Zítra bude hotov (snad) provizorní program slezinyZdeněk Itterheim napsal:Chtěl bych se optat jaký bude program a jak časově. Snad to tu už nevisí.
HOWGH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zítra bude hotov (snad) provizorní program slezinyZdeněk Itterheim napsal:Chtěl bych se optat jaký bude program a jak časově. Snad to tu už nevisí.
Jsi vítánplukas napsal:Velice rád bych se za Vámi přijel podívat a vědět s kým se to kolikrát bavím
![]()
Plukas
ok1dnh napsal:A co či kdo ti brání ?
Karel
plukas napsal:.....akortá mi řekni adresu té stanice......
Ppoollll napsal:plukas napsal:.....akortá mi řekni adresu té stanice......
Máš ji napsanou na registrační stránce u Martense.Psát to sem do diskuse nemá význam neboť se to ztratí v řadě dalších příspěvků.

Bacha, mapka je správně, je to pod Juliskou 2a a ten barák to taky ukazuje správně......Beatlesák napsal:Jinak pro nováčky na mapy.cz ukazuje šipka na budovu na rohu že je to Pod Juliskou 2 ale je to ta budova hned vedle napravo tak bacha ať nevlezete jinam jako se mi to prvně stalo
Na slezině bych rád fotil,jenže mi nečekaně vypadl objektiv z foťákuJiří napsal:Mám dotaz,někteří určitě na Slezinu nepůjdou jako třeba moje maličkost,tak bych se rád zeptal,jestli něco co se na té slezině probíralo bude zveřejněno i zde na fóru a zda nebudou chybět i fotografie ?
Minule se tady psalo jen o té žabotlamě a nic víc.
Ok,rád budu fotit,to mě velice bavíok1dnh napsal:Vašku, dám ti do ruky starší Olympus digitál C-2000 Z a budeš mít za úkol nadělat fotky (na kartu se jich vejde moc). Potom je zpřístupním pro tebe u mne na webu a ty je stáhneš a budeš publikovat.
Souhlasíš ?
Pokud budeš mít chuť, dám ti do ruky kameru Panasonic NV-GS180 a můžeš udělat i pohyblivé obrázky. Ta kamera umí i fotit, ale lepší snímky umí ten Olympus.
Karel