Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Repainty Čouda a Jonáš

Alkohol pohání do skinování a proto tu máte další várku skinů. jukněte ke mě na web a stahujte teda jo TAK!

k 750 078 jsem dal špatně eng taksosejte znovu a těště se na pořádný kýbly 751. To se bude klepat barák. kam se hrabou brejle sic je mám raději

Archiv totožný není to musím říct narovinu. To že obsahuje chyby je možné, já sem s ním jel aktivitu a neměl jsem sebemenší problém, ktaž eto funguje a opravím to poze v tom případě že mi někdo pošle opravu. Kdyžtak by bylo dobré napsat ty chyby - akorát světla jsou domácí výroby a to ještě ne moji.

No jo trochu mi nadává:-D

Skinařský práce pokračijí. V současné době se budu věnovat předěláváním bardotek na nový model a případně doplnění nějaké další. něco nafoceno mám tak uvidíme. Dneska jsem předělával 751 354 a byl to porod to Vám povím. Jako takovou chuťovku neboli oddychovku vydám i další z Plzeňských brejlovců napovám Vám, že všechna čísla končí 9 a jsou to tři stroje, Zbytek si už musíte domyslet..... Fotky jsou tak se do toho pustíme. Těště se na pořádný kýble 751 080 a 751 094+093. taky by se mohla objevit 751 151 a určitě dvojče 751 038 +236. CO bude dál? to je ve hvězdách. I Honza Toman něco chystá. Pokud to dokončí, tak to bude bomba, takže asi tak a vo,vo,vo,vo tom to je :P

Štěpán_mf napsal:
A nebo jsi Bobe sosnul neupravovaný archiv s modelem, a nestáhnul chování. Jinak pokud jsou chyby, tak hned oznámit :) co si myslíte, že dělám jinýho celý odpoledne od vydání než že nadávám Mirkovi :)
Za co mne máš ? Co je asi tohle za soubor : cd_750078_ladeni.zip ?
Nyní jsem jej stáhnul znovu a je stále stejný.

BOBE57_cz nemáme Vás za debila, ale přesto jste nemohl stahnout to samé. U minulého engu byl max. výkon 1200kw a tuten má 944kw. Je to ten asi nejzásadnější rozdíl ovšem stále to neřeší ty Vámi zmiňované chyby. Co je to za chyby?

bob57_cz napsal:

Mám tě nejspíš za člověka, který by mohl být přínosný, kdyby se dovedl vyjádřit naplno...

Takže věřím že všechny varianty typu ctrl+F5,... proběhly a teď Čoudovi prozradíš co má opravit a na co má dát bacha příště...

Varianta ctrl+F5? co to je mě to znovu načetlo stránku :-D Asi zase nějakej podvod od mrkvosoftu. no nic du se nudit dál.

Štěpán_mf napsal:
bob57_cz napsal:
Mám tě nejspíš za člověka, který by mohl být přínosný, kdyby se dovedl vyjádřit naplno...
Takže věřím že všechny varianty typu ctrl+F5,... proběhly a teď Čoudovi prozradíš co má opravit a na co má dát bacha příště...
Co opravit ?
Všeobecně u "vánočních vydání" - to, co se už probíralo nesčetněkrát a stále znovu se to objevuje ve všech Čoudových.eng a v každám něco jiného

diakritika
nejednotné formátování ( ve stejných odstavcích různý počet mezer a tab, závorky někde na stejném řádku, ve druhém odstavci rozřádkované, pozor také na použití mezery mezi znakem závorky a vnitřní/vnější textovou hodnotou - absence mezery někdy způsobí nenačtení hodnoty a tím i jiné chování podle velikosti a druhu RAM v HW )

obrácené pozice světel s -180 namísto 180 ( některá světla proto někdy nesvítí )

Azimuth ( 180.0 180.0 180.0 )
Azimuth ( 180 180 180 )
Azimuth ( 180 -180 180 )
Azimuth ( -180 -180 -180 )

Azimuth ( 0.0 0.0 0.0 )
Azimuth ( 0 0 0 )

"šilhající" světla - třeba u cd_163025.eng je každé jiné
Light ( comment ( PC prední pravé )
Azimuth ( 0 -5 5 )
Light ( comment ( PC prední levé )
Azimuth ( 0 0 0 )

MaxVelocity ( 132km/h )
MaxVelocity ( 62.1mph ) copak se asi ukáže při diagnostickém zobrazení případně v TrackMonitoru za různých situací

směrování ( ../../../.. )---( "..//..//..//.." )

EmergencyStopMonitor (
MonitoringDeviceAppliesFullBrake ( 0 ) - při tomto nastavení se při rychlobrzdě většinou nepohne brzdič, takže hráči trvá, než pochopí, že mu zasáhla ( bohužel nelze oddělit zavedení rychlobrzdy monitorem a strojvedoucím )
MonitoringDeviceAppliesFullBrake ( 1 ) - takto je to vidět hned, brzdič se přestaví do odpovídající polohy určitě ( jak při zavedení strojvedoucím, což je správně, tak i při monitorovém zavedení, což zase správné není, protože při zásahu VZ se brzdič sám nepřestaví, ale alespoň je vidět, co se děje )

ohnisková vzdálenost a rozptyl se u světel (reflektoru) nemění, pouze se mění intenzita, tak nevidím důvod pro rozdílné nastavení:
Light ( Comment ( kuzelove svetlo tlumene )
Radius ( 8.0 )
Angle ( 5.0 )
Light ( Comment ( kuzelove svetlo dalkove )
Radius ( 400.0 )
Angle ( 15.0 )
u auta je to něco jiného, tam se ohnisko mění

Všechno jsou to jen "prkotiny", ale někomu to může dost znepříjemnit hraní a zamotat "šišku"...

