Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
a ctrl+num7 ?klimi napsal:No,já jsme teď zkusil s tou 854,zběsile jsme mačkal ctrl+num9 ale pořád nic...
taky neJiří Maxa napsal:a ctrl+num7 ?klimi napsal:No,já jsme teď zkusil s tou 854,zběsile jsme mačkal ctrl+num9 ale pořád nic...
A jaká je to verze?klimi napsal:No,já jsme teď zkusil s tou 854,zběsile jsme mačkal ctrl+num9 ale pořád nic...
Verze je to ta poslední,co jsi dal zde k downlaodu.Vrbam napsal:A jaká je to verze?klimi napsal:No,já jsme teď zkusil s tou 854,zběsile jsme mačkal ctrl+num9 ale pořád nic...
Ach jo, jde mi to to jestli to je 014 nebo 029, normal nebo rv, se sp nebo bezklimi napsal:Verze je to ta poslední,co jsi dal zde k downlaodu.Vrbam napsal:A jaká je to verze?klimi napsal:No,já jsme teď zkusil s tou 854,zběsile jsme mačkal ctrl+num9 ale pořád nic...
Jde mi o 854 014 v klasické verzi.Vrbam napsal:Ach jo, jde mi to to jestli to je 014 nebo 029, normal nebo rv, se sp nebo bezklimi napsal:Verze je to ta poslední,co jsi dal zde k downlaodu.Vrbam napsal:A jaká je to verze?klimi napsal:No,já jsme teď zkusil s tou 854,zběsile jsme mačkal ctrl+num9 ale pořád nic...
Nejde stáhnout. :?:Vrbam napsal:
Ale jde, teď jsem to zkušebně sosnulMatýsek napsal:Nejde stáhnout. :?:Vrbam napsal:
A nainstaloval sis v instalátoru binu i rozšířené funkce ? ! ! !klimi napsal:Verze je to ta poslední,co jsi dal zde k downlaodu.Vrbam napsal:A jaká je to verze?klimi napsal:No,já jsme teď zkusil s tou 854,zběsile jsme mačkal ctrl+num9 ale pořád nic...
Už to běhá.Sice nevim v čem to bylo ale to je jedno.bob57_cz napsal:A nainstaloval sis v instalátoru binu i rozšířené funkce ? ! ! !klimi napsal:Verze je to ta poslední,co jsi dal zde k downlaodu.Vrbam napsal:A jaká je to verze?klimi napsal:No,já jsme teď zkusil s tou 854,zběsile jsme mačkal ctrl+num9 ale pořád nic...
Vrbam napsal:Ale jde, teď jsem to zkušebně sosnulMatýsek napsal:Nejde stáhnout. :?:Vrbam napsal:
Tak už se mi to povedlo stáhnout ,ale asi 10x jsem to zkoušel než se mi to povedlo.No nevadí ,hlavní je ,že se to povedlo.Vrbam napsal:Ale jde, teď jsem to zkušebně sosnulMatýsek napsal:Nejde stáhnout. :?:Vrbam napsal:
Přes GetRight naprosto v pohoděIvan.ps napsal:Vrbam napsal:Ale jde, teď jsem to zkušebně sosnulMatýsek napsal:Nejde stáhnout. :?:Vrbam napsal:
Neviem ako ostatý, ale mne ten archív nejde stiahnut. Uz som to skusal aspon 10x a stale mi to po 20-30 percentach ukonci stahovanie s hlaskou, ze stahovanie je dokoncene.
Odesláno na emailIvan.ps napsal:Vrbam napsal:Ale jde, teď jsem to zkušebně sosnulMatýsek napsal:Nejde stáhnout. :?:Vrbam napsal:
Neviem ako ostatý, ale mne ten archív nejde stiahnut. Uz som to skusal aspon 10x a stale mi to po 20-30 percentach ukonci stahovanie s hlaskou, ze stahovanie je dokoncene.
Je to podle návodu v Binu, zkus si to otestovat u toho modelu od Džordže, momentálně nemám msts u sebe.742.041 napsal:Jenže je tu možná další věc,nevím jestli to má Vrbam ošetřeno,ale při přeskoku na druhé stanoviště se dveře totálně splaší,otevřou se ale hned skočí zpět a to stejné když se zavírají,zavřené skočí do poloviny a nepomůže ani přeskok zpět na původní stanoviště.![]()