3. setkání příznivců MSTS

Hele Pajovlaky, já se nebudu vymlouvat na numerickou klávesnici (potrefená husa promine), já rovnou přiznám, že v tomto případě (ukázka rádoby profi jízdy) platí generálský efekt. Takže proč ti mám ukazovat "cumlání" s brzdičem abych se doplazil ke konci peronu, když to znáš z domova ? :-)
Karel
P.S. Pochopitelně Zbyněk (a případně chlupatý kamarád) má zajištěn odvoz z Hl. nádraží, jak je již tradicí. Přesněji 4 lidi plus pes, já se nepočítám, já jsem inventář.

Tak se nám to nějak nehejbe,furt je přihlášeno jen 34 lidí. 6 lidí by to ještě chtělo

Naposled editoval moderátor:
plukas napsal:
.....akortá mi řekni adresu té stanice......

Máš ji napsanou na registrační stránce u Martense. :wink: Psát to sem do diskuse nemá význam neboť se to ztratí v řadě dalších příspěvků.

60b43faa6cd44035ce061191a67bc1f2.jpg
V titulku sleziny je slovo "medzinárodný"
Keď sa pozriem na zoznam prihlásených účastníkov, napadá mi toto: Až odmyslím Moravanov a Sliezanov, ktorí sú síce iný národ, než Češi, ale obývajú spoločnú republiku, tak tuším jediný "medzinárodný" účastník z daleké ciziny budem ja. :!: A to som pritom bývalý dočasný pražák :wink:

Jinak pro nováčky na mapy.cz ukazuje šipka na budovu na rohu že je to Pod Juliskou 2 ale je to ta budova hned vedle napravo tak bacha ať nevlezete jinam jako se mi to prvně stalo

Beatlesák napsal:
Jinak pro nováčky na mapy.cz ukazuje šipka na budovu na rohu že je to Pod Juliskou 2 ale je to ta budova hned vedle napravo tak bacha ať nevlezete jinam jako se mi to prvně stalo
Bacha, mapka je správně, je to pod Juliskou 2a a ten barák to taky ukazuje správně......

DOPRAVNÍ SPOJENÍ
Výstupní zastávka: Podbaba

Od stanice metra DEJVICKÁ:
BUS 107 směr Suchdol
BUS 147 směr Výhledy
BUS 160 směr Žákovská

Příměstské autobusy ve kterých platí stejný tarif,ale nastupuje se předními dveřmi a řidiči se ukáže platná jízdenka:
BUS 340 směr Roztoky,Levý Hradec nebo Velké Přípepy
BUS 350 směr Okoř,Lichoceves,Noutonice nebo Velké Přílepy
BUS 355 směr Únětice nebo Horoměřice,V lipkách

Prostě vše,co jede doleva podél tramvajové tratě

Tramvaje - výstup z metra Vítězné náměstí!!!!!:
TRAM 8 směr Podbaba (takže vystupujete na konečné)

Od stanice metra HRADČANSKÁ:
TRAM 8 směr Podbaba

Od hlavního nádraží:
METRO C směr Ládví jednu stanici-výstup:Florenc
Na Florenci přestoupit na TRAM 8 směr Podbaba

Od ústředního autobusového nádraží Florenc:
TRAM 8 směr Podbaba

V případě,že se stratíte,volejte mi na t.č. 736 170 987

Mám dotaz,někteří určitě na Slezinu nepůjdou jako třeba moje maličkost,tak bych se rád zeptal,jestli něco co se na té slezině probíralo bude zveřejněno i zde na fóru a zda nebudou chybět i fotografie ?
Minule se tady psalo jen o té žabotlamě a nic víc.

Jiří napsal:
Mám dotaz,někteří určitě na Slezinu nepůjdou jako třeba moje maličkost,tak bych se rád zeptal,jestli něco co se na té slezině probíralo bude zveřejněno i zde na fóru a zda nebudou chybět i fotografie ?
Minule se tady psalo jen o té žabotlamě a nic víc.
Na slezině bych rád fotil,jenže mi nečekaně vypadl objektiv z foťáku :cry:

Vašku, dám ti do ruky starší Olympus digitál C-2000 Z a budeš mít za úkol nadělat fotky (na kartu se jich vejde moc). Potom je zpřístupním pro tebe u mne na webu a ty je stáhneš a budeš publikovat.
Souhlasíš ?
Pokud budeš mít chuť, dám ti do ruky kameru Panasonic NV-GS180 a můžeš udělat i pohyblivé obrázky. Ta kamera umí i fotit, ale lepší snímky umí ten Olympus.
Karel

ok1dnh napsal:
Vašku, dám ti do ruky starší Olympus digitál C-2000 Z a budeš mít za úkol nadělat fotky (na kartu se jich vejde moc). Potom je zpřístupním pro tebe u mne na webu a ty je stáhneš a budeš publikovat.
Souhlasíš ?
Pokud budeš mít chuť, dám ti do ruky kameru Panasonic NV-GS180 a můžeš udělat i pohyblivé obrázky. Ta kamera umí i fotit, ale lepší snímky umí ten Olympus.
Karel
Ok,rád budu fotit,to mě velice baví :wink:
Ad: Točit ¨na kameru klidně taky :)

Back
Nahoře