Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

mates.zscs napsal:
...nech si autori oznacuju ... repainty jak chcu a kto si ich chce prepisat nech sa paci ...
Tak týmto dokazuješ, že abslútne nerozumieš, tomu, čo sa tu rieši ... vyjadruješ sa k niečomu, o čom nemáš ani poňatia. Bohužiaľ nie si v tomto jediný ...

mozno neviem co sa tu riesi ale viem ze sa s tym musi prestat teraz sa nejedna o zbytocne zaplnovanie vlakna?? preco sa tie prispevky nemazu?

Provokatérům Kadr, Robo a spol.: Tak si vymodelujte lepší, určitě to dokážete :D, zatím jen melete pantem a skutek utek.

Keby vám išlo aj niečo iné tak dobre ako osočovanie nebolo by od veci. Ako je to možné, že sa nedokážete odosobniť a baviť sa o nejakej téme bez osobných výpadov a ponižovania? To ste tak na nízkej IQ stupnici, že dokážete neustále len podripovať ?

Nikoho som zámerne nemenoval. Kto chce a má nato bunky sa v tom nájde.

Robo napsal:
Aká 736 ? Myslíš tú drevorezbu, čo sa mala na ňu podobať ? Máš pravdu, bežný užívateľ by si ju nemal stiahnúť, aby neprišla naňho slabosť.
Kadr napsal:
A on o ten ingot někdo stojí?
Hlavně že se tu celou dobu bavíme o napadání autorů!!

Dan J. napsal:
Ahoj Zbyňku.
Já vím, že většina z nás má modely od Pikka staženy, ale co noví uživatelé? Vem si, že při nefunkčnosti veřejného donwloadu jsou valstně modely postaveny na vedlejší kolej, protože pokud tvořím aktivity hlavně z období ČSD viz R1125 Gerlach 88/89, i tak musím použít dost lokomotiv se znakem ČD, alespoň s totožným/podobným nátěrem. Např. ČD Uacs. A když se zhroutí základna modelů pro období ČSD, tak si mé aktivity zahraje pár vyvolených a co ostatní, noví příznivci těchto dob, ti budou mít smůlu? To bych v každém případě nerad.

S pozdravem a více zde psát nebudu, počkaám až se ozve a vyjádří Pikku osobně.

Dan
Ahoj Dane. Já to tak formuloval proto, že hodně aktivitářů sem napsalo větu, že pokud Pikku zruší downloady, tak se svou tvorbou do MSTS končí.
To je přece jen trucování. Nikdo tady nemodelujeme nebo netvoříme jen kvůli někomu, ale jen proto, že nás to baví a je to náš koníček. A rádi se podělíme s ostatními. Pikku je normální inteligentní člověk a nevěřím, že by natrvalo například kvůli Čoudovi opustil svého koníčka.
Kdybych já to měl měřit stejným metrem, tak jsem se už dávno na svou tvorbu vykašlal. Těch keců na mou hlavu co mám a nemám dělat, pohár trpělivosti dávno přetekl. A nakonec jsem jen mávnul rukou a svět se točí dál.
Největší sranda bude, až se ozve Pikku, že se mu konečně podařilo opravit závadu na serveru a jeho downloady jsou opět funkční :D:D:D. A zde se nechápavě zeptá, co ten Čouda zase provedl, že na něj tak všichni nadávají? :D:D:D

Vrbam napsal:
Provokatérům Kadr, Robo a spol.: Tak si vymodelujte lepší, určitě to dokážete :D, zatím jen melete pantem a skutek utek.

Jasně,už jí modeluju.Neměj strach, budeš první kdo jí bude moct zkritizovat.

To Zbyněk Šemora : Nepadlo že končí. Padlo pouze to že bude období na které se nebude dát stavět aktivity protože pro ně nebudou potřebné modely. Viz tratě jako je Ztracená a Dvoukolejka. Jistě, pro tratě jako je Tvoje BP nebo 321 je modelů dostatek.

dem: Je to na hlbšiu debatu, ktorej nerozumieš. Duuso Ti to snáď vysvetlí a potom pochopíš.

