Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
martin novy napsal:
To jo,já jsem si honem vzpoměl jen na tyto dva,omluva veliká :eek:
Já se nezlobím. Napsal jsem to jen, aby tu pak nebyly dotazy atd

Naposled editoval moderátor:
prosím pánové napište mi tu, jestli existuje model 163/162 se dvěma animovanýma sběračema. To je podstata celého sporu. Já mám za to, že neexistuje a tudíž jsem nepochopil úplně první Bobův příspěvek, proč nejsou 162/163 na modelu s animovanýma oběma sběračema.

Všechny ostatní spory jsou teď pasé a kdyžtak v tom pokračujte v hyde parku, protože z původní celkem rozumné diskuze se vyvinula řeč o esách apod. a vážně se schyluje k již mnou zmiňovanému flamewaru. Doufám, že to Miran jistí :lol:

Takže ahoj! 7.10.2007 jsem na web přidal 130 035 od Jonáše a dnes čili 12.10.2007 stroj 749 140 od Honzy Tomana.

Aha, děkuji Bobe za upozornění. Eng dodával Jonáš, takže jsem na to nekoukal. Myslel jsem, že bude vše v pořádku. No nic. Opravím to.

13.října 8:30 ráno: Opravena 130 035 dle připomínek Boba57_cz. Stahněte si ji prosím znovu a nebo si opravte toto:

Name ( "CD 130.035-9 DNT" )
Inside (
PassengerCabinFile ( 130049.s )

na toto:

Name ( "CD 130.035-9" )
Inside (
PassengerCabinFile ( 130035.s )

Měl bych taky pár připomínek (něco možná odstranit nepůjde - bod 3, něco vypadá, že ano - body 1 a 2 a 4), což kazí výsledný dojem z mašinky :

Když se podíváš na obě bočnice a na boční okna do strojovny, tak uvidíš :

1) Polopropustná okna jsou na texturu nahozena i s kusem skříně zcela jiného odstínu, než je celá skříň - a toho jsem si všimnul i při své oční vadě, že ty odstíny nejsou stejné. (tohle jistě opravit půjde - v textuře 130035a.ace - je krásně vidět,že byly jenom skopírovány z jiného stroje a jenom byla přejmenována textura.)

2) Ty boční okna jsou posazena tak, že je i pod nima vidět, že je tam ještě jedno okno - tzn. i s přesahem jsou posazena výš, než základ na textuře skříně. (tohle taky opravit půjde - zaretušovat původní okna v 130035b.ace?)

3) Spoj střechy mezi kabinou i skříní je taky normální? (tady nevim)

4) Čelní skla s rámy by taky určitě šlo udělat lépe - je až moc jasné , že ty textury vůbec nepatří k sobě. (stejně jako v bodě 1)

Pro jistotu přidávám obrázek.

http://members.chello.cz/mlasevic/msts_forum/130035.jpg
http://members.chello.cz/mlasevic/msts_forum/130035_celo.jpg

Martens napsal:
... Měl bych taky pár připomínek...

Já bych měl připomínku jen jednu. Proč sis Jonáši za základ skinu vybral STARŠÍ nepřesný beta model 130 ? Proč sis nevybral ten UPDATOVANÝ který má správně řešené čelo a další detaily, včetně mapování nových textur? Tohle je podle mě úplně zbytečná práce.

bob57_cz napsal:
Pikku , ten "nový" má být 033 ? Jestli ano, tak důvod bych tušil - 2 anim smetáky. U 035 jsem oba smetáky rozběhal po zásahu do *.s a celé přeznačil na cd_.
Poslal bych to Čoudovi i s úpravou a doplněním cab/cvf, ale není pořádně naladěný eng. Červená světla stejně svítí "dovnitř".

Originál od Staryho je 130.039-1, mám ještě 130.036 a 130.049 od Viamontu. Vypadá takhle 0e85af6aaa1eca91934d759aae33a28e.jpg

No jo bohužel pánové já s tím nic nenadělám.

Bobe, po úplném vyladění engu na 130tku by to chtělo tuto opravu zakomponovat do TBP a potom teprve mě. Je to kvůli kompatibilitě.

Zeptám se jonáše co a jak

Jak není pořádně naladěný eng? Jak někdo může takovou ptákovinu vyslovit? 130 je úplně supr. Šlape jak hodiny. Kdyby tak fungovaly všechny ostatní. Díky ZSR, Díky Bobe (z Ostravy).

Nazdar pánové!

Takže teďka stahujte od Jonáše novej úplně ukrutně nejukrutnější totálně zaneřáděnej českobudějovickej kýbl. To jste ještě neviděli. Ale bacha, nevylámejte si na tý buchtě voči.

ještě k tý 130tce. Jonáš mi sdělil, že 130 035 byla pouze oddychová práce a z důvodů nedostatku kvalitních podkladů nemohl lokomotivu naskinovat na novější model. Dále se chystá zase nějaká krabice od slaných tyčinek degradovaná za účelem zrychlení oboojživelných unipulzů. Nebudeto kýbl, ale mašina je to taky hezká.
BUCHTA!

Pred Jonášom skladám klobúk, nádherná laminátka, perfektná práca chlapi!!!

My víme. Hlavně jsme včera ještě vylepšili design webu. Račte se podívat sami. jen dodám, že s tou laminátkou je v plánu jedna aktivita, ale víc neprozradím

Z mojej strany je to naozaj posledné slovo, nemám na tie somariny chuť odpovedať, prajem príjemný zvyšok víkendu.

bob57_cz napsal:
Robo napsal:
ARR - kebyže Nebulusovi nepodhodíš svoje svetoborné objavy, bolo by to naopak lepšie, pretože takto sa ARR na 754 nechová, ale budiž, Nebulus+duuso sú autori.
Na 754 se chová stejně jako u 363, je to stejný modul. Tak to udělej lépe s možnostmi msts, které máme, chytrolíne.
Originál kabínu 363 od od boba57_cz som iba videl na obrázku. Zvolil som také isté riešenie nezávisle od neho, moc iné sa tam vymyslieť nedalo. Samozrejme mu ďakujem za pomoc hlavne pri vyriešení problémov s rozsahom nastavení ukazovateľov ARR.

Ahoj! stahujte 163 247 od Jonáše a upozorňuji, že jsem z downloadu stahnul 163 082 a 083 a 250. Je to z důvodů toho, že jsem na web nahrál špatné archivy a ty dobré paradoxně smazal :cry: . takže prosím všechny smažte si tyto loko a vyčkej te opravy, která by měla přijít ještě během dopoledne

Ještě takový malý dodatek tu 163 247 nestahujte protože kolega se všiml že na bočnici skinu chybí logo ČD a prolisy na kabině nebyli dokonalé takže až Mirek přijde k počítači tak to aktualizuje.
Omlouvám se za chyby. Chyba je na mojí straně děkuji za pochopení.

No sice jsem u PC, ale nejsem doma a tady k msts nemám lautr nic, takže prosím vyčkejte do zítřka do večera. děkujeme za pochopení

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře