Čouda napsal:
takže stahujte update cabu na loko 742. Noční pohledy zpracoval Dusso a taktéž děkuji J. Polákovi za povolení.
Čoudo, nic proti, ale koukal jsi se při update i na toto?
Kód:
CabViewFile ( "..//..//common.cab//cab740_742//CD742PP.ace" )
CabViewWindow ( 380 0 260 400 )
CabViewWindowFile ( "" )
Position ( 1 2.9 -7 )
Direction ( 11 -7 0 )
CabViewFile ( "..//..//common.cab//cab740_742//CD742PL.ace" )
CabViewWindow ( 0 0 350 480 )
CabViewWindowFile ( "" )
Position ( -0.9 3.1 -4 )
Direction ( -1 -2.6 0 )
CabViewFile ( "..//..//common.cab//cab740_742//CD742ZL.ace" )
CabViewWindow ( 0 0 325 400 )
CabViewWindowFile ( "" )
Position ( 1.05 2.85 -4.5 )
Direction ( 0 182 0 )
Pokud se nepletu, tak na kocourovi jsou z hlediska podélné osy "barové stoličky" fíry v jedné rovině, tak jak mi vysvětlíš při update,že
při čelním pohledu u verze dlouhým čumákem vpřed (742.cvf) je
pozice kamery na z-ose -7m ( pohled CD742PP.ace),
pohled levým předním oknem vpřed CD742PL.ace už má jenom -4m za z-ose (tzn., že ta stolička má akční rádius
3m!!!,
když se kouknu zadním levý okýnkem u pomocného pultu (tzn., že se na té levé stoličce jenom otočím, tak je z-osa 4.5m, tzn. 50 cm na otočení.?????
Co to je za kocoura, kde má kabina 3m délku a navíc je 7 metrů od středu vozu?
A další věc - když včera Bob z Ostravy pustil ven eng na kocoura, tak je tam HeadOut tento
HeadOut ( 1.5 3.0 -3.37 ). K tomu číslu -3.37 jsme došli nezávisle na sobě (já měl tedy jenom -3.3, ale těch 7 cm se dá pochopit).
Jenom poznámka - ta mašinka má délku 13,6 m a pokud bych od středu vzal oněch -7 m v z ose, tak fíra nesedí na stanovišti, ale vlaje metr za nárazníky.
Co jsi vlastně v cvf všechno upravoval? Chtělo by doladit i toto, neb se hýbalo právě s těmi pohledy. Díval jsem se, je tam změna s rozložením kontroleru proti engu - to už je na ten eng od Boba z Ostravy? Když tak, že by se ty bangle vyřadily z update a naladily se už do finále, ať je to se vším - vyladění engu se světly, pohledy a Tvoje úpravy.
----
Pozn.:
Chlapi, už se mi pletete - ten eng nedal ven Jacek, ale Bob. Tím se Jackovi omlouvám za mylnou informaci.