Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi bych se domluvil soukromě s Ppoollllem, jestli má ještě takové možnosti, jinak počítej s nemalým poplatkem a ten bude o to vyšší, čím méně bude účastníků. Pořádat takovou slezinu je silně zodpovědná záležitost. Bojím se, když každý bude muset zaplatit vlezné například 400kč, tak nevím nevím, co to udělá s účastí.Vasek napsal:Jak velký je potřeba ten sál ..... taky by to chtělo někde kde jsou stoly,židle.... btw kde byla slezina minule ? V.
Nojo když se domluvim s Ppoolllem tak by mohl (možná) zajistit prostor ale to je bez jídla a občerstvení,vtom je zase lepší hospůdka,třeba hodně prostoru je v pivovarském dvoře v Chýni (pár km za prahou) ale tam je drahoZbyněk Šemora napsal:Asi bych se domluvil soukromě s Ppoollllem, jestli má ještě takové možnosti, jinak počítej s nemalým poplatkem a ten bude o to vyšší, čím méně bude účastníků. Pořádat takovou slezinu je silně zodpovědná záležitost. Bojím se, když každý bude muset zaplatit vlezné například 400kč, tak nevím nevím, co to udělá s účastí.Vasek napsal:Jak velký je potřeba ten sál ..... taky by to chtělo někde kde jsou stoly,židle.... btw kde byla slezina minule ? V.
Hospodu jsme měli cca 300 m od Julisky a s vybornou stravou za slusne ceny (xixi, se nám naposledy podařilo vyžrat hospoduVasek napsal:Nojo když se domluvim s Ppoolllem tak by mohl (možná) zajistit prostor ale to je bez jídla a občerstvení,vtom je zase lepší hospůdka,třeba hodně prostoru je v pivovarském dvoře v Chýni (pár km za prahou) ale tam je drahoZbyněk Šemora napsal:Asi bych se domluvil soukromě s Ppoollllem, jestli má ještě takové možnosti, jinak počítej s nemalým poplatkem a ten bude o to vyšší, čím méně bude účastníků. Pořádat takovou slezinu je silně zodpovědná záležitost. Bojím se, když každý bude muset zaplatit vlezné například 400kč, tak nevím nevím, co to udělá s účastí.Vasek napsal:Jak velký je potřeba ten sál ..... taky by to chtělo někde kde jsou stoly,židle.... btw kde byla slezina minule ? V.![]()
Bohužel Ppoollll zatím neodpověděl na muj e-mail,což může i znamenat,že už nejde zařídit ten sál na JulisceVasek napsal:Tak jsem napsal Ppoollllovi mail jestli umí zařídit ten sál na Julisce..... Uvidíme co odpoví.![]()
Myslíš, že každý si vybírá poštu 3x denně a hned má čas ihned odpovědět ? Vydrž, času dost.Vasek napsal:Bohužel Ppoollll zatím neodpověděl na muj e-mail,což může i znamenat,že už nejde zařídit ten sál na JulisceVasek napsal:Tak jsem napsal Ppoollllovi mail jestli umí zařídit ten sál na Julisce..... Uvidíme co odpoví.![]()
mno jdu zase přemejšlet jak to vyřešit.....Když tak sem pište své návrhy,názory na věc.,kdo by se určitě zúčastnil atd...
Nevyjadřoval jsem se za tebe, ale za sebe. Nejsem tvůj mluvčí (až na jediný případ, kdy jsi mne o to sám požádal). Právě protože se známe a vím, jak jsi na tom mizerně s časem při svých dalších aktivitách, jsem jen upozornil vyzyvatele, aby nedělal ukvapené závěry. Nakonec jsi to potvrdil sám a překvapivě brzo. Eto vsjo.Ppoollll napsal:Zdravím
Tak tohle není poprvé co se někdo vyjadřuje za mne. Naposledy to byl Bob57_cz ale to jsem raději nekomentoval neboť by z toho byla opět sáhodlouhá debata nic neřešící. (Bobe nic osobního - známe se).