Nech je za tým Robo čokoľvek, osočovanie nepovažujem za správne v žiadnom prípade. A najhoršie je to pri písanom slove kde sa aj dobre mienená veta dá poľahky zle vysvetliť..

Vrbam napsal:
Pawlik napsal:
Ale zase na rovinu říkám, že není řešení, kvůli jednomu nebo několika magorům zrušit downloady. Je zde 99,9% uživatelů, kteří si práce modelářů váží a nezaslouží si být v roli rukojmích!!!
Tak tímto systémem je rukojmím autor, pak se divte že se na to spousta lidí vykašlala. Opravdu místo toho aby se usměrnil, tak se bude pořád házet špína na autora - proberte se!
Osobně také uvažuju podpořit Pikka v jeho protestu.
Vrbame, neber si mě a nějaké "probírání se" do úst. Chápu, že mě nemusíš od doby, kdy jsi kritizoval můj rozpracovaný model 122 a já jsem ti naznačil,
aby sis´zametl před vlastím prahem, ale snad mi nechceš tvrdit, že já tady házím špínu na Pikka, to by mě v životě nenapadlo. Holý fakt je prostě ten, že zastavením downloadů se Čouda nezklidní, ani mu to nezamezí v případném ilegálním vydávání "skinů". Toto je řešení, které bude bičem jen na slušné uživatele. Jestli chceš zastavit download, prosím, udělej si to ztrucu a ješitnosti, pokud jsem si všimnul, tak se tu do tebe, narozdíl od Pana modeláře Pikka, nikdo neobouval. To bych já mohl napsat, ať všichni stavitelé používající moje sloupy TV, je nahradí defaultními, protože se mi nelíbí, jak se Čouda chová. No k čemu by to asi bylo dobré?

Jinak souhlasím s Taxem, ignorovat, ignorovat, ignorovat!
Panu Starému je to asi buřt a dokud Čouda nenaštve přímo jeho, neočekávám zlepšení.

P.S.: Myslím, že Čouda dosáhnul svého a radostí z toho ona**** u počítače, takže ignorovat, vypudit.

Pawlik napsal:
Vrbam napsal:
Pawlik napsal:
Ale zase na rovinu říkám, že není řešení, kvůli jednomu nebo několika magorům zrušit downloady. Je zde 99,9% uživatelů, kteří si práce modelářů váží a nezaslouží si být v roli rukojmích!!!
Tak tímto systémem je rukojmím autor, pak se divte že se na to spousta lidí vykašlala. Opravdu místo toho aby se usměrnil, tak se bude pořád házet špína na autora - proberte se!
Vrbame, neber si mě a nějaké "probírání se" do úst. Chápu, že mě nemusíš od doby, kdy jsi kritizoval můj rozpracovaný model 122 a já jsem ti naznačil,
aby sis´zametl před vlastím prahem, ale snad mi nechceš tvrdit, že já tady házím špínu na Pikka, to by mě v životě nenapadlo. Holý fakt je prostě ten, že zastavením downloadů se Čouda nezklidní, ani mu to nezamezí v případném ilegálním vydávání "skinů". Toto je řešení, které bude bičem jen na slušné uživatele. Jestli chceš zastavit download, prosím, udělej si to ztrucu a ješitnosti, pokud jsem si všimnul, tak se tu do tebe, narozdíl od Pana modeláře Pikka, nikdo neobouval. To bych já mohl napsat, ať všichni stavitelé používající moje sloupy TV, je nahradí defaultními, protože se mi nelíbí, jak se Čouda chová. No k čemu by to asi bylo dobré?
Neplácej blbosti, nikdo se ti o model neotíral. Spíš si všechno 2x přečti a zachovej klid. Jsi přesně ten typ, je hned hr s horkou hlavou a je pak vedle a jen ze sebe dělá blbce.

