zvuky, ale směsku všech předešlých verzí, *.wav z jednoho zdroje, *.sms z jiného. Pak se nemůžeme divit, že někomu něco nejde, jinému jde a při testech se dohadujeme, protože každý slyší něco jiného.

Je třeba zatím kompletně smazat složku sndElok a nainstalovat znovu čistý balík. Právě teď se pracuje na nové verzi, která už je s předešlými nekompatibilní, ale i tak bude platit, že aktuální zvuky najdete jen na mých stránkách.

Jacek: Mám tedy čekat že pokud nainstaluji zvuky tak to bude ok ,a né že mi pomale upadnou uši z toho šíleného hučení ?
PS: eso mě nehouká jako policie ale normál :D

Prosímtě Jacku, budeš vydávat aktualizaci aktualizace, nebo až za nějaký čas vydáš další aktualizaci? Já kuli těm peršingům. Už mám přislíbený video, takže potom ti z toho vytahnu zvuk, a nebo se můžem sejít na skype nebo osobně a probrat to.

Back
Nahoře