Vrbam napsal:
Pawlik napsal:
Ale zase na rovinu říkám, že není řešení, kvůli jednomu nebo několika magorům zrušit downloady. Je zde 99,9% uživatelů, kteří si práce modelářů váží a nezaslouží si být v roli rukojmích!!!
Tak tímto systémem je rukojmím autor, pak se divte že se na to spousta lidí vykašlala. Opravdu místo toho aby se usměrnil, tak se bude pořád házet špína na autora - proberte se!
Osobně také uvažuju podpořit Pikka v jeho protestu.
Vrbame, neber si mě a nějaké "probírání se" do úst. Chápu, že mě nemusíš od doby, kdy jsi kritizoval můj rozpracovaný model 122 a já jsem ti naznačil,
aby sis´zametl před vlastím prahem, ale snad mi nechceš tvrdit, že já tady házím špínu na Pikka, to by mě v životě nenapadlo. Holý fakt je prostě ten, že zastavením downloadů se Čouda nezklidní, ani mu to nezamezí v případném ilegálním vydávání "skinů". Toto je řešení, které bude bičem jen na slušné uživatele. Jestli chceš zastavit download, prosím, udělej si to ztrucu a ješitnosti, pokud jsem si všimnul, tak se tu do tebe, narozdíl od Pana modeláře Pikka, nikdo neobouval. To bych já mohl napsat, ať všichni stavitelé používající moje sloupy TV, je nahradí defaultními, protože se mi nelíbí, jak se Čouda chová. No k čemu by to asi bylo dobré?