Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Za co mne máš ? Co je asi tohle za soubor : cd_750078_ladeni.zip ?Štěpán_mf napsal:A nebo jsi Bobe sosnul neupravovaný archiv s modelem, a nestáhnul chování. Jinak pokud jsou chyby, tak hned oznámitco si myslíte, že dělám jinýho celý odpoledne od vydání než že nadávám Mirkovi
![]()
bob57_cz napsal:Za co mne máš ? Co je asi tohle za soubor : cd_750078_ladeni.zip ?
Nyní jsem jej stáhnul znovu a je stále stejný.
Co opravit ?Štěpán_mf napsal:Mám tě nejspíš za člověka, který by mohl být přínosný, kdyby se dovedl vyjádřit naplno...bob57_cz napsal:Za co mne máš ? Co je asi tohle za soubor : cd_750078_ladeni.zip ?
Nyní jsem jej stáhnul znovu a je stále stejný.
Takže věřím že všechny varianty typu ctrl+F5,... proběhly a teď Čoudovi prozradíš co má opravit a na co má dát bacha příště...
Taky si umím spočítat 1+1, ale co "real" ? A co ten reflektor ?Robo napsal:Tento "vynález" som si prvýkrát všimol na poľských strojoch, asi ET22. Spočíva v tom, že akonáhle hodí záchranu, predné pozičky začnú svietiť na červeno. Či to ale funguje aj v tomto prípade, neviem, len čo-to som vyčítal z tých odstavcov ...
Opravit v souboru 130020.eng chybu volání modelu v odstavciVitas napsal:A ještě jeden problémeček. Ta 130.020 po mě chce při pohledu 5 (pohled z druhé strany cabu) soubor/model 130019. Ten ale v archivu neni. Nebo jsem snad něco špatně stáhnul?
Čouda napsal:opravím Dussa do common.snd
Jinak cestu na kabinu si také přepiš v engu. jak na to je v sekci faq. já už nemám sílu to znovu vysvětlovat. Jak už se tu zmińovalo hráč msts by měl mít z msts maturitu a měl by poznat principy aby byl schopen vůbec vozidlo rozjezdit...