martin novy
Pokladník
To jo,já jsem si honem vzpoměl jen na tyto dva,omluva veliká 
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já se nezlobím. Napsal jsem to jen, aby tu pak nebyly dotazy atdmartin novy napsal:To jo,já jsem si honem vzpoměl jen na tyto dva,omluva veliká![]()
Martens napsal:... Měl bych taky pár připomínek...
bob57_cz napsal:Pikku , ten "nový" má být 033 ? Jestli ano, tak důvod bych tušil - 2 anim smetáky. U 035 jsem oba smetáky rozběhal po zásahu do *.s a celé přeznačil na cd_.
Poslal bych to Čoudovi i s úpravou a doplněním cab/cvf, ale není pořádně naladěný eng. Červená světla stejně svítí "dovnitř".

Originál kabínu 363 od od boba57_cz som iba videl na obrázku. Zvolil som také isté riešenie nezávisle od neho, moc iné sa tam vymyslieť nedalo. Samozrejme mu ďakujem za pomoc hlavne pri vyriešení problémov s rozsahom nastavení ukazovateľov ARR.bob57_cz napsal:Na 754 se chová stejně jako u 363, je to stejný modul. Tak to udělej lépe s možnostmi msts, které máme, chytrolíne.Robo napsal:ARR - kebyže Nebulusovi nepodhodíš svoje svetoborné objavy, bolo by to naopak lepšie, pretože takto sa ARR na 754 nechová, ale budiž, Nebulus+duuso sú autori.