Ach jo. Pane Václave, organizovat slezinu jen pro pár lidí u pivka není problém, ale takovou mezinárodní akci, to je silnější káva. Je nutné si to uvědomit. A ten nocleh pro lidi z daleka je přímo nutností.Vasek napsal:Já jsem myslel jen takovou 1denní slezinu,ne vícedenní-velká výhoda je ta hospoda naproti,nebo to řešíte tak,že organizátor zakoupí všem pití,nechci být sobecký,ale přeci jen-sám nevydělávám,takže jsem si to představoval tak,že vždy když bude žízeň tak se skočí naproti.Ten projektor na místě je také velká výhoda,ale k tomu termínu....
Co byste řekli na sobotu 11.listopadu.2006? cca od 9:00
V.
Pokud někdo zde vystupuje pod jménem a není znám jeho věk, tak je nutné počítat s variantamí jak 16 let, tak kolem 30 let nebo i 70 let. Pokud někdo pořádá tuto nadnárodní velkou slezinu, tak tipuji věk hodný vykání. Ale nebráním se tomu, že i nadprůměrně nadaný žák základní školy by měl takové kontakty a organizační schopnosti, aby velkou slezinu MSTS dokázal zorganizovat. Ale sám určitě ne. Pokud je mi známo, žádné vlezné se dříve nevybíralo, tedy veškeré občerstvení na sále zaplatili organizátoři ze svého. Až teprve po konzumaci každý hodil svou zlatku do prasátka.Vasek napsal:Mohl bych jednu námitku na to oslovení.Oslovovat mne Pane Václave je zbytečné už jen kvůli mému věku.......
PPoollll to psal jasně, že to je schopen zajistit zdarma a občerstvení si tam v předchozích slezinách platil každý sám - jenom jsme to hromadně koupili za své s odhadem na předpokládaný počet lidí......Vasek napsal:Bude potřeba za pronájem sálu na Julisce platit?
Já si myslim,že nikoho nevytrhne,když si občerstvení zacvaká ze svýho....
Bydliště Praha 5, tak sem už žádný dotaz nepiš a domluv se osobně s Ppoollllem. Ale kvůli mne a Tobě slezinu v sále dělat 11. 11. nebudeme. Nikdo jiný se totiž k tomuto datu zatím nevyjádřil. Za Ppoollllem běž, až budeš mít alespoň 30 registrovaných. Dle toho nakoupíš i jídlo a pití na večer. Pokud povedeš řádnou registraci, určitě neproděláš. Kolik je třeba do akce investovat Ti určitě ochotně poradí Martens i Ppoollll, kteří obě minulé akce zvládli na výbornou. Taková organizace sleziny opravdu není o jednom člověku.Vasek napsal:Ok ten příspěvek s tim oslovenim byl jen ze srandy....
Pavlovi jsem napsal mail s dotazem jestli bude na 11.listopadu volný sál + možnost noclehu-zase uvidíme co napíše.....
Bude potřeba za pronájem sálu na Julisce platit?
Já si myslim,že nikoho nevytrhne,když si občerstvení zacvaká ze svýho....
Zbyňku, nechtiac si niečo vypichol do placu: k čomu je dobrá megaslezina ? Myslím, že slezina pre širokú ( neodbornú ) verejnosť - tzv. konzumentov je svojím spôsobom len spoločenskou udalosťou, ale nič podstatné sa na nej nevyrieši. Beriem, treba si pokecať aj so širokými masami, ale skôr by som videl sleziny takto:Zbyněk Šemora napsal:... kdy je barák volný a dal bych 14. dni k vyjádření, který termín komu vyhovuje. Jedná se hlavně o modeláře vozidel, objektů a tratí. Podle těchto aktivních lidí se rozhodne termín. ...