Také jeden dotaz - co je tohle za vynález a jak je to realizované v praxi - real/unreal ? :
Light ( Comment ( predni plne st.2 - svetlomet zachr. brzda )
Type ( 0 )
Conditions (
Headlight ( 0 )
Unit ( 5 )
Penalty ( 2 )
Control ( 2 )
Service ( 2 )
)
FadeIn ( 0.8 )
FadeOut ( 0.8 )
Cycle ( 0 )
States ( 3
State (
Duration ( 0.80 )
LightColour ( ffffffff )
Position ( 0.0 3.797 -7.835 )
Transition ( 0 )
Radius ( 1.3 )
)
State (
Duration ( 0.80 )
LightColour ( ffffffff )
Position ( 0.0 3.577 -0.05 )
Azimuth ( 0.0 0.0 0.0 )
Transition ( 0 )
Radius ( 0.1 )
)
State (
Duration ( 0.80 )
LightColour ( ffffffff )
Position ( 0.0 3.797 -7.835 )
Transition ( 0 )
Radius ( 1.3 )
)
)
)
Light ( Comment ( predni prave cervene st.2 - zachr. brzda )
Type ( 0 )
Conditions (
Headlight ( 0 )
Unit ( 5 )
Penalty ( 2 )
Control ( 2 )
Service ( 2 )
)
FadeIn ( 0.5 )
FadeOut ( 0.5 )
Cycle ( 0 )
States ( 1
State (
Duration ( 0.0 )
LightColour ( 80ff0000 )
Position ( 0.76 1.389 -7.67 )
Transition ( 0 )
Radius ( 0.5 )
)
)
)

Tento "vynález" som si prvýkrát všimol na poľských strojoch, asi ET22. Spočíva v tom, že akonáhle hodí záchranu, predné pozičky začnú svietiť na červeno. Či to ale funguje aj v tomto prípade, neviem, len čo-to som vyčítal z tých odstavcov ...

Robo napsal:
Tento "vynález" som si prvýkrát všimol na poľských strojoch, asi ET22. Spočíva v tom, že akonáhle hodí záchranu, predné pozičky začnú svietiť na červeno. Či to ale funguje aj v tomto prípade, neviem, len čo-to som vyčítal z tých odstavcov ...
Taky si umím spočítat 1+1, ale co "real" ? A co ten reflektor ?
Vysvětlit by měl autor úpravy, co tím zamýšlí. Mi to tam nepasuje.

vydržet on se tu objeví až nebude v práci. vše se nějka vysvětlí

Zdravím páni.Mám len jeden dotaz. tá 163.034 má naozaj na čele to logo ČD tak pomimo ?? :roll:

A ještě jeden problémeček. Ta 130.020 po mě chce při pohledu 5 (pohled z druhé strany cabu) soubor/model 130019. Ten ale v archivu neni. Nebo jsem snad něco špatně stáhnul?

Vitas napsal:
A ještě jeden problémeček. Ta 130.020 po mě chce při pohledu 5 (pohled z druhé strany cabu) soubor/model 130019. Ten ale v archivu neni. Nebo jsem snad něco špatně stáhnul?
Opravit v souboru 130020.eng chybu volání modelu v odstavci
Inside ( PassengerCabinFile ( 130019.s ) na PassengerCabinFile ( 130020.s ). Takových opomenutí najdeš v autorově klonech hodně.

Zdarec Čoudo, nemůžu si zajezdit s tvým reskinem T466.0286, při spuštění volné jídy mi to píše, že selhalo vytvoření pohledu z kabiny a nelze najít SMS soubor commond.snd/snd_diesellok/735eng.sms. Nevíš prosímtě co s tím...?

Stiahni si zvuky na dízle z nášho webu, nahoď ich do trains/trainset/common.cab a je po probléme.

opravím Dussa do common.snd
Jinak cestu na kabinu si také přepiš v engu. jak na to je v sekci faq. já už nemám sílu to znovu vysvětlovat. Jak už se tu zmińovalo hráč msts by měl mít z msts maturitu a měl by poznat principy aby byl schopen vůbec vozidlo rozjezdit...

Čouda napsal:
opravím Dussa do common.snd
Jinak cestu na kabinu si také přepiš v engu. jak na to je v sekci faq. já už nemám sílu to znovu vysvětlovat. Jak už se tu zmińovalo hráč msts by měl mít z msts maturitu a měl by poznat principy aby byl schopen vůbec vozidlo rozjezdit...

Pravdu máš tak částečně - ty souvislosti nejsou zase až tak strašné, ale Hráč ( myšleno úplný laik) by měl, dostat k dispozici hotové dílo - polotovar asi není to pravé ořechové.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře