3. setkání příznivců MSTS

Nazdarek panove,

Jestli by bylo mistecko tak bych se take rad zucastnil. Sice tvorim spise pro TRS, ale spoustu lidi z MSTS bych poznal rad osobne a ty co uz znam, tak s temi se zase rad uvidim.

S pozdravem Milan.

hummus napsal:
Nazdarek panove,

Jestli by bylo mistecko tak bych se take rad zucastnil. Sice tvorim spise pro TRS, ale spoustu lidi z MSTS bych poznal rad osobne a ty co uz znam, tak s temi se zase rad uvidim.

S pozdravem Milan.
Má oblíbená věta: Zaregistruj se a jsi vítán :wink:

Ppoollll napsal:
K tomu obědu - se dvěma hodinami nesouhlasím. Souhlasil bych tak s jednou hodinou. Od 13 jsme už byli totiž na baráku. Takže sem nepište takové nesmysly. Oba (bob57_cz, Martens) jste tam byli na obou slezinách. Něco jiného je kdy jsme se začali rozumně bavit.

Pokud bych byl nezůčastněný pozorovatel tak bych ze zde uvedených příspěvků získal následující dojem - začátek po 14.00, konec před 16.00 a to opravdu nemá pro více jak polovinu přihlášených význam do Prahy jezdit. V tom by měl Miran pravdu. Ale i on sám už byl účastníkem takže ví jak to probíhalo a do kdy jsme tam seděli.
Takže abych to uvedl na pravou míru - já budu v baráku už okolo 9.00 a jak se dostavěj další lidi tak se začnou vytvářet skupinky debatující mezi sebou na konkrétní témata pro ně zajímavá. Mnohdy je to pro těch několik lidí produktivnější neboť nejsou zbytečné odbočky a rozmělňování tématu příliš velkým počtem lidí. Debata ve velkém kolektivu je pak určena na odpoledne, případně večer. Je to odvislé od toho kdy začnou někteří prchat směrem k domovu. A tam je také průběh mnohem hůře uřiditelný jakýmkoliv programem. To už ukázaly minulé sleziny. Také v tom nevidím žádný smysl utnout jedno téma v půlce a u jiného tématu pak bude možná i volný čas neboť to proběhne rychleji.

A mám ještě jednu věc na bob57_cz - vzhledem k tvým námitkám k programu jsi se tímto "dobrovolně" přihlásil na tvorbu programu pro další slezinu. Budeš mít alespoň příležitost předvést jak by to mělo být podle tebe. A uvidíme jak to zvládneš ukormidlovat.

jsem tam v 9 hodin a 5 minut jako na koni :-D

hummus napsal:
Nazdarek panove,

S pozdravem Milan.
No konečne ťa zas uvidím ... berieš aj polovičku ? :wink: :?: :lol:

Naposled editoval moderátor:
Ppoollll napsal:
K tomu obědu - se dvěma hodinami nesouhlasím. Souhlasil bych tak s jednou hodinou. Od 13 jsme už byli totiž na baráku. Takže sem nepište takové nesmysly. Oba (bob57_cz, Martens) jste tam byli na obou slezinách. Něco jiného je kdy jsme se začali rozumně bavit.
Pavle, ale těch lidí na oběd bylo o minulé slezině méně, než se rýsuje nyní a vzhledem k obsaditelnosti stravovny a provozu v té době to vidím na dvě směny a z toho vychází ty 2 hoďky.
Časový harmonogram samozřejmě nelze dodržet striktně a bude se pohybovat +/- i kdyby byl sestaven. Nakonec se stejně bude muset hned na začátku upřesnit rozsah. Zvládnout vše za pár hodin jediného odpoledne je zhola nereálné.

Bob57, Ppoollll:
Však ať tam Vašek zajde (ať se ukáže, jak je schopný organizátor, bude mu to od nás ostatních jedině k dobru), a vyjedná RESERVE. Počet lidí je znám, tak nevidím problém. Já osobně bych neriskoval, jestli bude volno ani o slezině 10 lidí.

Zbyněk Šemora napsal:
Bob57, Ppoollll:
Však ať tam Vašek zajde (ať se ukáže, jak je schopný organizátor, bude mu to od nás ostatních jedině k dobru), a vyjedná RESERVE. Počet lidí je znám, tak nevidím problém. Já osobně bych neriskoval, jestli bude volno ani o slezině 10 lidí.
Jo zajdu tam zítra jen bych potřeboval vědět kde se hospoda nachází.....

Vasek napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Bob57, Ppoollll:
Jo zajdu tam zítra jen bych potřeboval vědět kde se hospoda nachází.....

no coment...

Pánové neřešte hospodu. Na té to nestojí. Tu domluvím já ve středu před slezinou. A krom jiného je v půli cesty ještě i druhá hospoda (o malinko větší ale i dražší) takže v tomhle problém nebude. A pokud by došlo na 2 směny v hospodě tak není problém tam vyrazit po 11 pro ty co dorazí dříve. Nemá smysl to protahovat na později neboť by jsme nezačali nikdy.

nebulus - umíš číst :?:
Ppoollll napsal:
.... Takže to shrnu takto jelikož zde v diskosi to vyvolává opět zbytečně nesmyslné reakce - zájem o dvoudení trvání sleziny by u části lidí byl. Taktéž by byl zájem i o nocleh. Zájemce o jedno, druhé či oboje tímto žádám aby mi napsali na můj mejl. Při dosažení určitého počtu lidí ......
Podle mne je to napsáno jasně neboť několik lidí se mi již ozvalo. A to i včetně vyjádření k noclehu zda ano či ne.

A k programu a rámcovému časovému rozvrhu - má tohle smysl řešit teď hned? Témata jsou jasná a časovou posloupnost bych nechal až na místě podle zájmu a přítomnosti lidí které to bude zajímat. Ono by se mohlo totiž jinak stát že při plném osazenstvu by se probíraly méně zajímavá témata a v menším počtu (večer) by mohly být na pořadu témata zajímající i již odešlé jedince.

Teď jsme si psali s Ppoollll-em o noclehu. V nouzi jsou u mne doma 3 lůžka, má to jedinou výhodu: nic se neplatí a večer se pije červený polosladký Mavrud :-). Mám ho ve sklepě ještě asi pět kartonů po šesti lahvích....
Karel

ok1dnh napsal:
Teď jsme si psali s Ppoollll-em o noclehu. V nouzi jsou u mne doma 3 lůžka, má to jedinou výhodu: nic se neplatí a večer se pije červený polosladký Mavrud :-). Mám ho ve sklepě ještě asi pět kartonů po šesti lahvích....
Karel
Tak to sa ubytujeme u Teba.

ok1dnh napsal:
Karel
Karle, presvedčil si ma Keď máš doma červené, ani fernet nemusím mať
Ale jak vidím, môj kolega a krajan Nebulus ma už predbehol

Nevidím problém, pokud se připojí Zbyněk s chlupáčem, tak jsme komplet :-) (pejsek nebude chlastat, dostane masíčko).
Karel

ok1dnh napsal:
Nevidím problém, pokud se připojí Zbyněk s chlupáčem, tak jsme komplet :-) (pejsek nebude chlastat, dostane masíčko).
Karel
Až je ešte funkčné kasíno na Karlíne a je tam ešte ženská škola, mohli by sme sa ubytovať aj tam, čo poviete ? Metro je blízko, na Julisku sa odtiaľ dostaneme ľahko ... nakoniec za mladých časov som to neraz šlapal peši ( :twisted: z babskej ubytovne )
Kúrňava, teraz je tomu presne 23 rokov a tri dni odvtedy, čo som opustil nútený pobyt v Prahe :wink:

Back
Nahoře