Nic proti tobě nemám, ale jestli to bude takhle pokračovat a budeš vyvádět, tak se to brzo změní.

Jen tady šíříš blamáž!

Vrbam napsal:
Pawlik napsal:
Vrbam napsal:
Pawlik napsal:
Neplácej blbosti, nikdo se ti o model neotíral. Spíš si všechno 2x přečti a zachovej klid. Jsi přesně ten typ, je hned hr s horkou hlavou a je pak vedle a jen ze sebe dělá blbce.

Nic proti tobě nemám, ale jestli to bude takhle pokračovat a budeš vyvádět, tak se to brzo změní.

Jen tady šíříš blamáž!

No to je dobrý, za chvíli se tady pohádají všichni mezi sebou. Kdyby na Čoudu nikdo nereagoval tak je klid. Teď má jen radost, jak se mu povedlo to tady rozeštvat.

Vrbame, hlavně že ty jsi kliďas a nekolikanásobně mě, prostého blbce, převyšuješ svým intelektem. :-)
Do této debaty ses nemusel zapojovat stejně jako já. Kdo je tady pak hrrr a horká hlava? Já snad vyhrožuju, že podpořím Pikkův protest?
Kritizoval jsi (nikoliv otíral se, to jsem nikde nenapsal) mi u rozpracovaného modelu takové blbinky jako polohu piškotu na světla (na to se přijde při mapování), že tloušťka nárazníků ti připadá moc velká atd...na tom to opravdu nestojí.
To bych ti mohl napsat, že mi připadá, že máš u 854 mohutné stěrače, že skříň levituje nad podvozky, úzká kola, široké okolky, chyby v mapování podvozků a spodku, že textury jsou kreslené, že to má mnoho Kujus atd (teď jsem si vzpomněl, že se ti nelíbilo, jak plýtvám polygony na prohnutí nárazníků, já si to snad s těmi 23 000 polys a 5,7 kujus před animacemi mohu dovolit)....ale co, jen můj subjektivní pocit.

Tak jo, jestli se to změní bude mě to trápit stejně jako tvá výše uvedená výhružka.
Pokud se tvá citace o "probírání se a házení špíny na autora" netýkala mojí osoby, pak nechápu, proč jsi to k mému příspěvku přilepil.
Dál končím debatu, nehodlám se s tebou dohadovat o nesmyslech, kdyžtak v SZ.
Přeji hezký den.

Už je tu toho akurát tak "všehochuť" a bolo by dobré aj skončiť.Patrilo by sa znovu deratizovať...

Ahoj,
je zajímavé ža zejména mladší generace, která nezažila dobu, kdy nám do hlavy hustili idéalu komunistmu, je přesvědčena že všechno je všech a se vším si může dělat co chce. A v době, kdy si musíme platit zdravotní pojištění a přesto ještě znova platíme znova u lékaře nějaký směšný poplatek za to že vlezem do ordinace, někteří jednici stále nechápou, že můžou být rádi, že si někde něco můžou stáhnout zdarma.
Takže modelář, který ve svém volném čase, dobrovolně a zdarma stráví mnoho hodin, práce a nervů na práci modelu pro své potěšení a relaxaci se rozhodne, že svůj výtvor nabídne zdarma i ostatním aby se s ním mohli potěšit. Potom, místo dobrého pocitu že udělal někomu radost, bude zavalen sprchou výtek, že to a to má blbě, to a to by měl předělat, to a to by měl značit tak a tak, a pak se najde nějaký tapetář, který na jeho díle začne parazitovat a nakonec si s ním vytře p....l!
Co logicky ten autor udělá? Řekne si, že to nemá zapotřebí a že se stavbou modelů bude zabývat jen pro radost svou, eventuelně svých přátel a své modely přestane veřejně rozdávat. A dočká se toho, že začne být osočován jak všem ubližuje a že si bere ty, kterým doposud rozdával, za rukojmí! Místo toho, aby byl setřelen ten, který se do něho naváží a šlape po jeho práci!

Velmi si vážím všech, kteří pro ostatní cokoli do MSTS vytvoří a vytvořili. A pokud to bude nutné, klidně si budu za modely, o které mám zájem, platit - když jsem chtěl BP, také jsem neřešil těch pár stovek a trať si koupil a neviděl v tom nic špatného. Mimomochodem: snáním zdarma T478.1120, M262.090 a T458.1162 v HO, můžete mi je někdo poslat?

Takže pánové, neuškodila by trocha pokory a vděčnost za to, že doposud tu možnost volného přístupu k modelům máme a hýčkejme si své modeláře, protože je potřebujeme! Ať už k ježdění, tvorbě aktivit, stavbě tratí, či skinování!

Zároveň se připojuji k návrhu k banu a naprosté ignoraci Čoudy a do budoucna každého, kdo není schopen dodržovat "pravidla hry"!

Máš pravdu, ale já tady Pikka snad neosočoval. Nakonec to vypadá, že jsem ten špatný já. :) Vážím si ho, mám s ním dobré vztahy, jen si myslím, že zvolená taktika nemá smysl.S trhačem kalendářů a hulvátem to stejně nehne. Jenom na tom budou biti slušní uživatelé, kterých je 1000x víc, jenom nejsou vidět. Jak Č. mají ostatní zašlapat? Nemají na to hybné páky, v jeho případně ne, je mimořádně odolný v roušce internetové anonymity. Pikka nadruhou stranu chápu, takové svinstvo, které tu na něj Čouda nakydal, by, ne snad rozčílilo, ale hluboce se dotklo každého. Každopádně budu doufat, že downloady obnoví.

Tommy66 napsal:
To Zbyněk Šemora : Nepadlo že končí. Padlo pouze to že bude období na které se nebude dát stavět aktivity protože pro ně nebudou potřebné modely. Viz tratě jako je Ztracená a Dvoukolejka. Jistě, pro tratě jako je Tvoje BP nebo 321 je modelů dostatek.
Vždyť Pikku Vám je z počítače nesebral. Všichni co tady diskutujete je máte a noví uživatelé MSTS, kteří právě teď se zaregistrovali a přečetli si tohle vlákno? Asi MSTS rychle odinstalují. Vypadá to tady totiž na velmi nestabilní prostředí.
A jen tak mimochodem. ŽSR se pokoušel od Pikka vyjednat jen zapůjčení kabiny do Bobiny v TBP. Opravdu by se hodila. Měl už na ni i naladěno. Ale nedostali jsme souhlas. A stalo se něco? Nestalo. Je to čistě jeho věc a nikdy ani ve snu by mě nenapadlo mu jen naznačovat nějaké výčitky. Jen se přeladilo zpět a tím vše skončilo. Tak navrhuji i ukončit tuto debatu. Myslím, že o víkendu jsou krásnější činnosti než zde přikládat do kotle a ve finále si všichni vzájemně dáte do "dršťky". Už tady nějaké tendence jsou:( .

Zbyněk Šemora napsal:
...
A jen tak mimochodem. ŽSR se pokoušel od Pikka vyjednat jen zapůjčení kabiny do Bobiny v TBP. Opravdu by se hodila. Měl už na ni i naladěno. Ale nedostali jsme souhlas. A stalo se něco? Nestalo....

Zřejmě jsem zsr špatně pochopil, chtěl jen zařadit moje modely do TBP a to jsem nechtěl. O kabině pro 121 nepadlo ani slovo, proti tomu samozřejmě nic nemám. Koneckonců je to stejně kompilát původního Thunderbirdova dílka, takže v TBP snad je? Pořeším to se zsr a uvidíme. Downloady obnovím v dohledné době. Děkuji všem za podporu i SZ.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře