Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Mno já o nehodě 363 055 nic nevím, takže jsem to nebral v potaz. Skin bude vydaný tak jak je na obrázku. Já nemám čas to jezdit do Plzně přefocovat.

Prosímvás pánové. Nejde mi převýst soubor zssk_162004 na cd_162040. Nevím proč. Nešlo mi to ani u 163 036 (večer dodám screen), ale to jsme tenkrát s někým vyřešili, ale už nevím s kým :( Pomůžete mi prosím někdo s tím převedením? Rád bych, aby odkazy na textury vypadali následovně:

cd_162040a
cd_162040b
atd.

Odměnou je zaslání modelu dříve, než bude zveřejněn a jako bonus přidám zmińovanou 163 036, která taky čeká na zveřejnění. Pokud bude zájemců více, pošlu modely všem. Nejsem krkovička.

Čouda napsal:
Mno já o nehodě 363 055 nic nevím:
Mno,to děláš ale velkou chybu.Ty jako kázačreality bys měl vše o těchto loko znát.To je totéž,jako by někdo dnes vydal 363.078 ve verzi OH a Ty bys byl první,který by psal,že už to není realita. :cool:

Bude vydané, ale kdy to bude tak to nevím...

zatím jsem vydal stroje
163 033
363 048
363 055
363 132

Čoudo, proč vnášíš bordel do trainsetu? 163033 je nyní skin CDC, ale ty jej máš označený jako CD .... totéž platí pro CDC 363048....a není to první případ....takhle už jsi přebil textury u jedné 121, která byla jak ve verzi CD, tak ve verzi CDC...

Dál, jenom malý postřeh - když už si děláš pořádek v trainsetu, tak archiv s daným skinem zabal i s adresářem tak, aby bylo jasné, kam to má rozbalit....takhle tam zase vneseš zmatky.

Čouda napsal:
Poison: Místo řečí sto už mohl mít nafocený....

A chceš to se sněhem,nebo bez?V ČB chodí okolo soupravy oranžák a slíbil mi,že mi kdyžtak půjčí koště,ať si to eso ometu :bounce:

To víš, že bez sněhu. Když to nafotíš, tak bude jedině dobře. Upravím to do současného stavu.

poison napsal:
Čouda napsal:
Mno já o nehodě 363 055 nic nevím:
Mno,to děláš ale velkou chybu.Ty jako kázačreality bys měl vše o těchto loko znát.To je totéž,jako by někdo dnes vydal 363.078 ve verzi OH a Ty bys byl první,který by psal,že už to není realita. :cool:

363 078 ve verzi OH někdo udělal, nedávno to bylo na K-reportu. Ale asi je to neveřejná záležitost, protože se to tady nikde nevyskytlo...

Ale už tu bol screen Olympioničky,len sa rýchlo stratil...Asi to bude prekvapenie :lol:

Naposled editoval moderátor:

Co si pamatuji, tak zde na foru proběhly screeny olympiady na starém modelu, kdežto na Káčku jsou na novém modelu

Takže máme další stroje Mirek vydal CDC 111 016, 163 027 a ČD 242 241.
Takže je třeba nasazovat do aktivit tyto stroje jinak buchta začne řezat.

Akože nič v zlom, ale predtým, než to ide von, testuje to vôbec niekto ?

Oko vidí ... nože prezri 163 027 v oblasti pozičných svetiel.

Robo:
Jo jo je to možný že jsem ty světla zapomněl zadělat ale tak to je maličkost to si umí udělat každý sám.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře