854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

to Vrbam: Jenom taková drobnost. Jako možné řazení Vám tam chybí ještě varianta 754+2xBdtmee+954. :D :D :D

Ad kuba, pokud já vím, tak ovládat 954 umí pouze 754 013 a ještě nějakej rudej ďábel 068 nebo 088? teď nevím kdyžtak mě někdo opravte

Čouda napsal:
Ad kuba, pokud já vím, tak ovládat 954 umí pouze 754 013 a ještě nějakej rudej ďábel 068 nebo 088? teď nevím kdyžtak mě někdo opravte
754 018-0

Kadr napsal:
Bob2084 napsal:
Cesty v *.cvf vyžadují "854_cab.ace" a "954_cab.ace". Jsou ke stažení ?
Na těchto stránkách si stáhni cab854
Kód:
http://msts.sinus.cz/

Ať dělám i stojku na hlavě, tak na uvedeném webu v adresáři cab854 uvedené soubory nejsou. Soubory pro 854.cvf se podařilo stáhnout na straně č.5. http://www.854foto.net/ostat/mstsdown/854cab.zip . Pro 954 kabina zatím ještě není.

Díky všem !!!

Naposled editoval moderátor:
fíííííra napsal:
Bob 2084: a nemyslíš, že na 954 je unifikované stanoviště s 854?

954 unifikované stanoviště jako 854 ???. Myslím, že v reále budou rozdíly.
Kadr mě sice poslal na msts.sinus.cz ale tam je jen starší cab854, který se taky odvolává na 853. Sám Vrbam psal, že kabina pro 854, která byla zveřejněna 6.6.2007 na jeho webu, ještě nebyla vytvořena. Proto mě překvapilo, že v souboru:
854.cvf je uvedeno :
Tr_CabViewFile (
CabViewType ( 2 )
CabViewFile ( ../../KABINY/loko_motor/854/854_cab.ace )
....
CabViewFile ( ../../KABINY/loko_motor/854/853_left.ace )
.....
CabViewFile ( ../../KABINY/loko_motor/854/853_right.ace )
.....
954.cvf je uvedeno :
Tr_CabViewFile (
CabViewType ( 2 )
CabViewFile ( ../../KABINY/loko_motor/854/954_cab.ace )
....
CabViewFile ( ../../KABINY/loko_motor/854/853_left.ace )
.....
CabViewFile ( ../../KABINY/loko_motor/854/853_right.ace )
.....

Tak jsem se pouze zeptal zda-li jsou někde ke stažení.

Závěr :
1. Nová verze CVF - nutný zásah do souborů
2. Nebo jezdit se starou verzí CVF souborů.

Když už tu mluvíte o kabině na 854. Oznamoval jsem tady kdysi, že ji budu dělat, ale skutečnost je taková, že je v podstatě jen statický přední pohled. Víc toho bohužel není a nebude. Nemám na MSTS tolik času, kolik bych chtěl. Kdyby se někdo do té kabiny chtěl pustit, tak klidně může. Já už ji dělat nebudu.

když už jsme u těch Cabů. Někdo kdysi sliboval kabinu na 714 tku(možná že Martens už nevím), ale jaksi zatím nic. Kdyby se toho chtěl zbavit, tak ji snad s Kadrem dokončíme. uvidíme jak to bude c tím Catrem

Ta kabina jako statická ze které jsou ty CVF soubory se tu někde povalovala, jen už si nepamatuju link, musíte hledat.

Je to vynikající model, opět smekám ale měl bych dotaz, zda se někdy počítá s animací přechodových můstků u 854?

Edita854 napsal:
Je to vynikající model, opět smekám ale měl bych dotaz, zda se někdy počítá s animací přechodových můstků u 854?
Kdo ví jestli Džordž dodá bin co by to uměl, zatím jsou je sliby

Vrbam napsal:
Edita854 napsal:
Kdo ví jestli Džordž dodá bin co by to uměl, zatím jsou je sliby
Ale tohle je docela dobrý příklad na namapování na zrcátka - tohle už Bin umí......

Martens napsal:
Ty jsi autor! Ty rozhodneš! A je to vyřešeno.....
Animace musí být 2stavová, nejdříve měchy a pak můstek. Udělat to najednou aby se to prolínalo je prasárna

Back
Nahoře