Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No tak to není problém opravit.Čouda napsal:což je sice špatně, ale loko měla v reálu také zelený cab. bohužel do simulátoru nikdo neudělal zelený cab na 753 a já radši budu tolerovat barvu cabu, než tu mrzáckou kličku od el. topení v pultu
Co je u ní za problém?Kadr napsal:No tak to není problém opravit.Čouda napsal:což je sice špatně, ale loko měla v reálu také zelený cab. bohužel do simulátoru nikdo neudělal zelený cab na 753 a já radši budu tolerovat barvu cabu, než tu mrzáckou kličku od el. topení v pultu
Čouda napsal:což je sice špatně, ale loko měla v reálu také zelený cab. bohužel do simulátoru nikdo neudělal zelený cab na 753 a já radši budu tolerovat barvu cabu, než tu mrzáckou kličku od el. topení v pultu
Čau, 750 a 749 ti do Ústí nebo Děčína zavítají až zase PJ Liberec chcípnout Katry(854).Třeba na R694/7 jezdí pravidělně 843 ale nějak jim to odumírá tak posílají 749.R698 veze Katr,opět chcípl tak to vzala 742+BDs+2*Btnklimi napsal:Zdravim.Nevíte,která 750 někdy zavítá na rychlíky Liberec-Ústí n/L?Jel jsem s nim jednou a měl červeno-žlutý nátěr.Myslim,že patřil DKV Ústí ,ale na číslo si nemohu zaboha vzpomenout.Děkuji
Ahoj.Dík.Jednou jsem jel do Liberce na ranním rychlýku (asi v 7:28 z hl.n.).Táhla nás nějaká 750.Kadr napsal:Čau, 750 a 749 ti do Ústí nebo Děčína zavítají až zase PJ Liberec chcípnout Katry(854).Třeba na R694/7 jezdí pravidělně 843 ale nějak jim to odumírá tak posílají 749.R698 veze Katr,opět chcípl tak to vzala 742+BDs+2*Btnklimi napsal:Zdravim.Nevíte,která 750 někdy zavítá na rychlíky Liberec-Ústí n/L?Jel jsem s nim jednou a měl červeno-žlutý nátěr.Myslim,že patřil DKV Ústí ,ale na číslo si nemohu zaboha vzpomenout.Děkuji
Luboš_754 napsal:Skinařova halucinace z horka...![]()
![]()
E499_2002 napsal:Taky se mi líbí
Kdy a kde bude ke stažení?
Luboš_754 napsal:E499_2002 napsal:Taky se mi líbí
Doufám, že již brzy zde: http://www.zelweb.ic.cz/msts/modely.htm
Ale bez Nelly Furtado![]()
Já bych těda taky radši s. Aspoň by bylo na co koukat, já vím, měl bych dávat pozor na cestu atd... ale pěkná baba vždycky potěší.E499_2002 napsal:Luboš_754 napsal:E499_2002 napsal:Taky se mi líbí
Doufám, že již brzy zde: http://www.zelweb.ic.cz/msts/modely.htm
Ale bez Nelly Furtado![]()
Já bych právě radši bral s tou Nelly.![]()