Možná su blbé, ale co tomu brání, aby se to tak rozfázovalo?Vrbam napsal:Animace musí být 2stavová, nejdříve měchy a pak můstek. Udělat to najednou aby se to prolínalo je prasárnaMartens napsal:Ty jsi autor! Ty rozhodneš! A je to vyřešeno.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Možná su blbé, ale co tomu brání, aby se to tak rozfázovalo?Vrbam napsal:Animace musí být 2stavová, nejdříve měchy a pak můstek. Udělat to najednou aby se to prolínalo je prasárnaMartens napsal:Ty jsi autor! Ty rozhodneš! A je to vyřešeno.....
Martens napsal:Možná su blbé, ale co tomu brání, aby se to tak rozfázovalo?Vrbam napsal:Animace musí být 2stavová, nejdříve měchy a pak můstek. Udělat to najednou aby se to prolínalo je prasárnaMartens napsal:Ty jsi autor! Ty rozhodneš! A je to vyřešeno.....
Pikku napsal:Martens napsal:Možná su blbé, ale co tomu brání, aby se to tak rozfázovalo?Vrbam napsal:Animace musí být 2stavová, nejdříve měchy a pak můstek. Udělat to najednou aby se to prolínalo je prasárnaMartens napsal:Ty jsi autor! Ty rozhodneš! A je to vyřešeno.....
No, třeba to je obtížné udělat animaci zrcátek ve více fázích postupně, nevím, s animovanými zrcátky zatím nemám zkušenost. Zatím jsem zmákl za vydatné pomoci Mirana animovat dveře. Podle mne to ale musí být řešené stejně jako dveře, frantíci rozanimovali podobně čelní kryt spřáhla na TGV (někde na Youtube byly snad filmečky.)
Animovaná kabina zatím není ale pracuje se na ní.Zatím si můžeš stáhnout statický cab ze stránek sinusu.Čuřil napsal:Mam takovy problem, udelal jsem si testovaci aktivitu s Kristynkou, ale bohuzel chybi mi kabina, vidim jen na koleje, ale ovladaci pult mi chybi, pravy a levy pohled tak vidim jen krajinu. Dival jsem se na Vrbamovy stranky a pise tam, ze k dispozici jsou jen CVF soubory, ale kde mam sehnat ty ACE soubory nebo mi poradte jakou kabinu loco si mam presmerovat v engu, abych videl ovladaci pult ?
NE, pokud nechceš aby se ti pořád rozbalovaly.Edita854 napsal:A nedela by se ta animace těch měchýšů udělat jako na stěrače, tedy klavesou V.
jediné, co mne napadlo jako použitelné, animaci pověsit na zrcátka.....ale to už jsi tuším Miro kdysi zamít.Vrbam napsal:NE, pokud nechceš aby se ti pořád rozbalovaly.Edita854 napsal:A nedela by se ta animace těch měchýšů udělat jako na stěrače, tedy klavesou V.
Tam už je fíra, sám jsi na ten update koukalMartens napsal:jediné, co mne napadlo jako použitelné, animaci pověsit na zrcátka.....ale to už jsi tuším Miro kdysi zamít.Vrbam napsal:NE, pokud nechceš aby se ti pořád rozbalovaly.Edita854 napsal:A nedela by se ta animace těch měchýšů udělat jako na stěrače, tedy klavesou V.
Odbrzdi lokomotivní brzdu.LLukass napsal:Dobrý den.Pročetl jsem skoro celé toto fórum a většinu věcí se mi povedlo opravit,ale stále nemohu rozchodit kabinu 954,prosím o radu.A ještě bych se chtěl zeptat,jak je to s ovládáním 854,jelikož se mi povede hydru rozhýbat asi až po 10 sekundách a nevymáčknu z ní více jak 50,jako by zde měl být 2.rychlostní stupeň,ale ten sem nenalezl a navíc jakmile nemám plnej plyn,tak mi začne okamžitě zpomalovat jako by byla zabržděná.Děkuji za pomoc
Jak již psal na vedlejší stránce Čuřil ,stáhni si z tohoto odkazu http://www.854foto.net/ kabinu. Je sice statická ale pořád lepší jak z 853. Na tu 954 si oprav eng.LLukass napsal:no jo,já ji nemohl najít protože tam mám jenom bílej flek a žádnou páku.A ohledně té kabiny 954?